|
Question
номер знахарки
номер знахарки
Answer
питайте в місцевих, я з Носівки
Question
номер знахарки
номер знахарки
Answer
Question
Село укромное улица молодёжное
Село укромное улица молодёжное
Answer
питання до місцевих
питання до місцевих
Question
Доброго дня!Не пам'ятаю як зареєструвався на сайті. Жодний логін, які я памятаю, не підходить. Можете якось допомогти? З повагою Олег Плазовський.
Доброго дня!Не пам'ятаю як зареєструвався на сайті. Жодний логін, які я памятаю, не підходить. Можете якось допомогти? З повагою Олег Плазовський.
Answer
Відправив дані доступу на
Відправив дані доступу на
Question
Пане, Сироватко, на якій підставі ви розмістили інформацію з мого порталу
zagorodna.com Я вимагаю видалення усієї інформації
Пане, Сироватко, на якій підставі ви розмістили інформацію з мого порталу
zagorodna.com Я вимагаю видалення усієї інформації
Answer
Фото розміщуються на сайті з посиланням на джерело (автора). Дайте, будь ласка, посилання на фото, видалю, це не проблема
Фото розміщуються на сайті з посиланням на джерело (автора). Дайте, будь ласка, посилання на фото, видалю, це не проблема
Question
Добрый день.Вы проживаете в Доброалександровке?
Добрый день.Вы проживаете в Доброалександровке?
Answer
Ні, в Носівці
Ні, в Носівці
Question
не можу відновити сторінку. забула емайл і пароль
не можу відновити сторінку. забула емайл і пароль
Answer
дайте посилання на сторінку
дайте посилання на сторінку
Question
Здравствуйте, меня зовут Валентина, живу в Казахстане, мой отец Гаврилюк Иван,его отец родом из села Гірка-Полонка,может вы знаете кого из Гаврилюков,их было 4 брата , бабушка рассказала, хотела бы знать
Здравствуйте, меня зовут Валентина, живу в Казахстане, мой отец Гаврилюк Иван,его отец родом из села Гірка-Полонка,может вы знаете кого из Гаврилюков,их было 4 брата , бабушка рассказала, хотела бы знать
Answer
Це до місцевих питання, я з Носівки
Question
Answer
|
Close |