|
Question
необхідно глянути мапу з прокладеним по ній проектом дороги на Олександрію
необхідно глянути мапу з прокладеним по ній проектом дороги на Олександрію
Answer
не знаю про що мова
не знаю про що мова
Question
як знайти людину в с держановка
як знайти людину в с держановка
Answer
Який район?
Який район?
Question
Здравствуйте!
Хотелось бы увидеть фото выпускников 10А 1968г. выпуска Блотницкой школы.Если это возможно.
Здравствуйте!
Хотелось бы увидеть фото выпускников 10А 1968г. выпуска Блотницкой школы.Если это возможно.
Answer
це питання до місцевих
це питання до місцевих
Question
доброго дня ! мене звати Роман !
доброго дня ! мене звати Роман !
Answer
:) Доброго вечора!
:) Доброго вечора!
Question
Доброго дня, Олег Олександрович. Хочу зв\'язатися із вами з приводу співпраці. Де я можу знайти ваш емейл адрес?
Доброго дня, Олег Олександрович. Хочу зв\'язатися із вами з приводу співпраці. Де я можу знайти ваш емейл адрес?
Answer
admin(sobaka)1ua.com.ua
admin(sobaka)1ua.com.ua
Question
Доброго дня!
Чи можливо видалити свою сторінку, не знаючи пароль та логіну?
Доброго дня!
Чи можливо видалити свою сторінку, не знаючи пароль та логіну?
Answer
Ні, треба на неї зайти або скинути копію будь - якого документи на скиньку адміністрації сайту admin(sobaka)1ua.com.ua
Ні, треба на неї зайти або скинути копію будь - якого документи на скиньку адміністрації сайту admin(sobaka)1ua.com.ua
Question
Як можна видалити свою сторінку не памятаючи електронної скриньки ?
Як можна видалити свою сторінку не памятаючи електронної скриньки ?
Answer
Можливо вона була створена через іншу соцмережу - тоді треба повторно зайти через меню \'вхід\' або скинути копію будь - якого документи на скиньку адміністрації сайту admin(sobaka)1ua.com.ua
Можливо вона була створена через іншу соцмережу - тоді треба повторно зайти через меню \'вхід\' або скинути копію будь - якого документи на скиньку адміністрації сайту admin(sobaka)1ua.com.ua
Question
возможно мы родственники
возможно мы родственники
Answer
всяке може бути
всяке може бути
Question
Добрий день. З Вами можу обговорити співпрацю з цим сайтом?
Добрий день. З Вами можу обговорити співпрацю з цим сайтом?
Answer
Доброго дня! Можна, звичайно, але краще зареєструйтесь
Доброго дня! Можна, звичайно, але краще зареєструйтесь
Question
Доброго дня!Я не можу отримати доступ до сайту, тому що пройшло 7 років з того моменту як я був тут востаннє. За цей час я забув логін і пароль до свої сторінки. Чи не могли б Ви видалити мою сторінку? Я можу підтвердити свою особистість через копію паспорта.
Доброго дня!Я не можу отримати доступ до сайту, тому що пройшло 7 років з того моменту як я був тут востаннє. За цей час я забув логін і пароль до свої сторінки. Чи не могли б Ви видалити мою сторінку? Я можу підтвердити свою особистість через копію паспорта.
Answer
ок, скиньте копію будь - якого документа на admin(sobaka)1ua.com.ua і посилання на сторінку
ок, скиньте копію будь - якого документа на admin(sobaka)1ua.com.ua і посилання на сторінку
|
Close |