Форум Банюнина

Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

Моторошна аварія на Львівщині: загинула жінка, ще двоє постраждалих у лікарні

У неділю, 6 вересня, в селі в с. Банюнин Кам’янка – Бузького району на автодорозі Київ - Чоп сталося зіткнення двох легкових автомобілів: ВАЗ-1119 “Лада Калина” та "SsangYong Kyro".

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на департамент цивільного захисту ЛОДА.

Внаслідок ДТП смертельні травми отримала пасажирка “ВАЗу”, жінка 1981 року народження. Ще дві особи, з них одна дитина, із травмами різного ступеня важкості були госпіталізовані в медичні заклади міста Львова.

Причини ДТП наразі з’ясовуються. Правоохоронці проводять дослідчу перевірку.

16 мая 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
На Львівщині з’явився “ринок” із самообслуговуванням при дорозі.
Біля траси Київ-Чоп у селі Банюнині Кам’янка-Бузького району відкрився магазин просто неба. Тут немає продавця, зате є цінники і напис “Самообслуговування”, а замість каси – трилітрова банка з діркою та електронні ваги. Місцевий садівник Михайло Костюк заснував крамницю довіри, яка збирає щораз більше відвідувачів. Водії самі важать товар і залишають гроші. На прилавку – яблука, варення та гриби. Яблука по 10, сік за 35 грн, заробіток в день – до 3 тис грн. “Ніхто нічого не краде, ми готові відкрити двері в Європу”, – пояснює садівник Михайло Костюк. У селі чоловік відкрив ще дві такі точки, каже, що вірить у людей і не боїться, що його обкрадуть. Місцеві мешканці від такої ініціативи у захваті та радо діляться враженнями у соцмережах. Впевнено рухаємось в Європу !!                      https://ukropen.net/...>#Ukraine https://ukropen.net/...>#Україна
https://s.ukropen.ne... style="margin-top: 3px;" align="left">

16 мая 2019

Ip: 81.25.229.1 \';\' src=\'http://1ua.com.ua/manage/memory/sml/42.gif\'>\';\' src=\'http://1ua.com.ua/manage/memory/sml/36.gif\'>\';\' src=\'http://1ua.com.ua/manage/memory/sml/35.gif\'>\';\' src=\'http://1ua.com.ua/manage/memory/sml/10.gif\'>Я передаю усім мешканцям села привіт від Олі Іваніцкої.
Моє село найкраще!\';\' src=\'http://1ua.com.ua/manage/memory/sml/25.gif\'>

26 мая 2007


1


  Закрыть  
  Закрыть