Questions-answers Interview All records

... 267 ...

Question
Пазюк Ігор, 1ua user
Ігор Пазюк
можна ловити рибу в селі стигниківці мені казали шо там риба має якусь хворобу

Answer
це треба в місцевих спитати

6 june 2019

Коцур Анатолій, 1ua user
Анатолій Коцур
Шановний Олеже Олександровичу! Мої найщиріші вітання з Днем народження! Якнайміцнішого здоров"я, щастя, добра, достатку, благополуччя та всіляких гараздів Вам і Вашій родині! З повагою, Анатолій Коцур

3 june 2019

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дякую!
3 june 2019
Question
Міщенко Юрій, 1ua user
Юрій Міщенко
Село Лука Мелешківська знаходиться у Вінницькому районі, вона не має нічого спільного з селом Мелешків Гайсинського району....

Answer
Добре, то щось треба виправити на сайті?

5 may 2019

Question
вы из харьковцы
Answer
Ні, Чернігівської обл.

3 may 2019

Question
Олег,здравствуйте! Очень хотелось бы спросить у вас про село Отрадово? Вы там часто бываете? Просто у нас там живут кумовья и мы о них ничего много лет уже не знаем? Очень бы хотелось бы хоть что-нибудь узнать!?
Answer
Я там ніколи не був, спитайте на форумі у місцевих

16 april 2019

Question
чи працює млин в Коханівці, в які дні
Answer
Це в місцеих питайте

11 april 2019

Question
https://1ua.com.ua/R...
https://1ua.com.ua/r...
удалите мои аккаунты
а то обещаю сайт ваш упадет
Answer
Ну, видалив, а які претензії, коли її було створено вами з іншої соцмережі (id сторінки 89895131) через віджет \"Вхід з іншої соціальної мережі\"

10 april 2019

Question
ти шо дурак
Answer
:D

9 april 2019

Question
Доброго часу доби. Звертаюся до Вас, як до адміністратора. На цьому інтернет ресурсі є мої особисті фото, які були викладені без мого відома і згоди. Чи можливе видалення їх. Дякую. Мій email: nazvin92@gmail.com
Answer
Дайте посилання на фото. Листа відправляв - відповіді немає

4 april 2019

Question
Олег, доброго дня! Вы случайно не могли бы сказать, в каком примерно веке построена деревянная церковь в с. Пеньковка? (Пытаюсь понять, не в ней ли настоятелем служил мой предок?). Заранее признательна! Татьяна
Answer
Доброго дня, це питання до місцевих, я з Носівки

31 march 2019

... 267 ...

Close  
  Close