Форум Карнаухівки

Теми для публікацій та розмов


Історія селища.
20 лютого 2011 Леонід Овчаренко

Політика і влада
25 листопада 2010 Леонід Овчаренко

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

ДнепрОГА реализовала экологический проект по ликвидации подтоплений в Карнауховке, – Валентин Резниченко - читати далі...

17 листопада 2016

ДнепрОГА реализовала экологический проект по ликвидации подтоплений в Карнауховке, – Валентин Резниченко - читати далі...

17 листопада 2016

В Карнауховке нашли угнанный автомобиль - читати далі...

15 листопада 2016

Н А Р О Д Н И Й  К О Н К У Р С

ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ

ДЛЯ РОЗВИТКУ  СІЛ, РАЙОНІВ, МІСТ УКРАЇНИ

+380974359186  

+380508701894

InvestorUkraine@ukr.net  

Valery

15 листопада 2015

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Кто по Вашему мнению является самым авторитетным человеком?
Відповідь
Овчаренко Леонід, користувач 1ua
Леонід Овчаренко
Фриске Татьяна

25 липня 2015

Иван Дуб Бригада выполнит комплексный ремонт квартир коттеджей ,офисных помещений под ключ. монтаж гипсокартона, плиточные, малярные работы, кирпичная кладка, бетонные, кровельные,сантехнические, сварочные , фасадные работы. Высококвалифицированные специалисты , Цены доступные.Высокое качество выполнения работ. тел.0506470589 Иван

15 жовтня 2014

Овчаренко Леонід, користувач 1ua
Леонід Овчаренко

Зі святом Вас, захисники Вітчизни!

23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі. В інших вимірах живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Користуючись нагодою, хочу привітати Вас з Днем захисника Вітчизни, побажати міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги і успіхів в нелегкій праці захисника Батьківщини.

23 лютого 2011

Овчаренко Леонід, користувач 1ua
Леонід Овчаренко

У селищі Карнаухівка День людей похилого віку проходив майже тиждень

11-10-2010

У селищі Карнаухівка (адміністративне підпорядкування Дніпродзержинську) день людей похилого віку проходив майже тиждень. Про це повідомили у Карнаухівській селищній раді.

Новобраний на початку вересня голова ветеранської організації селища Іван Цимбал (колишній директор селищної школи) розробив таку програму привітання старожилів, що виконання всіх заходів розтягнулося на декілька днів. За ініціативи Івана Цимбала та селищних активістів із залученням учнів школи вдалося відвідати всіх без виключення старих людей селища, котрі не мали змоги пересуватися та брати участь у святкових заходах. Усім були вручені подарунки. Завершилося свято концертом у селищному Будинку культури, підготовленим силами різних поколінь мешканців. Пригощали героїв свята–ветеранів смачними пиріжками, випеченими благодійниками. Дійство називалось по-сучасному: «Карнаухівський фуршет», але має традиційні багаторічні витоки проявів істинної поваги до старших поколінь, що до цього часу культивується у селищі особливо.

 

Використано матеріал  із http://www.dndz.gov....

18 жовтня 2010

Овчаренко Леонід, користувач 1ua
Леонід Овчаренко

Адреса офіційного веб-сайту

Дніпродзержинської міської ради

http://www.dndz.gov....>http://www.dndz.gov....

20 вересня 2010

Овчаренко Леонід, користувач 1ua
Леонід Овчаренко

Карнаухівка — селище міського типу Баглійського району міста Дніпродзержинськ,  Дніпропетровської області.

За переказами, назва походить від прізвища курінного отамана Карнауха, який поставив тут свій зимівник.

Перша згадка про Карнаухівку датується 1737 роком. Входила до складу Кодацької паланки Запорожжя. Існує гіпотеза, що селище Карнаухівку відвідав О.С.Пушкін, коли направлявся до Катеринослава (нині - Дніпропетровськ). 1938 року Карнаухівка приєднана до Дніпродзержинська. Під час Другої Світової Війни (1943р.) біля селища Карнаухівка відбулося форсування Дніпра радянськими військами на чолі з Секретнюком. Цей загін відігравав роль приманки, яка змусила підтянути німецькі війська до с. Карнаухівка. Тим часом основні радянські війська перетнули Дніпро біля с. Аули. 1945 року Карнаухівка увійшла до складу Баглійського району міста.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

31 серпня 2010


... 1


  Закрити  
  Закрити