Вершкове масло - 20-30 р Сир твердий 150-200 р Яйце - 1 шт. нарізаний Кріп - 2-3 стіл. ложки Сметана 3 стіл. ложки Борошно Печериці - 100-200 р
Приготування:
Я беру мариновані печериці, з ними смак більш пиккантный. Але можна взяти і свіжі, обсмажити його з цибулею.
Приготування:
Картоплю відварити, злити воду, пом'яти в пюре, додати туди трохи вершкового масла. Остудити. Натерти сир на крупній тертці. Кріп дрібно нарізати.
В картопляне пюре додати всі інгредієнти, потім додати борошно, щоб тісто стало густим. Мокрими руками сформувати круглі коржі, покласти туди нарізані пластинами печериці .
З'єднати краї, котлети обваляти в борошні .
Обсмажити на рослинному маслі. Можна під кришкою.
Склад для соусу:
Огірок (середній) - 1 шт. Часник - 1-2 зубчики Кріп Сметана або майонез - 150-200 р Я робила зі сметаною, додавала трохи майонез для пікантності
Приготування:
Огірки натерти на крупній тертці.Добре віджати.
Часник подрібнити на часникодавці, дрібно порізати кріп.