|
Question
Неможу увійти на свою сторінку, непам‘ятаю пошту
Неможу увійти на свою сторінку, непам‘ятаю пошту
Answer
видно вона була створена через лінк "вхід" - тисніть і вибирайте соцмережу з якої була створена сторінка
видно вона була створена через лінк "вхід" - тисніть і вибирайте соцмережу з якої була створена сторінка
Question
Есть ли военные захоронения в поселке Медерово
Есть ли военные захоронения в поселке Медерово
Answer
Це до місцевих питання
Це до місцевих питання
Question
Здравствуйте. Не могу зайти на страницу. Забыла пароль ввела электронную почту для напоминания пароля, ничего не приходит.моя почта vnanovskaya@mail.ua
Здравствуйте. Не могу зайти на страницу. Забыла пароль ввела электронную почту для напоминания пароля, ничего не приходит.моя почта vnanovskaya@mail.ua
Answer
На цю скриньку ніхто не реєструвавсь, можливо сторінка була через лінк вхід з іншої соціальної мережі
На цю скриньку ніхто не реєструвавсь, можливо сторінка була через лінк вхід з іншої соціальної мережі
Question
здравствуйте, разрешите к вам обратиться с вопросом?
по поводу ваших фотографий
здравствуйте, разрешите к вам обратиться с вопросом?
по поводу ваших фотографий
Answer
Вітаю, питайте
Вітаю, питайте
Question
Добрый день!
Вы случайно не знаете контактов предпринимателей которые занимаются бурением скважин в Носовке? Может где-то на улице на доске объявлений или в местной газете?
Буду
Добрый день!
Вы случайно не знаете контактов предпринимателей которые занимаются бурением скважин в Носовке? Может где-то на улице на доске объявлений или в местной газете?
Буду
Answer
Вітаю! В районній газеті часто бачив такі об'яви, але не виписую її, там точно були
Вітаю! В районній газеті часто бачив такі об'яви, але не виписую її, там точно були
Answer
Татьяна Цинковская Так
Question
Сторінка Розробників Як Олег ставиться до життя - оптимістично, реалістично або песимістично?
Answer
Татьяна Цинковская Оптимистично
Answer
Татьяна Цинковская Так
Answer
Татьяна Цинковская Так
Answer
Татьяна Цинковская Так
|
Close |