|
Answer
Татьяна Цинковская Не знаю
Question
Добрый вечер.
Случайно прочла информацию.
Нужна помощь.
В селе Петровское есть братская могила.
Возможно ли уточнить есть ли там Каюров Петр Иванович, разыскивают родственники.
Можно ли фото захоронения.
Огромное спасибо.
Добрый вечер.
Случайно прочла информацию.
Нужна помощь.
В селе Петровское есть братская могила.
Возможно ли уточнить есть ли там Каюров Петр Иванович, разыскивают родственники.
Можно ли фото захоронения.
Огромное спасибо.
Answer
Я лише розробник соцмережі, Вам треба до місцевих звернутись
Я лише розробник соцмережі, Вам треба до місцевих звернутись
Question
Моя мама родом из этого села . Ющенко Нина . Ивановна .
Моя мама родом из этого села . Ющенко Нина . Ивановна .
Answer
:)
:)
Question
Олег . какое отношение вы имеете к селу Лесовщина ?
Олег . какое отношение вы имеете к селу Лесовщина ?
Answer
Я адмін соцмережі всіх населених пунктів України
Я адмін соцмережі всіх населених пунктів України
Question
хочеться запитати за Вовковинецьку школу за перший випуск 8 го. Класу.Побачи ти фото однокласникив,чи це можливо?
хочеться запитати за Вовковинецьку школу за перший випуск 8 го. Класу.Побачи ти фото однокласникив,чи це можливо?
Answer
це до місцевих питання
це до місцевих питання
Question
Доброго вечора!
Мене ось що цікавить, я не реєструвалася на цьому сайті, в пошуку по моєму прізвищі, є фотографія в гуглі, яка виявляється створена тут... Як це видалити?
Доброго вечора!
Мене ось що цікавить, я не реєструвалася на цьому сайті, в пошуку по моєму прізвищі, є фотографія в гуглі, яка виявляється створена тут... Як це видалити?
Answer
Доброго вечора, очевидно, що сторінка була створена через вхід з іншої соціальної мережі (треба було повторно зайти), але треба перевірити, дайте посилання на сторінку
Доброго вечора, очевидно, що сторінка була створена через вхід з іншої соціальної мережі (треба було повторно зайти), але треба перевірити, дайте посилання на сторінку
Question
Добрый день! Вы опубликовали фото Рафаловки Владимирецкого района Ровенской области. Ищу кто сможет мне помочь найти захоронение деда погибшего в 1941 году 8 марта и захороненного в центе поселка.Заранее благодарю за помощь в поиске.
Добрый день! Вы опубликовали фото Рафаловки Владимирецкого района Ровенской области. Ищу кто сможет мне помочь найти захоронение деда погибшего в 1941 году 8 марта и захороненного в центе поселка.Заранее благодарю за помощь в поиске.
Answer
Це фото з інтернету, я не місцевий
Це фото з інтернету, я не місцевий
Question
А что случилось с парнем которого сбила машина в пгт Владимировка?? Я слышала он умер??
А что случилось с парнем которого сбила машина в пгт Владимировка?? Я слышала он умер??
Answer
Я не місцевий
Я не місцевий
Question
Христос воскрес. Зі святом Великодня Вас і Вашу сім'ю, пане Олеже. Здоров'я і всього-всього найкращого!!!
Христос воскрес. Зі святом Великодня Вас і Вашу сім'ю, пане Олеже. Здоров'я і всього-всього найкращого!!!
Answer
Воістину Воскрес! Приємно і несподівано. Навзаєм!
Воістину Воскрес! Приємно і несподівано. Навзаєм!
Question
зарегистрированное сообщение в низу странички сообщило что я успешно зарегистрирована и мне пришлют код на мою почту но его нет уже час. а других почтовых ящиков я не имею
зарегистрированное сообщение в низу странички сообщило что я успешно зарегистрирована и мне пришлют код на мою почту но его нет уже час. а других почтовых ящиков я не имею
Answer
Юзери провіряються вручну перед реєстрацією, тільки но відправив
Юзери провіряються вручну перед реєстрацією, тільки но відправив
|
Close |