Форум Топильної

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Запитання
телефон сільської ради
Відповідь
Сова Микола, користувач 1ua
Микола Сова
45 5 55

9 січня 2019

Сова Микола, користувач 1ua
Микола Сова

  http://shpola.gov.ua... alt='оггн7' width='300' height='225' style='margin: 5px; float: left;'>Голова РДА Володимир Потапенко частково почав перевіряти заклади соціальної сфери Шполянщини. В середу районний очільник побував в селі Топильна. 

З робочим візитом приїхали також голова районної ради Олександр Кузуб, перший заступник голови РДА Юрій Козоріз, заступник голови районної ради Лідія Татарина, головний лікар ЦПМСД Наталія Качан, начальник відділу культури і туризму Анатолій Лозовий, начальник фінансового управління Оксана Голуб.
Спочатку керівники відвідали виконком сільської ради. Перевірили виконання бюджету і акцизний збір. Голова райдержадміністрації поцікавився в якому стані знаходиться оренда ставків, землі запасу, господарчі двори, проектно-польові шляхи.


- Я розумію, що в нинішній час, сільським головам складно утримувати соціально-економічну сферу в населених пунктах, - сказав керманич району Володимир Потапенко, - Але, в цілому, задоволений роботою Михайла Барбаша. Він справжній господарник. Рекомендую, звернути значну увагу на акцизний збір, який становить 30 копійок на 1 особу. Це не дає позитивний результат в поповненні місцевого бюджету, підкреслив він.
А от роботою сільського будинку культури задоволений начальник Шполянського відділу культури і туризму Анатолій Лозовий. Він завдячує керівнику СБК і сільському голові за проведення ремонтних робіт у приміщенні. Крім того, ближнім часом буде відремонтовано дах. 
Приємне враження справила сільська бібліотека. Там систематично закуповують нові журнали і книги. Ьібліотекар Марина Різник ретельно вивчає яку літературу переважно читають односельчани. 
- Читачі різного віку відвідують наш заклад, - каже вона. – Але більше, звичайно, люди пенсійного віку. Це для них як відрада! Я завжди їм допоможу і пораджу цікаві книги.
Не дивно, що при бібліотеці працює гурток «Винахідник». Там кожна сільська дитина може розвивати свої творчі здібності. Працівники дають їм перші знання, компетентність, сформованість особистих якостей, допомагають знайти своє місце у житті. Адже розвитку талановитих дітей, підтримка їх творчих та інтелектуальних досягнень дуже важливі для працівників культури та сільського голови Топильної.

 

14 березня 2016


1


  Закрити  
  Закрити