Forum Віктор Лобко

Topics for publications and conversations


Біографія
30 august 2012 Віктор Лобко

Questions-answers Interview All records

1

Лобко Віктор, 1ua user
Віктор Лобко
Topic: Біографія

     Я, Лобко Віктор Степанович, народився в 1946 році в селі Гельмязів Золотоніського району на Черкащині. Мої давні предки були козаками Гельмязівської і Ліплявської сотень Переяславського полку.

     По місцю народження закінчив середню школу, а в 1969 році - Київський політехнічний інститут, де отримав кваліфікацію радіоінженера за фахом радіотехніка. Маю науковий ступінь.

     Все своє трудове життя пропрацював у місті Києві на наукових посадах науково – дослідних підприємств колишньої оборонки”, де займався розробкою радіоелектронних пристроїв військового призначення.  Являюся автором близько сотні наукових праць, в тім числі близько десятків винаходів (конкретного числа їх я не підраховував). Творча робота мені подобалася, я їй віддавався і отримував від неї задоволення. Але, на жаль, тематика мого фаху залишилася в радянських часах. Та за минулими часами, на відміну від роботи, не  сумую.

     В 60 років вийшов на пенсію і переселився на проживання в село Селище Баришівського району, що в Київській області. Тут прикупив садибу, збудував за власним проектом та своєю вподобою будиночок і зараз займаюся огородництвом. Маю декілька вуликів з бджолами. Правда, взимку мешкаю разом з своєю половиною в Києві, так як вона,  не дивлячись на пенсійний вік, працює, а одному в селі в ту пору самотньо. Кваліфікація радіофізика і досвід роботи моєї дружини в області мирних радіоізотопів нашій країні виявилися , на відміну від моїх, ще потрібними.

30 august 2012


1




  Close  
  Close