Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Запитання
фермер петро
Відповідь
Ip: 176.105.209.147 козел

6 вересня 2022

C , користувач 1ua
C

Порошу вибачення в громади. Більше не буду тут нічого повідомляти. Повідомляв лише для того, щоб знали, як діється в інших населених пунктах. Якщо моя публікація не потрібна по інших населених пунктах, не так трудно її ліквідувати. Ліквідуйте. Як то неспокійно! Яка ж то демократія?

18 листопада 2015

C , користувач 1ua
C

Комуністична партія Радянського Союзу в 1991 році перестала існувати. Склало повноваження політбюро. Валяли пам`ятники в Москві. Все вирувало. Комуністи здали владу. Вони самі помогли тому.

Утворилися нові держави. В Україні теж партійні структури рухнули. Але ті люди, які були в старих структурах, прийшли в нову владу. Від їх дуже багато бід в незалежній Україні. Вони опиралися і вели боротьбу за свою владу в Україні. Демократичні сили, ще були слабкі. Люди теж не усвідомили перемін. При виборах вони допускали бувших партійців до влади. Вони створювали різні органи під себе.

Отак ми і опинилися в теперішній ситуації. А тому дуже трудно виводити державу з провалів. Ще доволі сильно упираються новаціям, перекручуючи в суспільстві всі  дійства. Перекидають на дане суспільство все оте, що творила «комунізація».

Вони хочуть лишити все, як самі створили. Оті перейменування, що на їхньому гріху, всіма силами хочуть зберегти. То політика.

Тож не потрібно слухати їх і Верховній Раді України прийняти закон, повернути незаконно одібране в містах, містечках, селах. Повернути те, що відібрали і в МІСТЕЧОК:

РАШІВКА, ЛЮТЕНЬКА, ВЕПРИК. Бо з історії видно хто ми були і ким стали! Нехай не обзивають нас різними «іменами», бо ми не винні, що створили тоді.

18 листопада 2015


1


  Закрити  
  Закрити