Форум Олексій Клименко

Теми для публікацій та розмов


Біографія
27 січня 2016 Олексій Клименко

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Клименко Олексій, користувач 1ua
Олексій Клименко
Тема: Біографія

 Народився 14 листопада 1989 року в місті Куп\'янськ Харківської області.

У 1991 році разом з сім’єю переїхав до села Залиман, Балаклійського району, Харківської області.

Влітку 2007 року на конкурсній основі вступив на навчання до Харківського Державного університету  імені Івана Котляревського на театральний факультет за спеціалізацією: актор драматичного театру і кіно на денну контрактну форму навчання на курс до заслуженого артиста України Угольнікова Володимира Миколайовича. Восени 2008 року в зв’язку зі смертю Володимира Угольнікова, курс приймає заслужений артист України, доцент Лобанов Анатолій Петрович. 

У 2011 році здобув неповну вищу освіту (бакалавр) в ХДУМ імені Івана Котляревського на театральному факультеті за спеціалізацією актор драматичного театру і кіно.

У липні 2011 року вступив на навчання на п’ятий курс до Харківського Національного Університету Мистецтв імені Івана Котляревського до театрального факультету за спеціалізацією актор драматичного театру і кіно, на рівень спеціаліста, на заочну контрактну форму навчання на курс до заслуженого артиста України Гави Олександра Васильовича.

У серпні 2011 року прийнятий до Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша на посаду артиста драми другої категорії.

У кінці січня 2012 року прийнятий до Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Григоровича Шевченка на посаду артиста драми першої категорії.

Навесні 2012 року здобув повну вищу освіту (спеціаліст) в ХНУМ імені Івана Котляревського.

27 січня 2016


1




  Закрити  
  Закрити