Форум Мирослав Тимчишин

Теми для публікацій та розмов


Вітаю з Днем Зв'язку ! ...
15 листопада 2011 Мирослав Тимчишин

Ура ! Я власник комбінату !
16 липня 2011 Мирослав Тимчишин

Світлої пам'яті Ігоря Білозіра
31 травня 2011 Мирослав Тимчишин

Про Народний дім Старого Милятина Стало доброю традицією  к...
11 травня 2011 Мирослав Тимчишин

У Милятині є над чим працювати
19 квітня 2011 Мирослав Тимчишин

А хто головний монах ?
17 березня 2011 Мирослав Тимчишин

Новини дня
4 березня 2011 Мирослав Тимчишин

Моя школа Моя школа - Новомилятинська се...
21 серпня 2010 Мирослав Тимчишин

Відпочинок Це на аватарі мій внучок Лесик...
20 серпня 2010 Мирослав Тимчишин

Робота Ось список посад, на яких &nbs...
20 серпня 2010 Мирослав Тимчишин

Хоббі Моє хоббі - це радіотехніка - ...
20 серпня 2010 Мирослав Тимчишин

Мій ВУЗ Мій вуз - це престижний Львівс...
20 серпня 2010 Мирослав Тимчишин

Біографія
20 серпня 2010 Мирослав Тимчишин

Моя родина Моя дочка називається Оксана. ...
20 серпня 2010 Мирослав Тимчишин

Історія села Старий Милятин
17 серпня 2010

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Тимчишин Мирослав, користувач 1ua
Мирослав Тимчишин

Нові зірки – талант, помножений на ентузіазм

Трохи історії…

В далекому 2004 році ентузіаст Мар'яна Леонідівна Зеленська в некомфортному підвальному приміщенні першої школи міста Буська зібрала талановитих дітей, які бажали танцювати. Потрібно було починати з нуля – не було ні обладнання, ні коштів, але ентузіазм керівника помножений на талант дітей, взяв своє. Як розказує одна з учасниць колективу - 'я, напевно, скоріше навчилась танцювати, ніж ходити…'

А далі про ансамбль танцю дізнався весь світ – постійні гастролі, нагороди. Колектив постійно поповнює список творчих здобутків в хореографічному жанрі: фестиваль –конкурс 'Весногай' (м. Дніпропетровськ), 'Різдвяні канікули'(м. Львів) –дипломанти фестивалів 'Свитязівські притупи'(м.Сокаль) – 2 премія, Всеукраїнський фестиваль – конкурс Павла Вірського (м. Моршин) - переможці конкурсу 1 премія – Міжнародний фестиваль 'Співоча планета від серця до серця'(м. Буськ). Репертуар колективу поповнений постановками керівника Мар'яни Зеленської : 'Гуцулка', 'Іспанський танець', 'Святковий танець','Фігурний вальс ', 'Шкільна полька', 'Уікенд' .Влітку 2009 року колектив відвідав Угорщину, де виступив з показовими номерами в притулку для літніх людей в місті  Будапешті,  відвідав історичні місця. Побували діти і в місті Мішкольц, де отримали масу вражень.Не залишали поза своєю увагою Нові зірки і фестиваль «Олеський замок» впродовж останніх трьох років.

         Ні одне державне свято в Буську не обходиться без Нових зірок. Причому кожен виступ - це нова хореографія, нові костюми. Костюми, це особлива заслуга керівника Мар'яни Зеленської. Кожна група колективу налічує подекілька костюмів, які розроблені спеціально для кожного  хореографічного номеру. Ескізи сценічного костюму розробляє керівник колективу, яка також і підбирає тканину до вбрання.Немалу роль грає музичний супровід – це також заслуга Мар'яни Леонідівни. Дивує надзвичайна самопожертва цієї людини – незважаючи, на те що в неї маленька дитина, і живе з сім'єю у Львові,  вона майже кожен день приїздить в Буськ – репетиції, виступи.

       Ось вони, наші таланти – Мар'яна Литвин,Оксана Побігушко, Марта Балонь, Соломія Сівко, Діана Кравчишин, Діана Литвин,Оля Кіх, Іринка Олійник ,Мар'яна Цюпка ,Оленка Окопська ,Ліля Окопська,Наталя Когут, Аня Сапотюк. До речі,  Мар'яна Литвин недавно заслужено здобула титул Княжна Бужан 2012.

     Любимо вас, наші юні таланти і чекаємо від вас нових виступів !

     
      

20 жовтня 2012

Тимчишин Мирослав, користувач 1ua
Мирослав Тимчишин
Друзі,будь-ласка, прогляньте ці відео - підтримайте моїх зірок  lE4KOolfcmU

29 червня 2012

Тимчишин Мирослав, користувач 1ua
Мирослав Тимчишин
Друзі,будь-ласка, прогляньте ці відео - підтримайте моїх зірок lE4KOolfcmU

29 червня 2012

Побідаш Валерій, користувач 1ua
Валерій Побідаш
Витачів приєднується до побажань попереднього автора! :-)

3 січня 2012

Сироватко Олег, користувач 1ua
Олег Сироватко
З днем народження вітаю і всього найкращого бажаю!

3 січня 2012

Побідаш Валерій, користувач 1ua
Валерій Побідаш
Шановний Мирославе Прокоповичу! Ви ж солідна людина! З таким життєвим досвідом! А поводите себе, як останній хлопчисько-бешкетник! Ну як Вам не соромно! Як Вам не соромно так перевантажувати свою бідну W!!! Ви ж її вхекаєте за (потрібне вписати)! Вона ж не переварить стільки нових програм! Пожалійте свою нову Віндовз...

2 січня 2012

Тимчишин Мирослав, користувач 1ua
Мирослав Тимчишин
Ура ! Нарешті я бачу друзів на найкращому сайті (друзі -росіяни чомусь мене тільки ображають), а причина иоєї відсутності  в тому, що я міняв Віндовс, бо така вже була стара ( аж 9 місяців, а  я виводжу з ладу W за 3 місяці !), така стара, що вже баламутила, засинала на ходу і таке інше. Нескромно , але я сам інсталював, сам подокачував, що треба, і ще би хтось з ВАС, хто прочитає, насварив на мене, щоб я не ставив стільки програм! Будьте добрі, насваріть на мене !

31 грудня 2011

Тимчишин Мирослав, користувач 1ua
Мирослав Тимчишин

Ось посилання на клуб 'Моя правда'  

http://clubs.ya.ru/4...>http://clubs.ya.ru/4...

27 серпня 2010

Тимчишин Мирослав, користувач 1ua
Мирослав Тимчишин

Хочу запросити друзів переглянути мої фотографії , їх понад 900, на Яндексі за таким посиланням http://fotki.yandex....>http://fotki.yandex..... А також, хто хоче дізнатися правду і тільки правду, запрошую у свій клуб, який так і називається 'Моя правда', але це тільки для тих , хто любить Україну, хто її не любить, або не знає, що з нею робити, краще туди не заходити, а піти випити собі стограм.Ось посилання на клуб - Яндекс -Мои клубы-Моя правда

27 серпня 2010

Тимчишин Мирослав, користувач 1ua
Мирослав Тимчишин

Я не знаю, де писати, щоб почитав це Олег Сироватко, я думаю, що він як адмін сайту це побачить - я в першу чергу хочу побажати йому міцного здоров'я, а по-друге -ще раз побажати здоров'я за те, що дав можливість кожному громадянину мати свій сайт, аж не віриться -що можна зайти на потрібний населений пункт без паролей, реєстрацій, подарувати комусь фотографію чи відгук.

    Ще якщо це не вимагає великих ресурсів, хотілося б, щоб була така маленька табличка' зараз на сайті __людей'.

І ще , на останок - міцного здоров'я унікальній  людині - Олегові Сироватко !!!!

24 серпня 2010


... 1




  Закрити  
  Закрити