Форум Біляївки

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Убив родину та себе: подробиці жахливої трагедії на Одещині
https://www.w3.org/2...\' viewBox=\'0 0 271.000000 272.000000\' preserveAspectRatio=\'xMidYMid meet\'>

https://www.w3.org/2...\' viewBox=\'0 0 271.000000 272.000000\' preserveAspectRatio=\'xMidYMid meet\'>

https://m.gazeta.ua/...\' class=\'bubble make-comment\'>  https://m.gazeta.ua/...\' class=\'fs13 red relative top1\'>Коментувати Роздрукувати
https://static2.gaze...=0\' alt=\'Убив родину та себе: подробиці жахливої трагедії на Одещині\' style=\'max-width:100%\' width=\'300\'>
У Біляївці на Одещині чоловік убив свою дружину та дочку. А потім вкоротив віку собі. Фото - ТСН

З\'явилися подробиці трагедії у Біляївці на Одещині. Там 36-річний Євген Лапчук убив свою дружину 43-річну Оксану та дочку Анастасію, 10 років. А потім вкоротив віку собі.

Подружжя та дитину знайшли мертвими, коли вони перестали відповідати на телефонні дзвінки. Про це кореспондентові https://m.gazeta.ua/\'>Gazeta.ua розповіли знайомі родини.

\'Це не для слабких нервів. На підлозі лежали два трупи: чоловік і жінка. Справа на дивані лежала дівчинка. Жінку він, мабуть, душив руками, а дівчинку чи шнуром, то чи чимось ще. А у нього були поріза від канцелярського ножа. Зійшов кров\'ю\', - розповів понятий Олександр Родедян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: https://m.gazeta.ua/...\' target=\'_blank\'>\'Приворот або страшна магія\' - знайомі озвучили свою версію вбивства сім\'ї у Вінниці

Сусіди додають, що сім\'я була благонадійною. Не скандалили, хоча і жили трохи замкнуто. Дитина була хвора, мала аутизм. Але навчалася за індивідуальною програмою в 4 класі місцевої школи. Окремо дитиною займалися батьки - возили на різні заняття, гуртки. Чоловіка напередодні нібито звільнили з роботи, що якось негативно могло вплинути на нього. Мовляв, оскільки він був єдиним годувальником у родині, той впав у відчай.

Поліція проводить розслідування, мотиви вбивства і самогубства поки не встановили.

\'Попередньо встановлено, що господар квартири задушив свою дружину і дочку, а потім наклав на себе руки\', – повідомив глава ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

Родину поховають після проведення необхідних експертиз.

У одному з садових товариств у Придніпровську на Дніпропетровщині https://m.gazeta.ua/...\' target=\'_blank\'>чоловік убив 8-річного сина. Сам повісився на дереві. Відомо, що хлопчик хворів на аутизм. Що стало причиною трагедії – встановлює слідство.

11 січня 2019

Запитання
СУБСИДИЯ
Відповідь
-

25 вересня 2018

Запитання
Беляевка 35
Відповідь
-

21 серпня 2018

Запитання
День города
Відповідь
-

13 червня 2018

Запитання
переименнованые улице
Відповідь
-

13 червня 2018

Запитання
Хто не бував в Біляївці той не може про неї нічого сказати. В літню пору в денну годину там скільки мух, що від них тяжко відбитися. В нічну пору комарі та такі злі, що закусають і так їх багато як сарана злі, все кров у людей смокчуть!
Відповідь
-

18 березня 2018

Запитання
курганы

Відповідь
-

13 грудня 2017

Запитання
Улицы
Відповідь
-

18 жовтня 2017

Запитання
структура Біляївського району

Відповідь
-

24 липня 2017

Запитання
разумов виталий
Відповідь
-

24 липня 2017


... 1


  Закрити  
  Закрити