Questions-answers Interview All records

... 274 ...

Question
Розробників Сторінка, 1ua user
Сторінка Розробників
Олег гарно малює, охайний має почерк?

7 may 2020

Question
Добрый вечер.
Случайно прочла информацию.
Нужна помощь.
В селе Петровское есть братская могила.
Возможно ли уточнить есть ли там Каюров Петр Иванович, разыскивают родственники.
Можно ли фото захоронения.
Огромное спасибо.
Answer
Я лише розробник соцмережі, Вам треба до місцевих звернутись

6 may 2020

Question
Моя мама родом из этого села . Ющенко Нина . Ивановна .
Answer
:)

5 may 2020

Question
Олег . какое отношение вы имеете к селу Лесовщина ?
Answer
Я адмін соцмережі всіх населених пунктів України

5 may 2020

Question
хочеться запитати за Вовковинецьку школу за перший випуск 8 го. Класу.Побачи ти фото однокласникив,чи це можливо?
Answer
це до місцевих питання

4 may 2020

Question
Доброго вечора!
Мене ось що цікавить, я не реєструвалася на цьому сайті, в пошуку по моєму прізвищі, є фотографія в гуглі, яка виявляється створена тут... Як це видалити?

Answer
Доброго вечора, очевидно, що сторінка була створена через вхід з іншої соціальної мережі (треба було повторно зайти), але треба перевірити, дайте посилання на сторінку

3 may 2020

Question
Добрый день! Вы опубликовали фото Рафаловки Владимирецкого района Ровенской области. Ищу кто сможет мне помочь найти захоронение деда погибшего в 1941 году 8 марта и захороненного в центе поселка.Заранее благодарю за помощь в поиске.
Answer
Це фото з інтернету, я не місцевий

25 april 2020

Question
А что случилось с парнем которого сбила машина в пгт Владимировка?? Я слышала он умер??
Answer
Я не місцевий

23 april 2020

Question
Христос воскрес. Зі святом Великодня Вас і Вашу сім'ю, пане Олеже. Здоров'я і всього-всього найкращого!!!
Answer
Воістину Воскрес! Приємно і несподівано. Навзаєм!

20 april 2020

Question
зарегистрированное сообщение в низу странички сообщило что я успешно зарегистрирована и мне пришлют код на мою почту но его нет уже час. а других почтовых ящиков я не имею
Answer
Юзери провіряються вручну перед реєстрацією, тільки но відправив

20 april 2020

... 274 ...

Close  
  Close