Questions-answers Interview All records

... 260 ...

Question
гр знаки г шостка
Answer
???

23 december 2018

Question
Чому не можна в пошуковому вікні вказувати область,а так викривляти назви областей.
Answer
Про який пошук йде мова, дайте посилання

20 december 2018

Question
Це Круто.Скільки зареєстрованих?
Answer
+100K

16 december 2018

Question
Была в Шахта 25 в детстве в 65-66 году примерно. Жил у меня там дядя Клинрвой Анатолий Емельянович с женой Валентиной и дочерью Натальей.которая затем вышла замуж и стала Смынтына.Помогите найти.
Answer
Спитайте у місцевих

14 december 2018

Question
Олег .ищу родню в Роговке ..помогите
Answer
не місцевий, вибачте

14 december 2018

Question
фамилия моей мамы и дядюшки -Исаченко ..уроженцы Роговки ..а фамилия бабушки Гавриленко Анна Никитична..в 1947 году она с детьми уехала в Казахстан .похоронив мужа в Роговке в1946 году У неё там оставалась сестра Настя
Answer
не місцевий, вибачте

14 december 2018

Question
Здравствуйте!Если у Вас есть информация, сообщите мне, когда сгорела церковь в Велике Волице.Я знаю, что до войны, но мне нужно уточнить год.
Answer
Вам треба звернутись до місцевих

12 december 2018

Question
Доброго дня) Як можна з Ввами звязатись через телефон? Хочу запитати, чи маєте фото із села Криві Коліна?
Answer
На жаль, більше нема, все, що мав, розміщено. Я не місцевий, лише адмін соцмережі всіх населених пунктів

11 december 2018

Замкевич Богдан, 1ua user
Богдан Замкевич
Прошу видалити мою сторінку. Побажання: як на інших сайтах у поштовому повідомлені про пропозицію входження на сторінку робиться опція з можливістю відказатись від підписки. Ваш завалив мене своїми повідомленнями. Сайт вимагає вдосконалення. Привіт! 

9 december 2018

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Запитання: n- підкажіть, будь ласка як видалити свою сторінку?дякуюnВідповідь: n- зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалитиnОлег Сироватко на сайті n(5|4)n1 лютого 2016 ПрибратиnnЗапитання: n- Здравствуйте, Олег! Подскажите, пожалуйста, как отписаться от подписки? nВідповідь: n- Вітаю, треба дивитись на сам лист, як правило, там вказано, на якій сторінці треба ввести свою скриньку, щоб відписатись або зняти опцію 'Листи від адміністрації сайту' у власних налаштуваннях
9 december 2018
Question
Добрий день! мене тут хтось зарєстрував без мого відому тому прошу видалити сторінку https://1ua.com.ua/r... дякую
Answer
Сторінка створена через скриньку sashap??ri@hotmail.es — це ваша?

5 december 2018

... 260 ...

Close  
  Close