Форум Одеси

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 22 ...

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Лесю Нікітюк розкритикували за її образ на Одеському кінофестивалі: відверті фото

https://nizhyn.in.ua... class="attachment-jannah-image-post size-jannah-image-post wp-post-image" alt="" width="780" height="405">
На Одеський кінофестиваль прибуло чимало зірок, серед яких можливості засвітитись перед спалахами камер не пропустила і телеведуча. На церемонію відкриття вона завітала у сукні рожево-фіолетового відтінку максі-довжини. Блискуче та яскраве плаття пікантно підкреслювало її оголені ноги та частину грудей, через що фанати Лесі в Instagram розділились у думках – чи ця сукня справді є ефектною, чи одним з небагатьох її невдалих виходів. Свій образ вона доповнила бежевими туфлями на підборах, легкими локонами та ніжним макіяжем.
Леся Нікітюкhttps://24tv.ua/reso... style="width: 640px; height: 961px;">
Леся Нікітюк / Фото Ольга Покровська (канал “Україна”)
Леся Нікітюкhttps://24tv.ua/reso... style="width: 640px; height: 425px;">
Леся Нікітюк / Фото Одеський кінофестиваль
Леся Нікітюкhttps://24tv.ua/reso... style="width: 640px; height: 426px;">
Леся Нікітюк / Фото Одеський кінофестиваль
“Леся бажаю бути кращою. Але, не в обіду, плаття – “не альо”, “Леся, плаття так собі. А ти клас”, “Окремо Леся і окремо плаття – супер. Разом – недобре”, “Плаття підкачало”, “Обожнюю вас! Але плаття невдале”, “Обожнюю тебе, але вбрання… Як? Ти така стильна і народна”, “Плаття не до лиця. Аж синя вийшла”, “Лесяяя, в тебе такий гарний смак, але ця зачіска і сукня, пробач”, – поділились враженнями від сукні її прихильники в коментарях.
Леся Нікітюкhttps://24tv.ua/reso... style="width: 640px; height: 474px;">
Плаття Лесі Нікітюк розкритикували / Instagram / @lesia_nikituk
Однак знайшлись і ті, які порадили Лесі Нікітюк не звертати уваги на нападки хейтерів: “Плаття – шикарне і сама sexy”, “Русалка”, “Як перлинка”, “Словами не передати шикарний образ!”, “А мені плаття подобаєтьсяІ Леся як завжди просто вау”. Свій коментар залишила навіть Катерина Кухар – українська прима балету: “Моя русалка!”

13 липня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Зеленський заборонив Держекоінспекції перевіряти судна в Одеському порту; екологи обурені

Недобросовісні «бізнесмени» тепер зможуть зливати у Чорне море все, що завгодно, вважають екологи

https://s.mind.ua/im... data-src="https://s.mind.ua/im... alt="Зеленський заборонив Держекоінспекції перевіряти судна в Одеському порту; екологи обурені" title="скрін-шот" width="685" height="408">
скрін-шот

Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи з робочим візитом в Одесі, дав доручення заборонити на 2 місяці Державній екологічній інспекції перевіряти судна і човни на території Одеського морського порту на предмет дотримання екологічних норм. Про це він зазначив на зустрічі з адміністарцією порту та представниками екоінспекції.

Причиною такого рішення стало нещодавнє повідомлення про те, що окремі чиновники Держекоінспекції вимагають хабарі у власників суден за перевезення того чи іншого вантажу.

Екологи переконані, що рішення про заборону перевірки суден може негативно вплинути на стан акваторії Чорного моря, оскільки плаваючі засоби матимуть змогу зливати в море які завгодно забруднюючі речовини чи відходи, а контроль з боку державних органів буде повністю відсутній.

«Ми перевіряємо не судна, а джерело забруднення, – прокоментував представник Одеської обласної держекоінспекції Дмитро Крючков. – Неважливо, чи це судно, чи машина, чи людина. Сюди закордонні судна приїжджають митися. Тут повністю не дотримуються екологічні норми. Тому що ми перетворили країну в уже навіть країну не третього, а четвертого світу. Ця [нафтова] пляма, яка йде зараз уже на Стамбул, від якої дельфіни вмирають, це зробила екоінспекції чи представники тих компаній, які практично продали країну і екологію?» – сказав він.

Терміново! На нараді в Одесі президент Зеленський доручив Адміністрації морського порту не допускати Держекоінспекцію на територію. Таким чином служба може бути позбавлена можливості не те що впливати, а навіть фіксувати забруднення.

Відсутність контролю з боку ДЕІ може призвести до критичного забруднення басейну Чорного моря: човни можуть безперешкодно зливати забруднюючи речовини.

https://www.facebook... id="likeStory_S:_I350095782038153:VK:860155531027674">
43
https://www.facebook... target="_blank">
21
https://www.facebook...=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fngouniqueplanet%2Fvideos%2F860155531027674%2F&display=popup&ref=plugin&src=post" target="_blank">100

  Зеленський: Ніхто ж не помре від цього за два місяці.

Представник Держекоінспекції: Окрім дельфінів і екології Чорного моря.

Зеленський: Якби в нас було чисте море і прозора вода, я б з вами посперечався, а так...

Міністр екології Остап Семерак раніше зазначив, що кожен випадок корупції має бути покарано, додавши, що чимало  розслідувань щодо можливої корупції в еконіспекції відбуваються за його особистим зверненням.

«Але я категорично не підтримую ідею відмовитися від екологічних перевірок у портах, щоб зменшити тиск на бізнес. Бо це – не тиск, а виконання закону. Недоброчесні «бізнесмени» не хочуть перевірок, бо знають, що користуються старими судами і не дотримуються санітарних вимог. Як результат – нафтові плями на пляжах Одеси і зелене море», – https://www.facebook... rel="nofollow" target="_blank">написав міністр у Facebook.

Екологи та громадські активісти https://www.facebook...=2296201590474376&set=a.161412300619993&type=3&theater" rel="nofollow" target="_blank">просять «терміново відреагувати Мінприроди та ДЕІ і пояснити Зеленському, де закінчуються його повноваження і до яких наслідків може призвести повна анархія в портах».


13 липня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В канун открытия 10 кинофестиваля в Одессе...                                          
ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ Олега Сенцова https://s.ukropen.ne... class="ke ke-270C">

Дай Боже йому здоров‘я і витримки! Ми пам‘ятаємо!
ТIЛЬКИ ТРИМАЙСЯ!!! ТРИМАЙСЯ, БУДЬ ЛАСКА!!!  https://s.ukropen.ne... class="ke ke-D83DDE0A">   
https://s.ukropen.ne... align="left">

13 липня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

В Одесі зникла ще одна дівчинка! Фото та прикмети дитини

https://lisovasotnya...>

Одесі ввечері вівторка, 18 червня, зникла 13-річна Вікторія Городецька.

Як інформує прес-служба обласної поліції, дівчинка самовільно покинула територію дитячого центру й не повернулася.

«Київським відділом поліції в місті Одеса розшукується вихованка дитячого центру Городоцька Вікторія, 2006 р.н.» – сказано в повідомленні правоохоронців.

Поліцейські назвали прикмети зниклої. На вигляд Вікторії 12-14 років, зріст 152-155 сантиметрів, вона худорлявої статури. У дитини овальне обличчя, світло-русяве волосся та сірі очі.

Останній раз коли її бачили, дівчинка була одягнена в кофту жовтого кольору, світлі шорти та мала при собі маленький рюкзак.

Правоохоронці закликають усіх, хто знає що-небудь про місцезнаходження дитини, повідомити про це за телефоном «102» або за номерами (048) 766 90 34, (048) 766 89 98.

https://lisovasotnya...>

https://www.obozreva... style="box-sizing: border-box; color: rgb(30, 115, 190); outline: none;">Джерело

9 липня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В Одессе собралась мощная эскадра НАТО для участия в международных военно-морских учениях "Си-Бриз". Всего, вместе с боевыми единицами ВМС Украины и украинской пограничной морской охраны, в учениях будет задействовано три десятка военных кораблей, 30 самолетов и вертолетов, более 900 военнослужащих стран членов и партнеров НАТО.
Маневры будут проходить в Одесской, Николаевской и Херсонской областях и в северо-западной части Черного моря.
Разрешение на учения НАТО Рада даёт каждый год и в конце этого года должна будет дать такое разрешение на 2020 год. Для того, чтобы такое разрешение было, - Рада нужна тоже соответственная.
................
Спасибо всем большое еще раз за добрые слова и комментарии в пятницу и субботу.
Хорошей недели всем.

1 липня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В Чорне море зайшло американське високошвидкісне десантне судно США USNS «YUMA» (T-EPF-8).
Вчора цей корабель разом з ракетним есмінцем класу Arleigh Burke USS «CARNEY» (DDG-64) пройшов Босфор.

Кораблі прибули до Чорного моря для участі в міжнародних навчаннях Sea Breeze 2019.

Це другий в історії захід корабля такого типу до акваторії Чорного моря.
Перший відбувся у серпні 2018-го року, тоді USNS «Carson City» (T-EPF-7) заходив в Чорне море та до Румунії для участі в навчаннях.

Вперше корабель такого типу зайде до Одеси.

Цей десантний корабель катамаран з серії з 10 одиниць є багатоцільовим, призначений для роботи в мілководних портах та фарватерах.
Може здійснювати гуманітарні місії, перекидання військ, вантажів та військової техніки. Здатен розміщувати на своєму борту піхотний батальйон або інші підрозділи середнього розміру зі штатною технікою включно з танками M-1 Abrams.
Перша одиниця була введена в експлуатацію в 2012 році, а саме це судно війшло до складу ВМФ в 2016 році.

Трохи цифр і фактів :
Водотонажність – 1.515 т.,
довжина – 103,0 м., ширина – 28,5 м., осадка – 3,83 м.
Швидкість – 43 узли (78,3 км/г).
Екіпаж – 41 чол. (в мирний час 22).
Може прийняти на борт 312 десантників.
Здатен приймати та розміщувати в ангарі гелікоптер SH-60 Seahawk та приймати - CH-53E Super Stallion
https://s.ukropen.ne... align="left">

29 червня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

https://intermarium....>Intermarium-Новини Міжмор'я

https://intermarium.... class="entry-categories">Україна
https://intermarium.... class="attachment-kopa-single-thumb size-kopa-single-thumb wp-post-image" alt="" srcset="https://intermarium.... 663w, https://intermarium.... 300w" sizes="(max-width: 663px) 100vw, 663px" width="663" height="430">
 вечір! Хочу, щоб батьки цього хлопця прочитали цей пост, і тому пишу в мережі

Жителька Одещини Olga Grebenyuk на своїй фейсбук-сторінці розповіла про історію, яка сталася з її дочкою під час екскурсію в Івано-Франківськ.

Подаємо текст у повному обсязі зі збереженням стилістики автора. Переклад Intermarium.news:

Добрий вечір !!! хочу щоб батьки цього хлопця прочитали цей пост !!!! і тому пишу в мережі щоб через репост таки вони прочитали…

Спасибі вам батьки за виховання вашого сина !!!! Ви виховали гідного хлопця і справжнього чоловіка!

Моя доця поїхала на екскурсію в Івано-Франківськ, і ось на горі Довбуша втратила телефон samsung galaxy j 7, не дорогий, але за мірками 14-річної дівчинки не дешевий! Подзвонила з вчительського телефону і повідомила мені про втрату свого телефону…

Результат: у мене настрій зіпсувався а у Каріни емоції від поїздки попливли, ридала,… і дуже засмутилася …

Телефон знайшов хлопець, витратив на нас “растєряш” свій час і вже відіслав “Новою поштою” його мені, нічого не зажадавши в замін!

Читайте також: https://intermarium....>Я вчора викликала Uber і за мною приїхала людина, яка вразила мене до глибини душі. Вразила настільки, що я другий день всім про неї розповідаю

Ще раз спасибі тобі, Женю, навіть не за те що повернув річ, а за те що все-таки є такі люди у нас в Україні як ти і не все втрачено…

УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАС !!!

Хочу побажати тобі здоров’я, щоб ти його ніколи не втрачав! Успіхів в житті!

Можливо для когось це не вчинок … для мене ВЧИНОК !!!

Мамо і тату, пишайтеся, що у вас такий син !!!. PS- КАРІНА задоволена як слон))

https://intermarium.... alt="" srcset="https://intermarium.... 409w, https://intermarium.... 220w" sizes="(max-width: 409px) 100vw, 409px" width="409" height="558">

Автор – https://www.facebook... target="_blank" rel="noopener noreferrer">Ольга Гребенюк

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

https://intermarium.... data-a2a-title="Добрий вечір! Хочу, щоб батьки цього хлопця прочитали цей пост, і тому пишу в мережі" style="line-height: 32px;">https://intermarium.... title="Facebook" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">
https://intermarium.... title="Facebook" rel="nofollow noopener" target="_blank">Facebookhttps://intermarium.... title="Facebook Messenger" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">https://intermarium.... title="Facebook Messenger" rel="nofollow noopener" target="_blank">Facebook Messengerhttps://intermarium.... title="Telegram" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">https://intermarium.... title="Telegram" rel="nofollow noopener" target="_blank">Telegramhttps://intermarium.... title="Viber" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">https://intermarium.... title="Viber" rel="nofollow noopener" target="_blank">Viberhttps://intermarium.... title="WhatsApp" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">https://intermarium.... title="WhatsApp" rel="nofollow noopener" target="_blank">WhatsApphttps://intermarium.... title="Twitter" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">https://intermarium.... title="Twitter" rel="nofollow noopener" target="_blank">Twitterhttps://intermarium.... title="VK" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">https://intermarium.... title="VK" rel="nofollow noopener" target="_blank">VKhttps://intermarium.... title="Skype" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">https://intermarium.... title="Skype" rel="nofollow noopener" target="_blank">Skypehttps://www.addtoany...=https%3A%2F%2Fintermarium.news%2Fdobryj-vechir-hochu-shhob-batky-tsogo-hloptsya-prochytaly-tsej-post-i-tomu-pyshu-v-merezhi%2F&title=%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B9%20%D0%B2%D0%B5%D1%87%D1%96%D1%80!%20%D0%A5%D0%BE%D1%87%D1%83%2C%20%D1%89%D0%BE%D0%B1%20%D0%B1%D0%B0%D1%82%D1%8C%D0%BA%D0%B8%20%D1%86%D1%8C%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D1%85%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D1%86%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%20%D1%86%D0%B5%D0%B9%20%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2C%20%D1%96%20%D1%82%D0%BE%D0%BC%D1%83%20%D0%BF%D0%B8%D1%88%D1%83%20%D0%B2%20%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B6%D1%96">https://www.w3.org/2... viewBox="0 0 32 32">
https://intermarium.... data-a2a-title="Добрий вечір! Хочу, щоб батьки цього хлопця прочитали цей пост, і тому пишу в мережі" style="line-height: 32px;">https://www.addtoany...=https%3A%2F%2Fintermarium.news%2Fdobryj-vechir-hochu-shhob-batky-tsogo-hloptsya-prochytaly-tsej-post-i-tomu-pyshu-v-merezhi%2F&title=%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B9%20%D0%B2%D0%B5%D1%87%D1%96%D1%80!%20%D0%A5%D0%BE%D1%87%D1%83%2C%20%D1%89%D0%BE%D0%B1%20%D0%B1%D0%B0%D1%82%D1%8C%D0%BA%D0%B8%20%D1%86%D1%8C%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D1%85%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D1%86%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%20%D1%86%D0%B5%D0%B9%20%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2C%20%D1%96%20%D1%82%D0%BE%D0%BC%D1%83%20%D0%BF%D0%B8%D1%88%D1%83%20%D0%B2%20%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B6%D1%96">Ресурс

5 червня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
"Одесміськелектротранс" виготовив другий низькопідлоговий трамвай Odissey з модернізованим дизайном. Нова машина вже готова до виходу на маршрут.
Вартість трамвая – майже 6,6 млн грн, з яких близько 5,3 млн грн – ціна корпусу вагона з електронною системою управління.
У вагоні більше третини площі салону – низький рівень підлоги. Це зручно для пасажирів з інвалідністю, для мам із дитячими візками.
Порівняно з першим трамваєм у другому вагоні встановили менші за габаритами сидіння та обшили їх комфортною для пасажирів тканиною. Як результат – у салоні стало набагато більше простору.
Більш зручною зробили і кабіну водія, оснастили її зручним кріслом з підлокітниками.
Нині складають ще чотири вагони цієї моделі. Наступний трамвай планують випустити в середині червня. Після отримання технічних умов на цю модель "Одесміськелектротранс" готовий випускати щомісяця по одному новому трамваю.
Фото: Пасажирський транспорт.
https://s.ukropen.ne... align="left">

30 травня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>
Морська вода біля узбережжя Одеси тепла і придатна для купання за санітарно-хімічними показниками.

Про це повідомляє https://omr.gov.ua/u...>прес-служба Одеської міськради, пославшись на дані досліджень фахівців Державної установи «Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я».

"У зонах рекреації морського водокористування на дев'яти міських пляжах Одеси досліджено на санітарно-мікробіологічні показники 60 проб морської води, на санітарно-хімічні показники - 26 проб. Усі проби, за результатами досліджень, відповідають нормативним вимогам", - зазначили в міськраді.

https://travel.org.u...>Температура води біля узбережжя Одеси станом на 28 травня становить 18°С.

Морську воду відбирають для досліджень проб у контрольних точках поряд з пляжами "Лузанівка", "Ланжерон", "Відрада", "Дельфін", "Аркадія", "Чайка", "Курортний" та "Золотий берег".

28 травня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

В Одесі побудують контейнерний термінал

27 травня 2019


... 22 ...


  Закрити  
  Закрити