Форум Великой Багачки

Темы для публикаций и разговоров


Миргородська ОДПІ інформує
29 августа 2013 ВМРРЗГ ОДПІ

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 1

У Великій Багачці згорів чоловік - читать дальше...

2 июня 2015

У Великій Багачці горіло господарство - читать дальше...

25 апреля 2015

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

Запроваджено акцизні марки нового зразка (11.09.2013р.)

Постанова КМУ від 03.07.2013р. № 474 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 р. № 1251 і від 13 березня 2013 р. № 188» з 1 вересня 2013 року запроваджено марки акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва. Зазначені марки мають додаткові рівні захисту. Для продукції, виробленої в Україні, зазначається код регіону виробника. Марки для тютюнових виробів містять позначення - з фільтром чи без фільтру.

Нагадуємо, у зв’язку з веденням в дію марок акцизного податку нового зразка переклеювати акцизні марки на алкогольні напої та тютюнові вироби, що перебувають в обігу не потрібно, вони знаходяться в обігу до повної реалізації виробів в межах терміну придатності для споживання.

 

В Миргородському регіоні легалізовано працю

70 найманих працівників (11.09.2013р.)

Спільна та скоординована робота органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та органу Міндоходів в питаннях легалізації зарплати, яка активно проводиться в регіоні, дає змогу посилити соціальний і правовий захист громадян. За результатами проведених перевірок протягом січня - серпня поточного року легалізовано працю 70 найманих осіб, яку місцеві роботодавці використовували у своєму бізнесі без оформлення трудових відносин.

Проведення таких перевірок є результативним, як для місцевої скарбниці, так і в основі дотримання соціальних гарантій в оплаті праці громадян. Адже за цей період часу легалізовано 55,1 тисяч гривень заробітної плати, з якої відповідно сплачено до бюджету 7,7тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

 

Екологічний податок за утилізацію автомобілів запроваджено

з 1 вересня 2013 року (11.09.2013р.)

Законом України „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм” від 04.07.2013 р. №422-VII, який набрав чинності з 1 вересня 2013 року, запроваджено справляння зазначеного податку та внесено ряд змін до розділу VІІІ Податкового кодексу України „Екологічний податок”.

Новий податок будуть сплачувати особи, що імпортують, виробляють транспортні засоби (ТЗ) або придбавають їх у деяких осіб, яких було звільнено від сплати цього податку (зокрема, у дипломатичних представництв, консульських установ, міжнародних організацій, їх співробітників та членів їх сімей).

Базова ставка податку на утилізацію легкових авто та кузовів до них становить 5500 грн, а на інші ТЗ (зокрема, автобуси, вантажні, вантажопасажирські авто) - 11000 грн. До базових ставок передбачено ряд коефіцієнтів у залежності від об’єму двигуна/маси та від того, новий ТЗ чи використовувався раніше.

При цьому, деякі платники податків звільнені від сплати екологічного податку на утилізацію. Так звільняються від сплати цього податку імпортери, вітчизняні виробники ТЗ, які прийняли на себе зобов`язання забезпечити утилізацію знятих з експлуатації вироблених ними ТЗ. Якщо вироблені ТЗ експортуються за межі України, то сплачувати екоподаток за них не потрібно. Також зможуть користуватися преференціями особи, які придбаватимуть на території України ТЗ, які були вперше зареєстровані до 01.09.13 р.

Слід зауважити, що існує ще низка пільг, в тому числі для імпортерів ТЗ, закріплених статтею 240.6 Податкового кодексу України.

 

Останній день сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності закінчується 13 вересня(11.09.2013р.)

Відповідно до норм Податкового кодексу України платники збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг сплачують збір щомісяця не пізніше  15 числа, який передує звітному місяцю.

Враховуючи, що в вересні поточного року останній термін сплати припадає на вихідний день, то щоб уникнути штрафних санкцій необхідно завчасно подбати про сплату збору.       

 

13 вересня закінчується строк подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування! (11.09.2013р.)

До уваги платників податків! Відповідно до норм ст.298 Податкового кодексу України приватні підприємці, які прийняли рішення працювати в четвертому кварталі 2013 року на спрощеній системі оподаткування, подають відповідну заяву до територіальних органів Міндоходів не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.

Нагадуємо, суб’єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування  один раз протягом календарного року.

 

Платники єдиного податку першої та другої груп в податковій декларації відображають нараховані до сплати щомісячні авансові внески (11.09.2013р.)

Відповідно до Податкового кодексу України із змінами та доповненнями платники єдиного податку першої та другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Нарахування авансових внесків для фізичних осіб – підприємців - платників єдиного податку першої і другої груп здійснюють органи державної податкової служби на підставі заяви такого платника єдиного податку щодо розміру обраної ставки єдиного податку, заяви щодо періоду щорічної відпустки та/або заяви щодо терміну тимчасової втрати працездатності.

В річній податковій декларації платник єдиного податку відображає нараховані до сплати щомісячні авансові внески, незалежно від фактично сплаченої суми єдиного податку у вигляді авансового внеску за звітний період.

 

Повір у себе, у серці надію тримай (11.09.2013р.)

Перший заступник начальника Миргородської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області Вікторія Миколаївна Майборода 5 вересня відвідала відому на всю Україну Великосорочинську санаторну загальноосвітню школу-інтернат та взяла участь в урочистих заходах присвячених Дню знань.

Особливістю навчання у школі-інтернаті є те, що, на відміну від звичайних шкіл, тут основою дитячого колективу є різновікові групи дітей, які моделюють сім’ю. А сім’я будується за принципами сімейної належності, психологічної сумісності, взаємної прихильності та добровільності. Саме піклування та відповідальність одне про одного і є тією головною силою, що об’єднує старших і менших дітей у дружну сім’ю. І якщо в народі говорять, що дітям важко звикати до умов проживання в інтернатних закладах, та це ні в якій мірі не стосується дітей даної школи, бо девізом усього колективу, як дітей, так і педагогічного колективу, стали слова: «Повір у себе, у серці надію тримай, сили прийдуть до тебе, тому руки не опускай». Дивлячись на усміхнені обличчя вихованців відчувається, що тут працюють віддані своїй справі люди, які зуміли створити для дітей комфорт і відчуття справжнього дому, де їх люблять і захищають.

Звертаючись до дітей, вчителів та гостей Вікторія Миколаївна привітала із Днем знань, святом, із якого для кожного з нас починається дорога в майбутнє. Зазначила, що тільки завдяки знанням людина може розвиватися та будувати справжнє громадське суспільство. Тому, сьогодні перед дорослими стоїть важка, але приємна задача – навчити дітей здобувати знання, не бути байдужими до людських проблем. «Я бажаю всім діткам міцного здоров’я, впевненості у власних силах. Хай шкільні роки для вас будуть  найцікавішими і радісними, а знання даються легко та із задоволенням. Будьте активні в усіх починаннях, які роблять кращими наше життя. Дивлячись на вас, вірю, що усі ваші найзаповітніші мрії збудуться».

У власному виконанні вихованці школи-інтернату подарували своїм гостям та вчителям святковий концерт.

 

11 сентября 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК ПОТРІБНО СПЛАТИТИ ДО 29 СЕРПНЯ 2013 РОКУ (15.08.12)

Відповідно до норм Податкового кодексу України  нарахування фізичним особам сум земельного податку проводиться органами державної податкової служби. Податок сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Шановні платники податків аби уникнути штрафних санкцій необхідно фізичним особам, що мають у власності (користуванні) земельні ділянки своєчасно сплатити земельний податок.

Крім того, додатково повідомляємо:

- при переході права власності на будівлю, споруду (їх частину) податок за земельні ділянки, на яких розташовані такі будівлі, споруди (їх частини), з урахуванням прибудинкової території сплачується на загальних підставах з дати державної реєстрації права власності на нерухоме майно;

- у разі надання в оренду земельних ділянок (у межах населених пунктів), окремих будівель (споруд) або їх частин власниками та землекористувачами, у тому числі зазначених у пунктах 276.1, 276.4 ст.276 ПКУ, податок за площі, що надаються в оренду, обчислюється з дати укладення договору оренди земельної ділянки або з дати укладення договору оренди будівель (їх частин);

- власник нежилого приміщення (його частини) у багатоквартирному жилому будинку сплачує до бюджету податок за площі під такими приміщеннями (їх частинами) з урахуванням пропорційної частки прибудинкової території з дати державної реєстрації права власності на нерухоме майно.

Довідки та консультації з питань сплати можна отримати особисто у Центрі обслуговування платників податків Миргородської ОДПІ, який знаходиться за адресою: м. Миргород, вул..Кашинського,26 або за телефоном 5-21-60.

ІНТЕРАКТИВНИЙ СЕРВІС „ПУЛЬС” ПРАЦЮЄ ЦІЛОДОБОВО (14.08.12)

Нагадуємо, що інтерактивний сервіс „Пульс” приймає звернення представників бізнесу з податкових та митних питань. Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів, оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю та митного оформлення можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

ШВИДКЕ ТА ЯКІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ (13.08.12)

Зараз в Україні активно відбувається процес перетворення податкової служби на висококваліфіковану сервісну службу. З цією метою 8 травня 2012 року в Миргородській ОДПІ розпочав свою роботу Центр обслуговування платників податків. Приміщення Центру облаштоване за єдиним фірмовим стилем, задля швидкого та якісного обслуговування платників податків. Секції центру оформлені по сучасному. Облаштовано місця для очікування, столи для заповнення документів, зону WI-FI, є інформаційні стенди, пропонується друкована продукція.

Для зручності платників податків у будні дні час роботи Центру продовжено до 20-00 години. Крім того у суботу Центр працює з 09-00 до 16-00 години.

Спілкування працівників Центру відбувається на партнерських засадах, послуги надаються з задоволенням, тому є сподівання, що поява Центру в м. Миргороді – це подарунок насамперед тим, хто користуватиметься його послугами.

За цей короткий термін роботи послугами Центру скористалися більше 4000 платників податків, за перше півріччя 2013 року надано 15476 адміністративних послуг.

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ПРИХОВАНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ (12.08.12)

На сьогодні чимало роботодавців  ігнорують виплату гарантованого рівня мінімальної заробітної плати та не декларують оплату  праці працюючих, виплачуючи  їм  «тіньові» заробітки.

В таких випадках громадянам слід пам'ятати, що заробітна плата, яка виплачується у «конвертах» – це тимчасове благо, яке має негативні наслідки, насамперед, для них. Перш за все – це ризик залишитися без права на отримання соціальних пільг та виплат, гарантованих державою, особливо при нарахуванні пенсії. Працюючи неофіційно, людина не може розраховувати на виплату їй лікарняних та інших обов'язкових виплат.

Працівниками Миргородської ОДПІ приділяється значна увага виявленню схем та механізмів невиплати заробітної плати, погашенню заборгованості із заробітної плати, дотриманню працедавцями вимог чинного законодавства при використанні праці найманих робітників.

В результаті проведеної роботи протягом 7 місяців поточного року перевірено 74 суб’єктів підприємницької діяльності виявлено 49 неоформлених працівників. Порушникам донараховано більше 2,0 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

ПОНАД 389,9 МЛН. ГРН. ПОДАТКІВ НАДІЙШЛО З ПОЧАТКУ РОКУ ДО БЮДЖЕТІВ УСІХ РІВНІВ ВІД ПЛАТНИКІВ РЕГІОНУ (09.08.12)

У січні-липні 2013 року до Зведеного бюджету України платники податків регіону сплатили 389,9 млн. грн. платежів.

Державний бюджет отримав – 273,0 млн. грн., місцеві бюджети – 116,9 млн. грн.

В порівнянні з минулорічними показниками зросли надходження на 23,1 млн. грн.. або майже на 29,1 % по податку на прибуток також збільшилися надходження по податку на доходи фізичних осіб на 5,5 % або на 1,4 млн. грн.

Платникам відшкодовано 10,1 млн. грн. податку на додану вартість, що на 3,7 млн. грн. більше ніж в минулому році.

13 августа 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ ПОДБАЙТЕ ПРО СВОЄЧАСНЕ ВСТАНОВЛЕННЯ КАСОВИХ АПАРАТІВ З ЕЛЕКТРОННОЮ СТРІЧКОЮ (25.07.2013)

Головною метою для Міністерства доходів і зборів є електронізація податкової звітності. Запровадження в Україні електронної звітності з РРО відповідає світовим тенденціям у розвинутих країнах.

Нагадауємо, що 8 липня Президент України Віктор Янукович підписав Закон України №357-VII, яким внесено зміни до терміну настання відповідальності за неподання електронної звітності. Згідно із законом, фінансова відповідальність настає з 1 січня 2014 року.

Шановні платники податків! Не чекайте останнього терміну щодо модернізації РРО подбайте про це заздалегідь аби уникнути штрафних санкцій.

Також повідомляємо, що Міністерство доходів і зборів наказом № 249 від 8 липня 2013 р. затвердило Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. У першій частині реєстру визначені реєстратори розрахункових операцій, дозволені до первинної реєстрації. Тобто моделі зазначених реєстраторів можуть продаватися та використовуватися у роботі підприємців. До другої частини реєстру віднесено моделі, первинна реєстрація яких заборонена. Це ті апарати, які раніше перебували у використанні платників, однак вже переважно не випускаються виробниками касової техніки.

На сьогодні у Державному реєстрі реєстраторів розрахункових операцій знаходиться 53 моделі касової техніки, що відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів.

Довідки по телефону: 5-20-09.

НОВИЙ СЕРВІС МІНДОХОДІВ „ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ПЛАТНИКА ПОДАТКІВ”(24.07.2013)

Електронний кабінет – це персональне автоматизоване робоче місце платника, працювати в якому він може з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, після авторизації.

Перевагами нового сервісу є подання податкової звітності в режимі реального часу.

Податкова звітність подаватиметься пакетом, тобто декларація з усіма додатками. На кожен прийнятий пакет документів видаватиметься одна квитанція про прийняття декларації.

Тобто платники податків, які не мають персональних комп’ютерів зможуть подати податкову звітність з Електронного кабінету.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою http://knp.minrd.gov...>knp.minrd.gov.ua або на порталі Міндоходів шляхом авторизації за допомогою електронного цифрового підпису.

Нагадаємо, що цифровий підпис підприємства, установи, організації, фізичні особи-підприємці та громадяни можуть безкоштовно отримати в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Мін доходів. Представники Лубенського сектору реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів раз на місяць працюють в приміщенні Миргородської ОДПІ.

Для більш зручного обслуговування суб’єктів господарювання заздалегідь зверніться до Центру обслуговування платників податків за адресою: вул. Кашинського, 26, або зателефонуйте за номером: 5-21-60

ЗВЕРНЕННЯМ ГРОМАДЯН – НАЛЕЖНУ УВАГУ (23.07.2013)

Міністерство доходів і зборів затвердило п’ятирічну стратегію розвитку згідно якої пріоритетом буде встановлення партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, а також створення більш дієвих методів боротьби з мінімізацією податків та тіньовим сектором економіки. В світлі цього велика увага приділяється розгляду звернень громадян. З метою удосконалення роботи по зверненнях громадян органами доходів і зборів проводиться системна робота із забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення, забезпечується оперативне вирішення проблемних питань та задоволення законних вимог заявників, упередження порушення конституційних прав та запобігання повторних звернень.

Так за період січень - червень поточного року до Миргородської ОДПІ  надійшло 17 письмових звернень від громадян, під час особистого прийому розглянуто 5 усних звернень громадян.

Серед основних питань, з якими звертались громадяни у письмових зверненнях є: інформування про ухилення від сплати податків, надання  консультації по податковій соціальній пільзі, відмова від ідентифікаційного номера.

Всі звернення розглянуті в терміни та з урахуванням вимог Закону України «Про звернення громадян», питання вирішені по суті та відповідно до чинного законодавства надані письмові та усні роз’яснення.

ПОДАВАЙТЕ ЗВІТНІСТЬ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ  (22.07.2013)

Зусилля держави і податківців спрямовані на створення сприятливих умов для ведення підприємницької діяльності. Одним з кроків на шляху до згоди між Міндоходів і платниками податків є впровадження електронного документообігу. Фахівцями відділення податкової інспекції надається необхідна практична і консультаційна допомога по впровадженню і використанню системи електронної звітності, проводяться роз'яснення щодо переваг подачі звітності в електронному вигляді.

Багато платників податків стали прихильниками нової прогресивної форми подання звітності, бо на практиці вже переконалися в її безумовних перевагах, адже електронна звітність це:

-         перш за все – це заощадження робочого часу;

-         зменшення паперового документообігу;

-         спрощення процедури подання звітності в органи Міністерства доходів і зборів;
- спрощення процедури підтвердження сум до відшкодування;

-         зменшення термінів проведення перевірок і своєчасності відшкодування ПДВ.

То ж не зволікайте і обирайте нову форму звітування.

ЗВЕРНЕННЯМ ГРОМАДЯН – ПЕРШОЧЕРГОВУ УВАГУ (19.07.2013)

Одним із головних напрямків роботи В.Багачанського відділення Миргородської ОДПІ головного управління Міндоходів у Полтавській області є створення сприятливих умов для виконання платниками своїх податкових зобов'язань. Ми добре розуміємо проблеми, з якими стикаються платники податків, тому особлива увага направлена на масово-роз'яснювальну роботу, аби допомогти розібратися в доволі громіздкому податковому законодавстві, вчасно поінформувати платників податків про зміни, що відбуваються  в ньому.
На сьогодні у відділенні створені всі умови для практичної реалізації громадянами наданого їм Конституцією України права на звернення до органів державної влади. Саме тому ми приділяємо особливу увагу цій ділянці роботи. Акцент робимо на тому, що кожен громадянин, який звертається до нашої установи, має бути почутий. Дуже важливо поспілкуватися, обговорити проблемні питання, знайти спільний шлях до компромісного рішення. Зазвичай, громадяни звертаються у випадках, коли знайти однозначну відповідь у складному полі оподаткування досить важко навіть досвідченому бухгалтеру і питання потребують вирішення на високому рівні. За 1 півріччя 2013 року до відділення звернулись на особистий прийом 2 громадян, які отримали відповіді на хвилюючі питання, письмових запитів не надходило.

Для зручності платників податків при Міністерстві доходів України працює Інформаційно-довідковий департамент, головне завдання якого – надання відповідей на запитання платників податків з усіх регіонів України. Відповіді надаються за багатоканальним телефонним номером 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також факсом та електронною поштою через мережу Інтернет (idd@minrd.gov.ua). Відповіді надаються з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв. щоденно, крім суботи та неділі.

Ми завжди напоготові надати професійну відповідь і прийняти до уваги пропозиції та зауваження громадськості з метою покращення обслуговування платників податків та вдосконалення своєї роботи.

Особистий прийом громадян керівником відділення у В.Багачанському відділенні Миргородської ОДПІ проводиться в приймальні громадян за адресою сел. Велика Багачка, вул.Леніна, 3, кім. №9, телефон для довідок 9-24-13. Спеціалісти відділення можуть спілкуватися з платниками податків щоденно з 9.00години до 18.00 години.

24 июля 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

Платники єдиного податку I та II груп сплачують податок не пізніше 20 числа   (18.07.2013)

Нарахування авансових внески для фізичних осіб–підприємців - платників єдиного податку першої і другої груп проводиться територіальними підрозділами Міндоходів. Підставою для нарахування авансових внесків є заява:

·          щодо розміру обраної ставки єдиного податку;

·          періоду щорічної відпустки;

·          терміну тимчасової втрати працездатності.

Платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа поточного місяця. Щоб уникнути штрафних санкцій подбайте про своєчасність сплати податку в термін  до 19 липня (включно).

18 июля 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

Запрошуємо платників податків взяти участь в опитуванні (17.07.2013)

Територіальні органи Головного управління Міндоходів у Полтавській області проводять соціологічне дослідження рейтингу ведення бізнесу в області та рівня інвестиційної привабливості Полтавщини серед платників податків регіону. Опитування респондентів проводиться шляхом анкетування.

Запрошуємо суб’єктів господарської діяльності взяти активну участь в опитуванні. Анкети можна отримати в ЦОПП Миргородської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області за адресою: м.Миргород, вул. Кашинського, 26. Телефон для довідок:5-26-65   

17 июля 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

ЗА КОРИСТУВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИМИ ДІЛЯНКАМИ СПЛАЧУЄТЬСЯ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК (15.07.2013)

Відповідно до статті 269 Податкового кодексу України  платниками плати за землю являються громадяни - власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі, які зобов’язані сплатити в поточному році нарахований податок  не пізніше 29 серпня. Податкові повідомлення – рішення отримали понад 16,0 тисяч громадян Миргородщини.

У разі не отримання податкового повідомлення-рішення необхідно звернутися до Центру обслуговування платників податків Миргородської ОДПІ за адресою: м. Миргород, вул. Кашинського, 26, телефон для довідок 5-21-60

Крім того, нагадуємо за несвоєчасну сплату платежів передбачено застосування штрафних санкцій.     

17 июля 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

ПОПУЛЯРНІСТЬ КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ ЗРОСТАЄ З КОЖНИМ РОКОМ (15.07.2013)

За інформацією аналітиків Міністерства доходів і зборів України, з 2008 року (від початку дії центру інформаційно-довідкових послуг) надано близько 4 млн. відповідей на запитання платників податків. Якщо протягом перших місяців роботи центру в середньому за місяць надходило 10 тис. дзвінків, то на сьогодні – 90 тис. Значно зросла кількість платників які користуються Базою знань.

Нагадуємо, База податкових знань розміщена на офіційному сайті Міндоходів: www.minrd.gov.ua , Інформаційно-довідковий департамент надає відповіді на запитання платників за телефоном 0-800-501-007 (зі стаціонарних телефонів – безкоштовно), Центр обслуговування платників податків Миргородської ОДПІ за телефоном 5-21-60.

Для зручності платників податків постійно впроваджуються нові послуги. Так, відтепер зареєстровані користувачі можуть надавати коментарі до вже існуючих редакцій запитань-відповідей та отримувати розсилку відомостей про зміни у законодавстві.

17 июля 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, пользователь 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН ПОСАДОВИМИ ОСОБАМИ МИРГОРОДСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ МІНДОХОДІВ У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (12.07.2013)

Молочко Наталія Володимирівна – начальник Миргородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області – кожний вівторок з 11-00 до 13-00

Майборода Вікторія Миколаївна – перший заступник начальника Миргородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області - кожну середу з 11-00 до 13-00

Подоляка Людмила Олексіївна – заступник начальника – кожний четвер з 14-00 до 16-00

Тимошенко Віта Володимирівна - заступник начальника - кожний понеділок з 10-00 до 12-00

Журавель Людмила Миколаївна - заступник начальника – начальник Великобагачанського відділення - кожний понеділок з 09-00 до 18-00 год.

Сліпець Володимир Іванович - заступник начальника – начальник Шишацького відділення – кожну середу з 09-00 до 18-00 год.

Бережна Людмила Володимирівна – заступник начальника управління - начальник відділу податку на прибуток , місцевих податків і зборів, плати за землю, ресурсних та неподаткових платежів управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій – кожний понеділок з 11-00 до 13-00 год.

Білоумцева Валентина Миколаївна – завідувач інформаційно — комунікаційного сектору – кожний четвер з 11-00 до 13-00 год.

Бондаренко Ігор Олександрович - начальник координаційно-моніторингового відділу – кожний четвер з 16.00 до 18.00 год.

Вовк Дмитро Володимирович — заступник начальника управління - начальник відділу організації та супроводження перевірок платників податків – кожний вівторок з 14-00 до 16-00 год.

Гречко Олена Володимирівна – головний бухгалтер - завідувач сектору фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку – кожну п’ятницю з 16-00 до 17-00 год.

Єжак Ірина Миколаївна — начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб - кожний понеділок з 16-00 до 18-00 год.

Литвиненко Людмила Вікторівна – заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб – кожний понеділок з 10-00 до 11-00 год.

Мартинюк Світлана Михайлівна – начальник відділу контролю за декларуванням  податку на додану вартість   управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій - кожну середу з 14-00 до 16-00 год.

Немич Інна Віталіївна – начальник юридичного відділу кожну середу з 9-00 до 10-00 год.

Сідорова Галина Володимирівна – головний спеціаліст з питань кадрової роботи - кожний четвер з 9-00 до 11-00 год.

Стужук Наталія Борисівна – начальник відділу ІТ та обліку платників податків – кожний вівторок з 14-00 до 16-00 год.

Шкурко Світлана Михайлівна – начальник управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій - кожний вівторок з 9-00 до 11-00 год.

17 июля 2013


... 1


  Закрыть  
  Закрыть