Цукор 1 склянку Яйце 5 шт. Начинка: Мак 5 ст. л. Манна крупа 3 ст. л. Родзинки 2 ст. л. Цукор 4 ст. л. Молоко 300 мл Для прикраси: Шоколадна глазур 100 мл
Якщо ви, як і я, любите випічку з маком, то вам точно сподобається цей чудовий рулетик. Бісквітне тісто м'яке, пухке, плюс макова начинка не залишають нікого байдужими.
Отже, бісквітний рулет з маком та родзинками...
Для приготування тіста: яйця, борошно і цукор.
Яйця збити з цукром до розчинення цукру.
Додаємо борошно і акуратно змішуємо.
Деко застелити пекарської папером, сформувати бортики і рівномірно вилити тісто.
Випікати бісквіт при температурі 180 градусів 10-12 хвилин.
Корж відразу ж звертаємо разом з папером і даємо охолонути.
Для начинки нам необхідні: молоко, манка, цукор, мак та родзинки.
Половину молока закип'ятити. В решту додаємо цукор, манку, родзинки і мак.
коли молоко закипить, додаємо змішані інші інгредієнти. Варимо до моменту, коли начинка не загусне.
З бісквіта прибрати папір, змастити корж начинкою і загорнути рулетом.
Полити бісквітний рулет з маком та родзинками шоколадною глазур'ю.