Форум Одеси

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 19 ...

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Одеський бізнесмен грецького походження, власник будівельної компании «Гефест» та один з інвесторів ФК «Чорноморець» Пантеліс Бумбурас продавши свой телеканал Olvia (ТОВ «Реноме інет») Михайлові ІВАНОВУ, Який працює у сфері Морського консалтингу. Про зміну власника стало відомо на засіданні Нацради 14 березня. \"??\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px;">\"????\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px;">\"??\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px;">
Зміна власника и керівника компании ТОВ «Реноме інет», яка володіє ліцензіями телеканалу Olvia, відбулася 5 лютого. Михайло Івановстав власником 100% статутного фонду компании (розмір - 1 млн 200 тис. Грн.) И водночас ее директором. За данімі сервісу opendatabot, до липня 2017 року Михайло Іванов БУВ директором ТОВ «Колумбус мерітайм», Пожалуйста займається обслуговування водного транспорту. 
Ранее телеканал Olvia належали власнику будівельної компании «Гефест» Пантелісу Бумбурасу (98%) i гендиректору будівельної компании «Гефест» Олександру Проценку, ВІН же БУВ и гендиректором каналу. 
14 березня Національна рада по вопросам телебачення і радіомовлення зафіксувала ЦІ Зміни в ліцензіях телеканалу Olvia. Телеканал у Нацраді представляв особисто Михайло Івнова. ВІН сказавши, Що купивши телеканал «для розповсюдження информации про морську галузь Одещини та України», оскількі сам займається консультаційнімі послуги в морській Галузі и канали потрібен, «щоб залучаті Нових КЛІЄНТІВ». 
Телеканал Olvia володіє ліцензіями на кабельне, супутникове и цифрове ефірне мовлення в Одеській області. При цьом Ліцензії на супутникове іціфрове ефірне мовлення ВІН получил у 2017 году - після того, як став належати Пантелісу Бумбурасу. 
До 2016 року телеканал МАВ Назву КТК и входив до медіахолдінгу «Козир Діджітал» одеського бізнесмена Олександра Козир. Влітку 2016 року в ТОВ «Реноме інет» змініліся ВЛАСНИКИ: Компанію Придбай Пантеліс Бумбурас и Олександр Проценко. А у квітні 2017 року компанія «Реноме інет» перейменувала свой телеканал КТК на Olvia, а такоже розшіріла его покриття: кроме Одеси канал Зайшов у кабельні мережі Маріуполя.

19 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
НАТО пришвартовалось в Одессе.
Прошла\n всего неделя, как одесский порт покинул американский эсминец «Donald \nCook» с 56 крылатыми ракетами «Томагавк» на борту, а на траверзе \nодесского Воронцовского маяка появились силуэты двух военных кораблей \nдружественного государства – Турции.
Буксиры помогли дорогим гостям \nвойти в акваторию порта, и пришвартоваться к пирсу морского вокзала. \nОдесситам представится возможность посетить с экскурсией оба корабля \nВоенно-морских сил Турецкой Республики – фрегат TCG «Barbaros» и \nштурмовой катер TCG «Marti».
Информация для агентов российских спецслужб:
Этот\n визит связан с двусторонним сотрудничеством между военно-морскими \nсилами Украины и Турции. В то же время не исключается проведение \nкораблями НАТО боевой подготовки с украинским военным флотом и обучение \nукраинских моряков.
Можно также передать российскому куратору \nГлазьеву, что на фрегате установлен зенитно-ракетный комплекс «Морской \nВоробей» для противоракетной защиты корабля. Обе боевые единицы несут на\n борту американские противокорабельные ракеты типа «Гарпун», которые \nспособны утопить российский Черноморский флот, базирующийся в \nСевастополе, всего за десять минут.
Мог ли кто-нибудь подумать пять \nлет назад, что граждане православной Московии станут злейшими врагами \nУкраины, а жители США и ЕС лучшими друзьями.
Украина де-факто уже в НАТО.
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

7 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>
\n
Мурашки по шкірі: як в Одесі водії пропускають карету “Швидкої” – приклад для всієї України
\n
\n
\n
\n \n\n
\n \n \n
\n\n
\n\n\n
\n

https://www.facebook...\" target=\"_blank\" rel=\"noopener noreferrer">Обозреватель на своїй сторінці у Фейсбуці поділився вражаючим відео із салону карети Швидкої допомоги.

\n

У великих містах, окрім хвoроб, великою перешкодою для медиків є завантажені дороги та корки.

\n

Тут залишається покладатися на порядність та свідомість водіїв автівок.

\n\n

Саме це яскраво продемонстровано у хвилюючому ролику, який показує, як “Швидка” торує собі шлях завантаженим містом.

Поділіться з друзями, нехай більше українців стають свідомими!

\n

7 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Циклевка паркету в Одесі,відновлення паркетних підлог.
https://ukrface.com....>

6 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

В Одесі на журналіста вночі напав п\'яний чоловік

1178 переглядів\n
https://www.pravda.c...>https://www.pravda.c...\" fb-xfbml-state=\"parsed\" fb-iframe-plugin-query=\"app_id=177855928894402&container_width=0&count=true&height=100&href=https%3A%2F%2Fwww.pravda.com.ua%2Fnews%2F2019%2F03%2F3%2F7208230%2F&locale=uk_UA&sdk=joey&version=v2.12&width=550">0
Неділя, 3 березня 2019, 18:22
https://www.pravda.c...>

У ніч на неділю в Одесі напали на телеведучого, журналіста \"Думської ТВ\" Олександра Новицького.

Як пише \"https://dumskaya.net...=IwAR1qR-loKzF2IVQ8hOUqzmtuuwOLoLCL25dwDsAjciqeYeZW2s7FCYOE3LE\" rel=\"noopener noreferrer\" target=\"_blank">Думська\",\n близько 00:30 Олександр допомагав дружині паркувати машину у дворі \nбудинку на вулиці Левітана. У цей момент до нього підійшов чоловік і \nсказав: \"Я буду тебе вбивати і кінчати\". Потім незнайомець поліз у \nбійку.

Повідомляється, що журналіст застосував засоби самооборони (газовий балончик і травматичний пістолет).

\" \"https://img.pravda.c...>

\"У підсумку обидва отримали поранення різного ступеня тяжкості. \nОлександра доставили до Єврейської лікарні, де він кілька годин \nперебував у стані шоку, проблеми з мовою і тремор минули тільки після \nмедикаментозного заспокійливого. Нападник затриманий і відправлений до \nобласної лікарні\", - пише видання.

\n\n\n

У прес-службі Головного управління Нацполіції Одеської області \n\"Думській\" повідомили, що відомості щодо цього інциденту внесені до \nЄдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 \nКримінального кодексу (хуліганство).

\" \"https://img.pravda.c...>

https://www.pravda.c...>

\"Під\n час розвантаження машини до журналіста і його дружини підійшов \nневідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує \nтравматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. В результаті \nзастосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. \nОбидва були доставлені до лікарні\", - розповіли в поліції.

Правоохоронці зазначають, що нападник був дуже п\'яний і пояснити свої дії не може.

Українська правда

4 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Вони повернулися додому, але не забули про тих, хто вже не побачить своїх близьких…
Повернувшись на ротацію до рідної Одеси, бійці пройшли урочистим маршем вулицями міста.
В руках вони несли портрети побратимів, які загинули на війні. Втрата кожного для них – це особисте горе.
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

3 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Сьогодні представники одеського осередку \"Правий сектор\", \"С14\", \"Вуличний фронт\" та \"Автомайдан\" вшанували пам\'ять загиблих!

2\n березня 2015 року розвідгрупа 801-го загону ПДСЗ (Бойових плавців) \nзаїхала до села Пищевик, де зіштовхнулася з російськими терористами. В \nрезультаті операції загинув старший сержант Олександр Стрелюк, дорогою \nдо лікарні помер Олег Стороженко.

Обидва загиблих присягли на \nвірність Україні. Несли службу в Військово-морський силах. Не зрадили \nприсязі і після окупації Криму продовжили службу в Одесі. Добровільно \nзголосились піти на війну з РФ.

Минуло вже чотири роки, але їх імена не забуті. Зокрема й в Одесі, де загиблі герої деякий час несли службу.
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

2 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
28-ма бригада крокує по Одесі. По рідному \nмісту, де велика кількість мешканців їх вважає \"карателями\". Одеса - це \nне Франик, тут не буде тисяч людей узбіч дороги, на жаль !.. Але 28-ма \nгордо крокує по Одесі як Герої ! Вони повернулись, вони виграли свою \nвійну ! 
https://ukropen.net/...>#War https://ukropen.net/...>#війна https://ukropen.net/...>#Ukraine https://ukropen.net/...>#Україна https://ukropen.net/...>#ЗСУ https://ukropen.net/...>#ООС
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

28 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Сьогодні ми отримали скорботну звістку: вночі\n понеділка, 25 лютого, в Одесі, біля Селекційно-Генетичного інституту \nпідірвався на гранаті, яку затиснув в правій руці, офіцер-танкіст 72-й \nмехбригади, що нещодавно демобілізувався, Сергій Барс. Учасник \nЄвромайдану. ВІЧНА ПАМ\'ЯТЬ!
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

26 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Американський ракетний есмінець USS Donald Cook зайшов в Одесу.
На борту есмінця до 56 крилатих ракет \"Томагавк\" з дальністю дії 1,6 тис.км...
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

26 лютого 2019


... 19 ...


  Закрити  
  Закрити