Форум Литвинця

Теми для публікацій та розмов


ПРОЕК 'МЕДОВИЙ КРАЙ'
15 липня 2023 ПОБРАТИМИ ЧЕРКАЩИНИ

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
В якому продуктовому магазині знаходяться найсвіжіші продукти?
Відповідь
Ip: 31.134.125.212 - так

5 липня 2022

У Литвинці стартували роботи із облаштування «Качалки» (фото) - читати далі...

16 липня 2021

ЧЕРКАЩИНИ ПОБРАТИМИ, користувач 1ua
ПОБРАТИМИ ЧЕРКАЩИНИ

https://budport.com....>Строительный портал №1 » https://budport.com....>Новости » https://budport.com....>Новости » https://budport.com....>Новости для населения

Субсидії: обіцяли підвищити, а натомість урізали. Чому? Пояснює прем'єр

Прем'єр пояснив, навіщо урізали субсидії, які планували збільшити

0

<a target=_blank href=https://budport.com.... v:shapes="Рисунок_x0020_1">302 01.04.2020 р                                                                                                                                           Чому урізали субсидії

Рішення зменшити фінансування житлових субсидій, які хотіли збільшити під час карантину, на 8,3 млрд гривень, пояснили їх економією через теплу зиму.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль пояснює ініціативу Кабінету Міністрів зменшити фінансування житлових субсидій, які хотіли збільшити під час карантину, на 8,3 млрд гривень їх економією через теплу зиму.

"У нас була тепла зима, ми отримали економію 8 млрд гривень з виплати субсидій - це кошти, які не були використані на допомогу людям. Ми запропонували ці кошти покласти в фонд по боротьбі з коронавірусів і віддати їх людям безпосередньо, тобто ці кошти, які ми забрали зі статті, де б вони були списані до складу майбутніх доходів державного бюджету ", - сказав прем'єр.

1 квітня 2020

ЧЕРКАЩИНИ ПОБРАТИМИ, користувач 1ua
ПОБРАТИМИ ЧЕРКАЩИНИ

НА КАНІВЩИНІ ПЛАНУЮТЬ ЗБУДУВАТИ ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЮ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Вінд енерджі солюшнс» планує збудувати вітроелектростанцію на території Литвинецької сільської ради Канівського району Черкаської області. Її будівництво заплановано за межами населеного пункту.

https://procherk.inf...> інформація із сайту «Прочерк».

Передбачається встановлення однієї вітроелектроустановки (ВЕУ) потужністю 2,3 МВт, яка матиме збір генеруючої потужності та видача в мережу 10 кВ. Висота башти ВЕУ – 85 м, діаметр ротора – 71 м. Додатково передбачається влаштування технологічних доріг протяжністю 1 км та кабельних мереж протяжністю 1 км.

Повідомлення про планову діяльність оприлюднено на сайті Міністерства енергетики та захисту довкілля України. Громадськість має право надати зауваження і пропозиції до планованої діяльності, які необхідно надсилати до згаданого міністерства у період до 9 квітня 2020 року.

16 березня 2020

ЧЕРКАЩИНИ ПОБРАТИМИ, користувач 1ua
ПОБРАТИМИ ЧЕРКАЩИНИ
Побратими Черкащини

МЕДІАГРУПА “НОВА МОЛОДЬ ЧЕРКАЩИНИ” – “ДЗВІН”

Dmytro Vid Ivanovyny •
Вдумайтесь: керуючий справами міськради поїхав у міністерство, бо “нам треба щоб до міста приєдналися інші села”. Надворі ХХІ століття, а риторика у Володимира Святелика часів феодалізму! Чому, шановний Володимире Івановичу, вам не взяти під ручку Ігоря Олександровича (мера), і весь депутатський склад Канівської міськради і не приїхати у Бобрицю чи Литвинець для відкритої розмови із місцевими жителями? Щоб запропонувати свої переваги, переконати, зацікавити місцевих жителів об’єднанням з містом, а не чисто по-радянськи “рішать” питання в міністерстві. Висновок: і Литвинець, і Бобриця праві, що не хочуть приєднуватися. І не через економіку, а через відверто зневажливе ставлення влади Канева до людей. Між тим самі Бобрицька і Литвинецька ОТГ категорично проти приєднання до Канева. Обидві громади працюють більше, як рік, і за цей час досягли чималих результатів, бо не просто вважають себе спроможними – насправді такими є. Утім, чиновники в області та столиці вирішили, що ОТГ в Канівському районі має бути значно менше, тож деякі доведеться об’єднати. Чомусь було вирішено, що села треба приєднати до Канева, однак самі селяни переконані, що краще порозумітись між собою, аніж долучитись до міста, в якого хронічно «пропадають» кошти. Проти цього селяни жорстко повстали і добились, щоб в Перспективному плані було дотримано їхньої вимоги – об’єднання громад між собою, а не з Каневом, з яким добросусідські стосунки не склались, бо місто весь час намагалось загарбати сільські землі. Тепер Канів намагається переламати рішення людей через голови.

14 березня 2020

ЧЕРКАЩИНИ ПОБРАТИМИ, користувач 1ua
ПОБРАТИМИ ЧЕРКАЩИНИ

На цьому тижні відбуваються сесії в ОТГ Канівського району. І нам дуже приємно, що завдяки голові ГО «Канівська спілка учасників АТО «Нескорені» В.Стуруа,  депутатський корпус  Литвинецької  та Таганчанської   ОТГ прийняли рішення про надання земельних ділянок членам нашої організації. Литвинецька ОТГ- надала 20 ділянок під садівництво у приватну власність, Таганчанська ОТГ- надала дозвіл для виготовлення проектної документації  на 10 ділянок для ведення особистого селянського господарства.

14 березня 2020

Литвинецька, Таганчанська та Бобрицька ОТГ потребують переформатування - читати далі...

9 грудня 2019


1


  Закрити  
  Закрити