Форум Горлівки

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Удар партизан в тылу 'ДНР': в оккупированной Горловке нашли три трупа боевиков из России 5 мая 2018, 12:31 — Украина 4695 ?В оккупированной Горловке были найдены тела 3 убитых боевиков 'ДНР' с ножевыми ранениями в шею и сломанным хребтом - двое террористов являются гражданами России, третий - наемник из Абхазии в возрасте 30?35 лет. Мертвые тела боевиков 'ДНР' были обнаружены на территории подъездных путей обогатительной фабрики Узловская в окрестностях Светлодарской дуги, напротив населенного пункта Зайцево. Информацию об этом сообщил пользователь Александр Гром на собственной странице в социальной сети, отметив, что тела боевиков нашли с утра. Пользователь намекнул, что террористы были ликвидированы группой диверсантов, однако кто именно осуществил ликвидацию он не назвал. 'Так, две обезьяны с ножевыми ранениями в шею, одна с переломанным позвоночником. Известно, что один из приматов родом из Абхазии, 30?35 лет. Во время суицида условия минских договоренностей нарушены не были. Ответственность за произошедшее взяли на себя марсиане', - написал Гром. Напомним, в России сделали циничное заявление и предложили отомстить США захватом части Украины. Ранее сообщалось, как Украина будет освобождать Луганск и Донецк. Присоединяйтесь к нам в Facebook, ВКонтакте, Twitter, Telegram . Будьте в курсе последних новостей. В закладки Теги: Вооруженные силы Украины, Новости Горловка, Террористическая организация 'ДНР' , ЛНР, АТО, Политика, Общество, Реакция соцсетей 

читайте подробнее на сайте 'Диалог.UA': https://www.dialog.u...

5 травня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В 'ДНР' боевики понесли тяжелые потери: врач с Донбасса рассказал о количестве убитых наемников в больнице Горловки 4 марта 2018, 16:21 — Военное обозрение 7043 ?Боевики 'ДНР' продолжают нести тяжелейшие потери на Донбассе, которые достоверно подтверждаются инсайдерской информацией из военных госпиталей оккупированных городов. Енакиевский врач Александр Чернов сообщает, что в городской больнице Горловки, которая является основным госпиталем для раненых террористов с фронта от Енакиево до Дебальцево, за один лишь февраль минимум 110 боевиков поступили с осколочными и огнестрельными ранениями, передает 'Диалог.UA'. При этом 80% поступивших раненых являются боевиками 'ДНР'. Чернов сообщает, что 9 наемников погибли уже в стационаре больницы. Данные местного морга подтверждают смерть еще 30 погибших, 10 из которых из числа местного криминалитета. Остальные погибшие - доставленные наемники с передовой. Напомним, ранее “Диалог.UA” показал видео ночного боя ВСУ с оккупационной армией РФ на Светлодарской дуге. Присоединяйтесь к нам в Facebook, ВКонтакте, Twitter, Telegram . Будьте в курсе последних новостей. В закладки Теги: Вооруженные силы Украины, Новости Горловка, Террористическая организация 'ДНР' , ЛНР, АТО, Политика, Общество

читайте подробнее на сайте 'Диалог.UA': https://www.dialog.u...

4 березня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Остановка 'Улица Жукова' в оккупированной Горловке - единственное место, где есть мобильная связь. ВИДЕО

Жители оккупированной Горловки массово съезжаются на остановку 'Улица Жукова' жилмасива 'Строителей', чтобы дозвониться или получить СМС..

26 січня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Террористы нанесли ракетный удар из Горловки – горят дома, есть жертвы

Со стороны Горловки российские оккупанты совершили варварский обстрел Новолуганского из Града. В результате горят дома. Две женщины доставлены в реанимацию.

По данным штаба АТО, в поселок прилетело порядка 30 ракет. Обстрел произошел в 17 часов.

Пожаром охвачены три дома, еще два пострадали.

Напомним, террористы перебросили под Горловку подкрепление и новую технику. Обстрелы ведутся со вчерашнего дня.

Напомним, накануне у ВСУ в Зайцево погибли трое воинов, а на Светлодарской дуге получили ранения и контузии 8 бойцов Грузинского Легиона.

18 грудня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Торжество бюрократії і ідіотизму: Столична суддя викликає повісткою ув'язненого терористами вченого

Суддя Солом'янського райсуду Києві Людмила Кізюн вимагає, щоб у справі про передачу опікунства на засіданні особисто був присутній полонений в 'ДНР' історик Ігор Козловський.

Про це розповів другий син Козловського Олександр в коментарі Громадському радіо.

Рідні вченого намагаються переоформити опікунство з сина Козловського В'ячеслава на його маму. Він є інвалідом першої групи. І без опікуна сім'я вже майже два роки не може пройти бюрократичні процедури для отримання соціальної допомоги В'ячеслава. Пенсія не нараховується з часу, коли батька взяли в полон бойовики.

Судове засідання довгий час не призначалося, а коли все ж його призначили, суддя Кізюн перенесла засідання ще на чотири місяці. Вона аргументувала, що справа стосується і чинного опікуна, оскільки мова йде і про його інтереси.

Рідні уточнили, що суду надали офіційне підтвердження про те, що Ігор Козловський незаконно утримується на окупованій території від Об’єднаного центру по звільненню заручників СБУ.

'Мене це не цікавить. Я викличу його повісткою до суду', - цитує суддю Олександр.

***

30 січня 2016 року стало відомо про викрадення в окупованому Донецьку українського вченого Ігоря Козловського, коли він вийшов з дому, щоб винести сміття. Учений не зміг виїхати з міста через сімейні обставини (доглядав за паралізованим сином). Бойовики звинуватили Козловського в намірах 'дестабілізації' обстановки в окупованому Донецьку.

Ігор Козловський викладав у вузах Донецька. Написав понад 50 наукових книг, понад 200 публіцистичних і науково-популярних статей. Працював в Донецькій ОДА на посаді головного спеціаліста у справах релігії.

На початку травня так званий 'військовий трибунал' терористичної організації 'ДНР' засудив до тюремного ув'язнення відомого українського вченого-релігієзнавця Ігоря Козловського до 2,8 років позбавлення волі. Правозахисна організація Human Rights Watch (HRW) звернулася до бойовиків 'ДНР' з вимогою якомога швидше звільнити вченого.

За останніми даними, Козловського перевели з Донецька в Микитівському виправну колонію №87 в Горлівці.

9 грудня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Були б вже у Горлівці: Волонтер зірвав розгром російського угруповання на Світлодарській дузі - штаб 54-ї бригади

Дуже дошкульно. Те, що сталося, має стати суворим уроком для всіх цивільних, хто має доступ на передову та бійців АТО.

Військові планували 'відрізати' велику групу окупантів, зламавши велику ділянку фронту, натомість були змушені задовольнитися значно скромнішим успіхом.

У штабі 54-ї бригади розповіли про зірваний план із повернення значного шматка окупованої території з вирівнюванням лінії фронту та виходом на околиці Горлівки. Реалізувати його не вдалося через балакучість одного з волонтерів, передає військор телеканалу «1+1» Загородний.

'Скажу чесно, результат планувався значно більш масштабний. Планували захопити значно більшу територію, але ці плани стали надбанням громадськості', - розповів один із офіцерів бригади. Ще на початку операції один з волонтерів опублікував наміри військових в інтернеті – і терористи 'ДНР' оперативно підтягли резерви, тож малою кров’ю операцію здійснити не вдалося, а на масштабні бої та кровопролиття армійці намірів не мали. Тепер військові на Світлодарській дузі зітхають, що з такими друзями ворогу і розвідки нема потреби мати.

Здобутками військових унаслідок цих маневрів стало звільнення сіл Травневе та Гладосове. Дістатися них поки що можна тільки полем по бездоріжжю, тож військовий позашляховик з харчами та набоями постійно грузнув в багнюці, а бійці його виштовхували. Селяни боями поблизу налякані, але прихід армійців сприймають позитивно, бо сподіваються, що разом із українською владою до них повернуться й елементарні блага цивілізації – вода, газ і світло. 'Без світла, без крамниці, без нічого. Тобто весело', - коментують своє життя тутешні жителі Галина та Юрій Хом’якови. Сусіда Олександра Сарновського також цікавлять харчі і світло, тому він – за Україну. 'Україна понад усе. Вона завжди такою була', - каже чоловік. Дехто ж дипломатично вітає воїнів, але й бойовиків не вважає за чужих. 'Для мене і ті рідні, і ті. Ми були при 'ДНР', і нічого', - каже Анатолій Плінокос.

UA - Українська армія звільнила одразу два села на Сході. Штаб АТО підтвердив загибель п'ятьох українських військових за минулу добу. Запеклі бої відучора йд...

25 листопада 2017

 Кувдяк Михайло, користувач 1ua
Михайло Кувдяк
https://www.facebook... data-ft='{"tn":"k"}' data-hovercard='/ajax/hovercard/page.php?id=135767789793578'>5 канал поширює https://www.facebook...>посилання.
https://www.facebook... target=''>Вчора о 14:03 ·
http://ow.ly/V0nu501... rel='nofollow async' target='_blank'>
http://ow.ly/V0nu501... rel='nofollow' target='_blank'>Жителі окупованої Горлівки намагаються чинити самосуд бойовикам
http://www.5.ua/' target='_blank' rel='nofollow'>http://www.5.ua |
youtube.com

19 червня 2016

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Молодці Златопільці!!!

14 грудня 2015

Сироватко Олег, користувач 1ua
Олег Сироватко
Сегодня, 16 июня, около 20:30 в районе Гольмовского поселка города Горловка (Донецкая область) начались бои. Об этом корреспонденту «http://ura.dn.ua/' style='color: rgb(0, 90, 132); font-size: 12px;'>УРА-Информ.Донбасс» сообщили очевидцы происшествия.

По словам местных жителей, военный самолет, который кружил между Горловкой и Артемовском (Донецкая область), выпустил НУРСы. «Самолет выстрелил, был виден черный дым, после этого слышны сильные взрывы. В ответ с земли тоже открыли огонь», - рассказали очевидцы.

Жители поселка напуганы происходящим, пытаются укрыться в подвалах домов.

В данный момент в поселке пропал свет, есть перебои с мобильной связью.

В пресс-службе АТО происшествие пока не комментируют.

16 червня 2014

Ip: 92.112.114.49

м. Горлівка.

Засноване 1867 р. на місці давніх запорозьких хуторів початку XVIII ст. Назву дістало на честь інженера П. Горлова.

Пам'ятки:

Святопокровська церква, XIX ст.: залізнич. станція «Зайцеве».

Миколаївський собор, 1905 р.: с. Кочегарка.

Музеї:

Музей історії міста Горлівка: вул. Пушкінська, 15; тел. (06242) 7-40-78. Режим роботи: 8:30— 15:30, вихідний — вівторок.

Горлівський художній музей: вул. Пушкінська, 23; тел. (06242) 7-34-50,4-64-31. Режим роботи: 8:00—15:30, вихідний — середа. У музеї зберігається колекція картин М. Реріха.

Музей мініатюрної книги ім. В. О. Разумова: просп. Перемоги, 132а; тел. (06242) 2-21-17. Режим роботи: 8:00—16:30, вихідний — середа.

Готель: «Батьківщина»: б-р. Дмитрова, 46; тел. (06242) 2-82-82, 2-91-33.

9 березня 2008


... 1


  Закрити  
  Закрити