|
Question
я сейчас учусь в той школе где вы были директором
и я хочу у вас спросить как вы стали директором
я сейчас учусь в той школе где вы были директором
и я хочу у вас спросить как вы стали директором
Answer
Ніколи в житті не був директором школи
Ніколи в житті не був директором школи
Question
Справте будь ласка назву с. (Орелця) правильно має бути Орельця
Справте будь ласка назву с. (Орелця) правильно має бути Орельця
Answer
Виправив, дякую за підказку
Виправив, дякую за підказку
Question
Здравстуйте, Олег хочу найти архивные данные про село Нововязовское
Здравстуйте, Олег хочу найти архивные данные про село Нововязовское
Answer
Це треба в сільраді питати
Це треба в сільраді питати
Question
Алла Батталова(Позднякова) Здрваствуйте!С праздником!
Ищу Петришину Наталию Станиславовну.Проживала по адресу;ул.Речная 15.
Ищу Петришину Наталию Станиславовну.Проживала по адресу;ул.Речная 15.
Answer
Доброго дня, дякую, перший раз чую. В місцевих поцікавтесь
Доброго дня, дякую, перший раз чую. В місцевих поцікавтесь
Question
Хочу видалити свою сторінку
Хочу видалити свою сторінку
Answer
- зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
- зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
почему не регистрируют меня почта vlaego599@gmail.com ФИО Егоров Владимир Андреевич
почему не регистрируют меня почта vlaego599@gmail.com ФИО Егоров Владимир Андреевич
Answer
Пройти реєстрацію має кожен сам за себе, я переглядаю наочно достовірність наведених даних і відправляю пароль
Пройти реєстрацію має кожен сам за себе, я переглядаю наочно достовірність наведених даних і відправляю пароль
Question
Сергій Тулунжа Доброго дня... Олеже Олександровичу, пару дныв знайомився з матеріалами сайту та вчора зареєструвався... Мета - прагну віднайти якомога більше інформації про історію села Делень (Давлет Агач ,....) Край пов'язаний з корінням нашого родоводу... Хочу дослідити його витоки ... Намагався по тел. встановити контакт з сільрадою, але ніхто не знімає слухавки... Чи можете порекомендувати з ким можна встановити контакт? З повагою, Сергій Тулунжа...
Сергій Тулунжа Доброго дня... Олеже Олександровичу, пару дныв знайомився з матеріалами сайту та вчора зареєструвався... Мета - прагну віднайти якомога більше інформації про історію села Делень (Давлет Агач ,....) Край пов'язаний з корінням нашого родоводу... Хочу дослідити його витоки ... Намагався по тел. встановити контакт з сільрадою, але ніхто не знімає слухавки... Чи можете порекомендувати з ким можна встановити контакт? З повагою, Сергій Тулунжа...
Answer
Вітаю, я лише адмін соціальної мережі всіх населених пунктів України. Все, що н сайті, все Ваше, іншого не знаю
Вітаю, я лише адмін соціальної мережі всіх населених пунктів України. Все, що н сайті, все Ваше, іншого не знаю
Answer
Віктор Титор Так але немає фотоапарата
Віктор Титор Так але немає фотоапарата
Answer
Віктор Титор Ні
Віктор Титор Ні
Answer
Віктор Титор Звичайно це ж мій друг
Віктор Титор Звичайно це ж мій друг
|
Close |