Начинка: сир - 250гр зелень - 100гр (у мене зелена цибуля і кріп) варене куряче філе - 1шт (200-250гр) сир - 100гр сіль, чорний мелений перець манка - 1ст.л.
Приготування:
1. Приготувати тісто.Для цього в чашці змішати 0,5 склянки теплої води (або молока) + 1ст.л. борошна + 1ст.л цукру + дріжджі. Залишити в теплому місці на 7-10хвилин, щоб опара піднялась шапочкою. 2. У глибоку миску просіяти борошно, влити тепле молоко, розтоплене вершкове масло і опару, додати цукор і сіль. Поставити тісто в тепле місце на 1-1,5 години до збільшення в об'ємі в 2 рази, обім'яти і залишити ще раз для підйому (ще близько 30-40хвилин). 3. Тісто розділити на 2 частини, розкачати кожну в коло товщиною близько 1 см і викласти на деко, застелене пергаментом (кола виходять діаметром близько 28см, на мій деко поміщається тільки 1, тому пекла за 2 рази). 4. Приготувати начинку.Зелень дрібно порубати, змішати з сиром, додати сіль і чорний мелений перець. Куряче філе розібрати на волокна. Сир натерти на крупній тертці. 5. Коло з тіста присипати манкою (це потрібно щоб уберегти тісто від розмокання). Розподілити по поверхні тіста сир із зеленню, потім куряче філе і зверху посипати тертим сиром. 6. Випікати в нагрітій до 200градС духовці протягом 20-25минут до рум'яного кольору.Приємного апетиту!