Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко

Славянский народ переживает новое пришествие Холокоста

В то же время славянский народ уже более десяти лет переживает новое пришествие Холокоста, список жертв которого полнится с каждым днем.

Посмотрите на ваших детей, нюхающих клей в грязных подвалах, слюнявящих страницы порнографических журналов и забывших все слова, кроме мата.

Посмотрите на ваших женщин, одни из которых ублажают самцов в дешевых заграничных борделях, а другие, битые вечно пьяными мужьями, выходят на шоссе, чтобы на заднем сиденье остановившегося автомобиля быстренько 'подзаработать ' на еду для своих детей.

Посмотрите на ваших стариков, собирающих пустые бутылки, ковыряющихся в мусорных баках и сидящих с протянутыми руками в переходах метро...

Что же это такое, если не Холокост?! Кто же вы такие, если не его Жертвы?!

Так чего же вы сидите и ждете, когда явится Жареный Петух и клюнет вас что есть мочи? Ну, клюнет. И что потом?

3 липня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко

Мне осталась одна забава:
Пальцы в рот - и веселый свист.
Прокатилась дурная слава,
Что похабник я и скандалист...

Сергей Есенин.

2 липня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко

Евреи предложили изолировать 'Свободу' http://www.segodnya.... class='icon_today' style='border: 0px; vertical-align: middle; background-image: url(http://www.segodnya.... background-position: -38px -32px; background-repeat: no-repeat no-repeat;'>

Всемирный Форум Русскоязычного Еврейства объявил бойкот партии 'Свобода'. Украинские националисты готовы идти в суд

29 червня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко

http://1ua.com.ua/i7... style='color: rgb(42, 80, 126); text-decoration: none;'>Віктор Сердюк:
Запитання: 
- вам известно, что национализм сегодня самое страшное заболевание любой страны?
Відповідь: 
- Мені відомо, що, за малим виключенням, усі країни постали як держави, плекаючи національну ідею. А усі імперії, без виключень, впали від націонал-шовінізму і ще впадуть,бо цю 'хворобу' їм не подолати. А слово націоналізм прочитайте, як патріотизм - тоді й вам розвидниться, мій друже!
25 березня 2013 18:47 

17 червня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко

Норильське повстання 1953 року: архівні фото

Норильське повстання – велике заворушення в «державному особливо режимному таборі» влітку 1953 року, організоване політв’язнями. Дії понад 20 тисяч ув’язнених поєднали всі відомі форми протесту: повстання, страйк і голодування. Вони висунули низку вимог не тільки керівникам табору, а й загалом Москві. У поєднанні із повстанням у Воркуті Норильське повстання історики вважають таким, що підірвало основи таборової репресивної системи СРСР.

20 травня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко
Українці, як і будь-яке населення будь-якої іншої країни, насправді дуже різні. Й об’єктивно різні, і штучно порізнені.

Відсоток терпил у нас, можливо, вищий, ніж у поляків, але, як мені здається, суттєво нижчий, як у білорусів.

Українці за страшенно багатьма ознаками – сутнісними й не дуже – поділені. Тому з масовими протестами поки що й не складається.

19 травня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко
 Андрей Мохник: «Дурень думкой богатеет - вот что я могу об этом сказать. Это еще одно подтверждение того, что россияне нам никакие не братья. Но ответных ходов мы делать не будем. Патриотизм надо воспитывать любовью к своей родине, а не ненавистью к чужой», - считает Мохник.

19 травня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко
   П.Миколо Сова! Розповідаючи про село Товмач,його історію за останні десятиріччя,Ви не сказали,як мені здається,головного: як саме відбувається перехід в селі від раптово вмерлого і такого 'дорогого' всім нам соціалізму з проблисками вже десь на горизонті (в 60 роки як нам тільки обіцяли на уроках.що майбутнє покоління радянських людей вже житиме при комунізмі!) комунізму.
   Будували його наші батьки,матері,а потім і ми підчлючились,але не збудували,а навпаки,все взяло і розвалилось,як будиночок з піску.Ви самі знаєте чому так сталось- командно-адміністративна система керування(як в армії до цього часу)в економіці по сталінському типу виявилась через 77 років існування не життєздатною,вмерла,як оте немовля колись в лікарні,якщо воно мало вади,не сумісні з життям.Так?Знаєте таке? Добре.
  Планову економіку перемогла ринкова,капіталістична.Але поскільки в нас до зарубіжної з 300 річним 'стажем' її далеко,то почався 'дикий капіталізм'.
  Не знаю,як у Ваших краях пройшли такі перетворення,бо в моїх це дійсно був і є 'розгул'дикого капіталізму,але про це довго писати і певне нікого ця тема не цікавить,а вона всеж таки досить цікава... 

16 травня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко
Ще за якийсь час 'історичними геніями” стали нащадки германських племен, тобто – німці. Відповідно лише вони (ну, і ще, можливо, французи) могли бути самими 'найрозумнішими”, 'найгеніальнішими” і т.д. І лише їхня історія могла претендувати на роль 'найважливішої”, 'великої” та 'славетної”. 

Але попри те, що світова історія постійно змінювалася, пристосовуючись до примх та амбітних бажань нових лідерів, в усі часи вона мала одну спільну рису. А саме – не переставала бути міфом. І навіть зараз – у 21 столітті, в епоху необмеженого поширення інформації, ми усі є свідками того, як фальшується історія. 

Для прикладу: чи намагалися історики розібратися в істинних причинах Другої світової війни? Чи хтось з них спробував вияснити справжню роль Сталіна і Гітлера в усіх тих подіях? Як завжди – правдиву історію війни замінили міфом. Гітлера перетворили на цапа-відбувайла (scapegoat), навішали на нього усі, які лише можливо, гріхи. І, нарешті, зробили цю тему забороненою для глибокої дискусії. 

Тим самим, країни-переможці (Росія, США, Англія) приховали свою власну роль у підготовці та розв’язанні цієї війни. А заодно з історії зникли й злочини, які їхні війська вчинили у ході військових дій. 

Усі ми знаємо, що Німеччина побудувала у Європі кілька концентраційних таборів. Але ніхто з пересічних європейців не знає, що у радянській Росії їх було у сотню разів більше. І за режимом утримання та смертністю в’язнів комуністичні концтабори були незрівнянно жорстокішими за нацистські. 

13 травня 2013

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко

З Днем Соборності

З Днем СоборностіШановний друже спів-українець!

Обезнаціоналені олігархо-бандити, які зараз захопили владу,  самі собі за  неправедну мету поставили нещадний грабунок не рідної для них країни і ненависного їм простого українського народу.  
 
Для прикриття цього злочину вони залучають до цього процесу «подільників» - значну частину російськомовного населення старого совєцького  кшталту, пропагуючи йому створення у  захопленій ними Україні (принаймі – у Східній її частині) модель штучної обезнаціоналеної держави тоталітарного типу на зразок путінської, тим самим надаючи їм – цій частині свого просовєцького електорату (який як і в совєцькі часи був і є зараз однією з націоналпнеправедну в Україні) примарний привілей  деякої зверхності над більшістю українського етносу («когутов» - як презирливо вони нас називають) .
 
Під терміном  «український етнос» мається на увазі - українці різної етнічної приналежності  - у тому числі і росіян, - які вважають себе українцями за менталітетом, історичною памяттю і ландшафтною самоідентифікацією, які не хочуть бути «п’ятою колоною» якоїсь іноземної держави і сомоусвідомлюють себе як громадяни Суверенної України.
 
На Сході України ця п’ятиколонна «бєлая кость» як правило зосередилась у великих промислових центрах, куди була переміщена по совєцьким  розмиво-антинаціональним рознарядкам ще за капеесесівської доби, яка і тоді, і зараз вважає, що де-факто столиця її держави – це як і раніш - Москва і тому за ними завжди маячить їх тоталітарний ангел-охоронець - «Рука Москви».
 
Ніякої Соборної України, а тим  більше - Української - вони знати не хочуть і готові голосувати  навіть за відторгнення частини України на користь Росії – для створення так званого 5-го Південно-Західного федерального округу Росії.
 
Отака реальність з точки зору Петровича за станом на 22 січня 2013-го року і це трохи наганяє сум.
 
Єдине, що трохи слабо втішає – це час!
 
З кожним роком голосів «Назад в СССР!», «Восток Украины – часть России!» або  «Крім Восток Украины – часть России!»серед навіжених «п’ятиколонників» все меншає і меншає.

Підростає нове покоління свідомих громадян України.
 
ДЕ ЗАРАЗ ВИ, КАТИ МОГО НАРОДУ?

«Де зараз ви, кати мого народу,
де сила ваша, велич ваша де?
На тихі зорі і на ясні води
Вже злоба ваша чорна не впаде.

Народ росте, і множиться, і діє
Без ваших нагаїв і палаша.
Під сонцем вічності древніє й молодіє
Його жорстока й лагідна душа. 


Народ мій є, народ мій завжди буде,
Ніщо не перекреслить мій народ!
Пощезнуть всі перевертні й приблуди,
і орди завойовників-заброд.

Ви, байстрюки катів осатанілих,
не забувайте, виродки, ніде:
- Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров пульсує і гуде!
» 

Василь Симоненко


То ж, - З Днем Соборності, мої любі спів-українці!

З найкращими побажаннями,

Петрович

(м.Харків, Україна) - Демидюк Федір  Петрович

13 травня 2013


... 1




  Закрити  
  Закрити