Тісто: -4 ст. борошна (обсяг склянки — 250 мл), -1,3 склянки води (320 мл), -2 столові ложки горілки саме горілка додає тісту пухирчастість, -1 яйце, -2 ст. ложки рослинної олії, -0,5 чайної ложки солі.
Фарш: -700 р фаршу (змішаний), -350 г цибулі, -1/3 склянки кефіру -сіль, -перець. -зелень і часник якщо любите.
Начинка 2: -Сир (потертий), -зелень (петрушка і кріп), -і в кожен чебурек — тонкий скибочку помідора.
Приготування:
Закип'ятити воду з сіллю і маслом. Негайно заварити в ній півсклянки борошна, намагаючись розмішати грудки, і дайте охолонути. Потім додати яйце і горілку, перемішати, поступово додаючи борошно і вимісити тісто. Дати постояти 1 годину. Розділіть тісто на кульки, розміром з м'ячик для настільного тенісу, розкачати в корж товщиною 1 мм
Фарш розкласти тонким шаром на одній половині коржі, накрити і зліпити краю. Смажити чебуреки з в каструлі або сковороді на добре розігрітій олії з двох боків до золотисто-коричневого кольору.