Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: спорт
Новомиргородські борці - серед кращих в області!http://www.novomirgo... alt='' title='' align='right' border='0' hspace='10' vspace='10'>http://www.novomirgo... alt=' ' title='Греко-римська боротьба' align='left' border='0' height='147' hspace='10' vspace='5' width='240'>Найбільше звання чемпіонів області з греко-римської боротьби серед кадетів та молодших юнаків, що минулими вихідними проводився у Кіровограді та зібрав 6 команд (65 учасників) з Новоукраїнки, Новомиргорода, Знам’янки та Кіровограда здобули вихованці кіровоградської ДЮСШ №3. Вихованці тренера Миколи Горбаня сім разів ставали переможцями області.


Друге місце неофіційного чемпіонського медального заліку за борцями кіровоградської комплексної ДЮСШ «Колос», у їхньому активі п’ять перемог.

Майстри греко-римського стилю з Новомиргорода підіймалися на золотий п’єдестал у чотирьох вагових категоріях та стали третіми за кількістю здобутих нагород найвищого ґатунку обласного чемпіонату.

http://kirovograd.co...>Кіровоград.comments.ua

11 лютого 2011

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: спорт

http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>

12 липня 2010

 , користувач 1ua
Тема: спорт
http://1ua.com.ua/sm...>

9 липня 2010

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: спорт
6 червня у Новомиргороді на центральному стадіоні відбулася зустріч місцевого ФК 'Вентура+' з фК 'Арсенал' – так тепер називається футбольна команда з Новоархангельська. Як і належить команді з такою войовничою назвою, та ще й одягнутій в чорну форму, що надавала значно суворішого вигляду, налаштовані гості були досить агресивно, що й показали на полі. При чому агресія була не лише спортивною – кілька разів на поле виходили медики, головний суддя активно жестикулював і, мабуть, пояснював, що під час футбольного поєдинку бити треба по м'ячу, але карток показав лише кілька, і то жовтих, які ненабагато змінили ситуацію.

Втім, не будемо про порушення – давайте про саму гру! Гольових моментів під час матчу було дуже багато. Глядачі тільки зітхали на трибунах: 'Ой, куди ж він б'є мимо воріт! Ой, чого ж він вдарив так високо?! Ай-я-яй, прямо в руки воротарю!!!!!!!!' Більш розважливі спокійно зауважували: 'Головне, щоб били...Колись та попадуть у потрібні ворота...' А через якусь хвилинку всі трибуни разом зіщулювалися, спостерігаючи за загрозою для воріт Новомиргородської команди: 'Слава Богу, голкіпер взяв м'яч, 'витягнув' з кутка, відбив...'. Треба сказати, що значною мірою цей поєдинок перетворився на двобій воротарів – хто краще захищатиме свої ворота. І обидва воротарі, гріх скаржитися, показали клас.

Першими наприкінці другого тайму відкрилися ворота 'Арсеналу'. Власне, як їм було не відкритися, якщо троє чи четверо вентурівців за кілька метрів до воріт розіграли комбінацію, результатом якої був гол у виконанні Олександра Бестаченка? Його успіх до кінця першого тайму закріпив ще одним голом Віталій Деркач. А після перерви й 'Арсеналу' посміхнулася примхлива футбольна фортуна – відчайдушна спроба голкіпера 'Вентури+' Вадима Швеця витягнути м'яча з лівого нижнього кута воріт закінчилася невдачею...

Відчувши, що до нічиї зовсім недалеко, гості з Новоархангельська застосували оригінальну тактику – щось середнє між перебіжками і пластуванням. Назвемо умовно цю техніку перепадами. Гравець падає, призначають штрафний... Один удар – пас товаришу по команді – і товариш, мов послизнувшись на банановій шкуринці, падає також. Наступний штрафний і наступний пас... І так по 10-15 метрів просувався ФК 'Арсенал' до наших воріт – а там, як назло, незговірливий голкіпер, який до кінця матчу більше не пропустив жодного м'яча.

А от Арсенал' отримав ще один гол... Але суддя його не зарахував, сумніваючись, чи перетнув м'яч заповітну лінію воріт.

Таким чином, футболісти обіцянку про перемогу в два голи виконали, але рахунок все одно 2:1. Що ж, головне, що на нашу користь...

Олена Белінська, 'Новомиргородщина'

19 червня 2010

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: спорт

спорт

Наскільки щасливими були уболівальники і гравці ФК «Вентура+» 16 травня, настільки ж засмученими в кінці дня були прихильники та гравці ФК «Зоря» з Гайворона. Саме цей клуб завітав у Новомиргород, де його зустріли не найгостиннішим чином: результат зустрічі 3:2 на користь новомиргородських футболістів.

Обидві команди проявляли на полі максимум спортивної агресії. Чого вартий лише той факт, що між першим і другим голом не минуло й трьох хвилин, а між третім і четвертим, мабуть, і хвилини не пройшло – такою швидкою була помста новомиргородців за втручання м’яча у мирне життя наших воріт. На такому рахунку завершився перший тайм, і, гадаю, попри прагнення обох команд до воріт суперників, глядачі підозрювали, що справа завершиться нічиєю… Найтрагічнішим моментом, за визначенням вболівальників, а також головного тренера «Вентури+» Віктора Туза, стало нереалізоване пенальті у виконанні Віталія Деркача. Власне, якби рахунок залишився 2:2, це була б почесна нічия – «Зоря» дуже сильний клуб, він минулого року завоював перше місце на чемпіонаті області серед команд першої групи. Однак у другому таймі до обох команд влилися свіжі сили, і перша ж атака після замін виявилася фатальною для гайворонців. Авторами голів стали Володимир Яровенко, який забив перший гол, та Антон Романцев, на рахунку якого решта забитих «вентурівцями» м’ячів. Саме його удар головою став вирішальним.

Треба сказати, що «Зорі» цього дня відверто не щастило – один з гравців отримав травму, новомиргородці обіграли, ще й автобус зламався - і довелося до вирішення проблеми залучати всіх причетних до футбольного свята, включаючи голову райдержадміністрації Олександра Ковтуна.

Але для глядачів всі неприємності залишилися за кулісами, вони радісно підтримували свою команду, багато хто сидів за столиками в затінку, попиваючи пиво з шашликами – цього разу на стадіоні дебютувала не лише команда з Гайворона, але й підприємці. Відтепер відвідувати матчі буде ще приємніше.

Наприкінці матчу на стадіоні з’явився ще один тренер «Вентури+» - Олександр Дарієнко, який повернувся зі змагань з легкої атлетики, що проходила в рамках спартакіади області. З собою новомиргородська команда привезла 1585 очок – і загальнокомандне четверте місце! Особливо відзначилася Вікторія Копотієнко, яка виграла дві дистанції – на 400 і 800 м.

Так само в рамках спартакіади відстоювали честь району дві волейбольні команди району. Дівчата завоювали друге місце на зональних змаганнях і вирвалися таким чином у фінал, а юнаки, на жаль, у своїй підгрупі з п’яти команд зайняли третє місце, і змагання продовжувати не будуть.

Словом, зірка, яка відвернулася від «Зорі», явно посміхнулася нашим спортсменам.
Наостанок треба привітати Віктора Туза з новим призначенням – відтепер він начальник відділу сім’ї, молоді й спорту райдержадміністрації, а тренерську роботу буде виконувати лише на громадських засадах.

Олена БЕЛІНСЬКА, 'Новомиргородщина'


3 червня 2010


1




  Закрити  
  Закрити