Форум Тарас Волинець

Теми для публікацій та розмов


Відпочинок
29 вересня 2010 Тарас Волинець

Хоббі
29 вересня 2010 Тарас Волинець

Мій ВУЗ
29 вересня 2010 Володимир Приз

Біографія
29 вересня 2010 Володимир Приз

Моя школа
29 вересня 2010

Куплю/продам
29 вересня 2010

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Волинець Тарас, користувач 1ua
Тарас Волинець

Товстолобик, фарширований кашею.

  Необхідні продукти:
           • риба (товстолобик, короп) - 1.5кг
           • гречана крупа - 1 ст.
           • яйце - 4 шт.
           • сметана - 2 склянки
           • цибуля ріпчаста - 2 шт.
           • борошно - 2 ст.л.
           • рослинна олія - 5 ст.л.
           • лимон - 1 шт.
           • молоко - 1 л.

 


 

          Приготування:

Рибу почистити, відрізати голову, не розрізаючи черевця, вийняти нутрощі. Промити, замочити на півгодини в молоці. Протерти зсередини і зовні чистим рушником, посолити і начинити гречаною кашею, змішаної з підсмаженою цибулею і дрібно порубаними яйцями. Рибу натерти лимонним соком, поперчити, обваляти в борошні, обсмажити на сковороді з маслом і поставити в розігріту духовку хвилин на 10. Вийняти, про лити сметаною й запікати до готовності, час від часу поливаючи соусом. Подавати на стіл у підігрітому блюді разом із соусом. Замість каші можна начинити рибу дрібно нарізаною сирою картоплею.

22 жовтня 2010


1




  Закрити  
  Закрити