Форум Одеси

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 17 ...

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

В Одесі затриманий колишній «стрілець-зенітник» «ДНР» – Служба безпеки України

 https://s.ukropen.ne...\'>

На початку січня Служба безпеки України повідомила, що у 2018 році затримані 54 бойовики з угруповань «ДНР» та «ЛНР»

В Одесі затриманий колишній «стрілець-зенітник» підтримуваного Росією угруповання «ДНР», повідомила Служба безпеки України.

«Оперативники спецслужби встановили, що в серпні 2015 року одесит приєднався до незаконних зброи?них формувань терористів. Там чоловік обіймав посаду стрільця-зенітника та брав участь у бои?ових діях проти сил антитерористичноі? операціі?», – заявили в СБУ.

У Службі безпеки зазначили, що підозрюваний покинув угруповання в травні 2016 року та повернувся до Одеси. За даними СБУ, у цей час він незаконно виготовляв зброю.

Чоловіка заарештували за підозрою у створенні терористичної групи чи терористичної організації.

На початку січня https://www.radiosvo...\'>Служба безпеки України повідомила, що у 2018 році затримані 54 бойовики з угруповань «ДНР» та «ЛНР», які за підтримки Росії контролюють частину території Донецької та Луганської областей.

5 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Одесса без воды: причина всему масштабная авария (ВИДЕО)

Автор:https://agrimpasa.co...\' title=\'Записи S.N.\'>S.N. Рубрика: https://agrimpasa.co...\' rel=\'nofollow\'>Проишествия 5 Фев 19

Половина Одессы осталась без воды из-за масштабной аварии.

https://agrimpasa.co...\'>https://agrimpasa.co...\' alt=\'Одесса без воды: причина всему масштабная авария (ВИДЕО)\' srcset=\'https://agrimpasa.co... 1024w, https://agrimpasa.co... 300w, https://agrimpasa.co... 768w, https://agrimpasa.co... 1280w\' sizes=\'(max-width: 960px) 100vw, 960px\' da_id=\'1\' width=\'960\' height=\'540\'>

Утром от водоснабжения коммунальщики отключили три из четырех районов города, об этом говорится в сюжете https://ru.tsn.ua/\'>ТСН сообщает https://agrimpasa.co...\'>Онлайн журнал Агримпаса.

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ — https://agrimpasa.co...\' rel=\'bookmark\'>У Золотого возле возле патруля ОБСЕ прогремел взрыв

5 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В Одесі демонтовано дошку на честь воз\'єднання з Росією
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

1 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Сьогодні має запрацювати Одеський припортовий завод

https://s.ukropen.ne...\'>

Одеський припортовий завод має запуститися сьогодні, 1 лютого. Про це повідомляє https://www.unn.com....\'>УНН.

?Сьогодні повинні бути запущені агрегати з випуску аміаку і карбаміду.

Постачання сировини має забезпечити за давальницькою схемою компанія «Енергетичний еквівалент«.

«Дирекція припортового заводу уклала договір з компанією “Енергетичний еквівалент”, що позиціонує себе на ринку як постачальник імпортного газу, на постачання сировини для запуску нашого підприємства. Наразі “Енергетичний еквівалент” формує запаси газу для ОПЗ», — зазначив 18 січня перший заступник генерального директора ОПЗ Микола Щуріков.

1 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Одеса з висоти пташиного польоту 

Фото: Сергій Назаров
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

1 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

 Затримали вбивцю 13-річної дівчинки

https://m.gazeta.ua/...\' class=\'bubble make-comment\'>  https://m.gazeta.ua/...\' class=\'fs13 red relative top1\'>Коментувати Роздрукувати
https://static2.gaze...=0\' alt=\'Затримали вбивцю 13-річної дівчинки\' style=\'max-width:100%\' width=\'300\'>
На одещині піймали вбивцю 13-річної дівчинки. Фото: ГУ НП.

Під Одесою жорстоко вбили 13-річну дівчинку.

\'Від рук 44-річного жителя Лиманського району загинула 13-річна дівчинка. Зловмисника затримали. Подія сталася в одному із сіл району. Загибла - місцева жителька. За попередніми висновками медиків, її смерть наступила в результаті ножових поранень шиї\', - повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

На даний момент злочинця затримали. Він який порізав собі руки. Правоохоронці госпіталізували його. Зараз перебуває під конвоєм.

Злочинцеві загрожує від 10 до 15 років аж до довічного ув\'язнення.

19 січня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Принцип \'украв — сів\' працює лише завдяки злагодженій роботі трьох елементів: слідства, прокуратури та суду.

Слідчі НАБУ та прокурори САП займаються справами топ-корупції вже три роки. За цей час вони скерували до суду 172 справи. Перші кейси потрапили на розгляд Феміди ще на початку 2016 року.

Проте ані обвинувальних вироків з посадкою, ані виправдальних досі немає. У 49 справах суди навіть не провели підготовчого засідання. Серед рекордсменів із затягування https://nabu.gov.ua/...\' target=\'_blank\'>справа за фактом завдання збитків ПАТ \'ДПЗКУ\':  уже 23 місяці не відбувається підготовче засідання, 24 місяці — у https://nabu.gov.ua/...\' target=\'_blank\'>справі \'Тернопільських прокурорів\', 18 місяців — у https://nabu.gov.ua/...\' target=\'_blank\'>\'газовій справі Онищенка\'. У https://www.pravda.c...\'>справі Насірова вже рік читається обвинувальний акт.

За https://rgk-nabu.org...\' target=\'_blank\'>інформацією Ради громадського контролю НАБУ, 54 % засідань у справах НАБУ/САП, які вони відвідали, не відбулися. Здебільшого (64%) через відсутність складу суду: відпустки, лікарняні та участь в інших справах. 42% засідань тривали менше 30 хвилин.

Відсутність вироків з реальним покаранням і стала причиною створення Антикорупційного суду. У червні 2018 року Рада ухвалила відповідний закон. У липні цей закон навіть довелося коригувати. Міжнародний валютний фонд вимагав, аби затверджені до створення антикорупційного суду вироки переглядалися в апеляції саме цього суду. Фінальна редакція вимагає навіть передачі до Антикорупційного суду всіх не розглянутих до його створення справ.

Після ухвалення закону дві показові справи почали розглядатися з космічною швидкістю у порівнянні з іншими. Мова йде про \'https://www.pravda.c...\'>справу Труханова\' та https://www.pravda.c...\'>\'справу Мартиненка\'.

Про невластиву інтенсивність \'справи Мартиненка\' https://nashigroshi....=IwAR3aJ5F9Y2KO0-csdqisSpTcC8xiIAqKNl9RPrbiVXgvYl78RV1iNpNjScA\' target=\'_blank\'>писали \'Наші гроші\'.

За даними журналістів, засідання у цій справі на сьогодні призначаються найчастіше у порівнянні з іншими справами НАБУ та САП. Прискорення відбулося відразу після https://zakon.rada.g...\' target=\'_blank\'>ухвалення закону \'Про Вищий антикорупційний суд\'.

Ще більша інтенсивність засідань у https://www.pravda.c...\'>справі Труханова, яку було скеровано до суду в жовтні 2018 року.

Мера Одеси https://www.pravda.c...\'>обвинувачують в організації схеми із заволодіння коштами місцевого бюджету в сумі 185 млн грн під виглядом купівлі будівлі збанкрутілого заводу \'Краян\' за завідомо завищеною вартістю.

У подальшому сплачені кошти планували вивести через фіктивні підприємства, чому завадили прокурори САП разом з детективами НАБУ.

https://s.ukropen.ne...\'>

15 січня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://static.ukrin...\' title=\'Поліцію облили фарбою під консульством Росії в Одесі\' alt=\'Поліцію облили фарбою під консульством Росії в Одесі\'>

Поліцію облили фарбою під консульством Росії в Одесі

Фото
161
В Одесі під будівлею консульства РФ сталися сутички між учасниками акції на підтримку українських моряків та поліцією. Правоохоронці затримали двох осіб.

Про це повідомляє поліція Одеської області на своїй сторінці у https://www.facebook...[0]=68.ARAjp82a1np2sut-wOf8DfaAg8EkRT2gEntmXyZx-BKcPpUG6LUqxJ8rfTZh1khhfF_6DgtuA6RIucxw-mQ17IgfZVHDnEoS4yYzkDeDU3qWm5Y3vgaqM80JKAIN8jFfCajn6lfc77DOq228cvPkB_NDJB7IiL4F6L-quN_sNzgfAp9xPPvaSiq-_9A_2sRiCKRPKrkgIcuVlIaT_kQGxDp-xeizswr7tG9dt7iK_64yO423Ox1fY7ZiKCImWA4n7OTE-CBJVXP6FzdElSutLTpw77Ml1RbY3O3g7z3sOdbHEJbcB0WNpSLqSg2NyEjf1yqt91y8GvgjIMdS3bU&__tn__=-R\'>Facebook.

“Під час заходу біля консульства РФ на підтримку українських моряків один з учасників акції намагався залити фарбою розміщену на воротах табличку з назвою дипломатичної установи. На вимогу правоохоронців не порушувати публічний порядок чоловік не відреагував та продовжив протиправні дії. У цей час інший учасник події почав відтягувати поліцейських, перешкоджаючи їм виконувати свої повноваження”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок протиправних дій фарбою були залиті поліцейські, які забезпечували охорону публічного порядку.

Читайте також: https://www.ukrinfor...\' target=\'_blank\'>Московський суд відхилив клопотання захисту українських моряків

“В теперішній час обидва правопорушники запрошені до відділення поліції для надання пояснень. Вирішується питання про притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - уточнили у поліції.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 15 січня в Одесі https://www.ukrinfor...\' target=\'_blank\'>поліція застосувала силу до учасників акції на підтримку полонених українських моряків, яка проходила вранці біля генконсульства Російської Федерації на Гагарінському плато.

https://www.ukrinfor...\'> https://static.ukrin...\' alt=\'\'> Акція на підтримку українських моряків в Одесі / Фото: Ляшонок Ніна, Укрінформ

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації в районі Керченської протоки обстріляли і захопили три українських військових корабля, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь, і 24 моряка.

Підконтрольні Росії \'суди\' в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх моряків, після чого їх перевезли до Москви.

Всі захоплені Росією українські моряки заявили слідству, що є військовополоненими.

15 січня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

 В курортній зоні Одеси впав кран: загинула людина

https://m.gazeta.ua/...\' class=\'bubble make-comment\'>  https://m.gazeta.ua/...\' class=\'fs13 red relative top1\'>Коментувати Роздрукувати
https://static2.gaze...=0\' alt=\'В курортній зоні Одеси впав кран: загинула людина\' style=\'max-width:100%\' width=\'300\'>
Фото: УНІАН

В Одесі на будівництві біля дельфінарію \'Немо\' впав баштовий кран.

Під поваленими конструкціями виявився робітник - житель Тарутинського району Одеської області. Він загинув, повідомляє УНІАН.

Надзвичайна подія трапилася ще вдень, 12 січня, але представники забудовника нібито намагаються приховати наслідки. Тіло довго не витягали з-під крана. На територію не пускали родичів загиблого.

Чоловік, який постраждав від падіння крана, весь цей час лежав без надання медичної допомоги. Родичі вважають, що його можна було врятувати, але ніхто не зробив цього. На місці багато поліції.

13 січня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

В Одессе СБУ задержала антиукраинскую интернет-агитаторшу

12.01.2019 - 15:30
https://sprotyv.info...=btNe36Sc\' alt=\'\' width=\'650\' height=\'417\'>

Сотрудники Службы безопасности Украины разоблачили жительницу Одессы, которая через запрещенные российские социальные сети распространяла материалы антиукраинского характера, https://ssu.gov.ua/u...\'>сообщает пресс-служба ведомства.

Оперативники спецслужбы установили, что женщина регулярно размещала на персональных страницах информацию с призывами к изменению государственной границы и конституционного строя Украины, а также материалы, популяризирующие террористические организации «лднр». Публикации агитаторша получала из российских пропагандистских интернет-изданий и сайтов боевиков.

Злоумышленницу задержали по месту жительства сразу после ее возвращения из очередной поездки в страну-агрессор.

Во время обыска правоохранители изъяли компьютерную технику и мобильные устройства с сепаратистскими материалами.

В рамках открытого уголовного производства по ч. 1 ст. 110 Уголовного кодекса Украины агитаторше сообщено о подозрении в совершении преступления.

Продолжаются следственные действия для установления всех обстоятельств противоправной деятельности.

Ранее группа ИС сообщала, что https://sprotyv.info...\'>СБУ готова предоставить свои материалы для международного разоблачения деятельности ЧВК «Вагнера».

Теги: 
https://sprotyv.info...\'>СБУ https://sprotyv.info...\'>Одесса https://sprotyv.info...\'>интернет-агитатор https://sprotyv.info...\'>антиукраинская пропаганда https://sprotyv.info...\'>задержание

12 січня 2019


... 17 ...


  Закрити  
  Закрити