Форум Павлограда

Теми для публікацій та розмов


Форум посёлка 18 сентября, Павлоград, ПХЗ, 55
28 листопада 2019 zzz zzz

Каким воздухом дышит Павлоград.
17 січня 2009 (Техработник)

www.pavlogradcity.com
7 січня 2009 (я)

крик души
24 жовтня 2008 (просто житель города)

Новая электронная доска объявлений г.Павлогра
30 липня 2008 (я)

Дивитись всі теми міста

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 4

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Турчинов:Чим кривавіший режим-тим страшнішим є його кінець,і Росія не буде винятком.
Черговою спробою Путіна приховати свої злочини назвав секретар РНБО Олександр Турчинов дозвіл Верховного суду РФ засекретити військові втрати російської армії у мирний час.

Турчинов охарактеризував ситуацію так: 'Спроби приховати свої криваві злочини завжди примушують тиранів забороняти говорити правду. Агресія, страх і брехня стали сутністю путінського режиму. Приховування військових втрат – це демонстрація принизливого відношення до військових, як до гарматного м'яса, а до батьків загиблих – як до мовчазних рабів'.

Секретар РНБО наголосив, що формулювання 'військові втрати у мирний час' для РФ є взагалі нісенітницею: 'Тому що, починаючи з окупації Криму, Росія безперервно веде неоголошену війну і несе бойові втрати'. 'Російська пропаганда та влада поставили гриф 'таємно' на втрати, яких вони зазнали під час агресії на Донбасі, так само Путін приховуватиме свої втрати під час війни на Близькому Сході', – зазначив Турчинов.

Він підсумував: 'Така сутність тиранів, які бояться власного народу та приховують від нього правду про свої криваві злочини'. Турчинов зазначив, що чим кривавіший режим – тим страшнішим є його кінець, 'і Росія не буде винятком'.

Нагадаємо, указ президента Росії про засекречування втрат серед військовослужбовців у мирний час був опублікований 28 травня цього року. Влітку російський суд уже визнав його законним для РФ.

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
П'ять важливих новин України та світу, які ви могли пропустити протягом дня: 1. Депутати Верховної Ради ухвалили законопроект щодо створення національного Агентства з розшуку та управлінння активами, одержаними злочинним шляхом. Читайте далі --> 2. Україна лідирує серед країн із економікою, що розвивається, у напрямку реформування фінансового сектору. Про це йдеться в останньому звіті Європейського банку реконструкції та розвитку. Читайте далі --> 3. Народний депутат від Радикальної партії Злата Огневич заявила, що складає мандат народного депутата. За її словами, вона йшла у парламент творити закони для культури, а натомість потрапила в ситуацію війни двох політичних кланів. Читайте далі --> 4. Закон про особливий статус Донбасу повинен набути чинності в день проведення виборів в регіоні. Про це заявив сьогодні глава МЗС ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр. Читайте далі --> 5. Народний депутат від 'Блоку Петра Порошенка', голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров заявив, що російські спецслужби збираються ліквідувати деяких поплічників окупаційної влади Криму. Читайте далі -->
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayi...

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Російським літакам заборонили літати до Єгипту на кілька років-ъ.
Заборона російським лайнерам літати до Єгипту триватиме не кілька місяців, а кілька років.

Про це повідомляє російський 'Комерсант' із посиланням на джерела в уряді.

Заборону також можуть поширити і на інші країни, також із міркувань безпеки. За останні три дні з Єгипту евакуювали майже 25 тисяч росіян.

Туроператори зазнають величезних збитків, адже вже продали понад 70 тисяч турів на новорічні свята. Тепер пропонують туристам замість повернення грошей інші маршрути. Щоправда, кажуть, що замінити Єгипет на подорож до Сочі чи до іншого російського курорту не можуть. Альтернатива - Туреччина або Кіпр.

Нагадаємо, 31 жовтня літак Airbus 321 російської компанії Metrojet (раніше 'Когалимавіа'), який летів до Санкт-Петербурга з Шарм-ель-Шейха, розбився у Єгипті над Синайським півостровом. Усі 224 людини, які були на борту, загинули. Серед жертв катастрофи і четверо українців.

У п'ятницю, 6 листопада, Росія заборонила своїм авіакомпаніям возити пасажирів до Єгипту, поки не з’ясують причини катастрофи А321 над Синаєм. А це - щонайменше кілька тижнів, попередили в російському уряді.

РОСІЙСЬКІ ТУРОПЕРАТОРИ ПІДРАХОВУЮТЬ ЗБИТКИ ВІД ЗАБОРОНИ ПОЛЬОТІВ В ЄГИПЕТ
КРЕМЛЬ ВИЗНАВ МОЖЛИВІСТЬ ТЕРАКТУ НА БОРТУ А321
ІНЖЕНЕРИ AIRBUS НЕ ВИЯВИЛИ ЖОДНИХ НЕСПРАВНОСТЕЙ, ЯКІ МОГЛИ Б ПРИЗВЕСТИ ДО КАТАСТРОФИ А321

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Всесвітнє антидопінгове агенство рекомендувало заборонити російським атлетам брати участь в олімпіаді.
У понеділок Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) оприлюднило результати свого розслідування у Росії.

В агентстві були вражені рівнем використання допінгу серед російських атлетів, передає Associated Press. У зв’язку з цим комісія WADA рекомендувала Міжнародному олімпійському комітету заборонити всім російським атлетам брати участь у змаганнях Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, зокрема, і в літній Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро наступного року. Більше того, п’ятьом російським атлетам рекомендовано заборонити у них участь назавжди.

Голова незалежної комісії WADA Дік Паунд звинуватив у причетності до приховування випадків вживання допінгу Федеральну службу безпеки Росії та особисто міністра Віталія Мутка. У доповіді сказано, що московська антидопінгова лабораторія під керівництвом Григорія Родченкова знищила 1417 допінг-проб перед приїздом інспекції WADA.
Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) вже відреугавала на це і повідомила, що буде вирішуватисяпитання про запровадження санкцій проти Росії.

Серед п’яти спортсменів, яких рекомендують відсторонити від легкої атлетики назавжди – золота медалістка 2012 року Марія Савінова-Фарносова.

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Тетерук:сепаратиста бив,російського агресора бив,на жінку руку ніколи не піднімав.

Новини
Тетерук: Сепаратиста бив, російського агресора бив, на жінку руку ніколи не піднімав
10:52 10 листопада 2015 | ПОЛІТИКА
5.ua

Народний депутат Андрій Тетерук вибачився перед Олександрою Кужель і зазначив, що сутичка між ними є 'прикрим випадком'.

Про це він заявив у вівторок, 10 листопада, під час пленарного засідання Верховної Ради України.

'Минулого четверга стався прикрий випадок. Я вкотре хоче принести вибачення пані народному депутату України Кужель. Я ще раз заявляю, що руку на жінку ніколи не піднімав. Сепаратиста бив, російського агресора бив, жінку ніколи в житті не бив', - сказав він.

Тетерук також повідомив, що після сьогоднішнього засідання парламенту буде давати свідчення в Генеральній прокуратурі: 'Я повністю відкритий для слідства і сприяю тому, щоб розслідування встановило всі обставини, і за депутатську недоторканність не ховаюся. Сьогодні після голосування за європейські закони буду в Генеральній прокуратурі давати свідчення'.

Як писав 5.ua, нещодавно між Олександрою Кужель і Андрієм Тетеруком відбулася сутичка. Вона сталася після закінчення пленарного засідання прямо біля приймальні голови Верховної Ради у присутності інших нардепів. За словами свідків події, Тетерук дозволив собі образливі висловлювання на адресу членів фракції 'Батьківщина' загалом та Кужель особисто, а також вдарив її по голові скляною пляшкою.
Поділитися
Теги: тетерук, кужель, ВР

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
На Плутоні знайшли два крижаних вулкани.
New Horizons допомагає робити науковцям нові відкриття.

Два крижаних вулкана виявили на Плутоні. Науковці з NASA розгледіли їх на знімках, які надіслала міжпланетна станція New Horizons. Це гори заввишки у кілька кілометрів. Діаметр кратерів складає кілька десятків кілометрів.

Фахівці вважають, що попри віддаленість від Сонця, на Плутоні може бути вулканічна активність. Тамтешні вулкани, імовірно, вивергають не лаву, а кригу, азот або метан. Таких висновків учені дійшли, дослідивши вигляд так званої рівнини Супутник. Вона тягнеться на сотні кілометрів і не має кратерів. Це означає, що речовина на поверхні оновлюється.

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В Україні створили інтерактивну мапу ремонту доріг.
Наразі на карту нанесли всі ремонти, що виконувались за кошти міжнародних фінансових організацій.

Міністерство інфраструктури України створило онлайн-мапу, на якій можна переглянути дані про ремонт українських доріг (за 5 років тому та плани на 5 років вперед). Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку автомобільних перевезень Мінінфраструктури Роман Хміль.

'Наразі нанесли всі ремонти, що виконувались за кошти міжнародних фінансових організацій. У процесі нанесення даних по ремонтах за бюджетні кошти - дороги Карпатського краю вже є', - йдеться в дописі.

На мапі також можна переглянути дороги міжнародного значення. 'Зараз наносимо мережу доріг національного значення. Додали також основні транспортні коридори. Чотири Захід-Схід, та чотири Північ-Південь, а також дороги зони АТО. Включити їх можна шляхом вибору відповідних пунктів у меню зліва', - написав Хміль.

Він додав, що Мінінфраструктури наразі працює над інтеграцією всіх даних на сайти популярних картографічних сервісів, а також прописують техзавдання для геоінформаційної системи.

Як повідомляв 5.ua, громадянська мережа 'Опора' створила інтерактивну мапу про кандидатів у другий тур виборів міських голів.
Поділитися
Теги: Мінінфраструктури, ремонт доріг, онлайн-мапа
Останнє редагування: 17:26 10 листопада 2015

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Огнєвіч склала депутатський мандат:я не бачу своєї користі для цього.
Я УкраЇнець
Я УкраЇнець! З заходу чи
сходу,
Це суть мою ніяк не
похитне.
В мені нуртує кров мого
народу
Я УкраЇнець! Це
найголовне!
Де б я не жив, на півночі
чи півдні
Її звичаї й мову
шанував.
В Її землі, в могилах, мої
рідні,
За неї не один мій
предок воював.
Я Українець! І для мене
святість
Її земля, культура, воля,
честь.
З хрестів волають генії
розп*яті
Бо їм болить, мені теж
боляче.
Лунає в світі Українське
слово
Із забуття встають до
лав борці.
Шануйтеся брати у щасті
та любові,
Бо від тепер Держави ви
творці!
Я Українець! Зовсім не
байдуже
Для мене її велич,
майбуття.
Давайте всі їй віддано
послужим;
Служить Вітчизні – В
цьому сенс життя!
Я Українець духом,
серцем. тілом
Це відчуття окрилює
мене.
О Україно! Ти моє
світило!
Я Українець, це
найголовне!
Микола Токар.

10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Я УкраЇнець
Я УкраЇнець! З заходу чи
сходу,
Це суть мою ніяк не
похитне.
В мені нуртує кров мого
народу
Я УкраЇнець! Це
найголовне!
Де б я не жив, на півночі
чи півдні
Її звичаї й мову
шанував.
В Її землі, в могилах, мої
рідні,
За неї не один мій
предок воював.
Я Українець! І для мене
святість
Її земля, культура, воля,
честь.
З хрестів волають генії
розп*яті
Бо їм болить, мені теж
боляче.
Лунає в світі Українське
слово
Із забуття встають до
лав борці.
Шануйтеся брати у щасті
та любові,
Бо від тепер Держави ви
творці!
Я Українець! Зовсім не
байдуже
Для мене її велич,
майбуття.
Давайте всі їй віддано
послужим;
Служить Вітчизні – В
цьому сенс життя!
Я Українець духом,
серцем. тілом
Це відчуття окрилює
мене.
О Україно! Ти моє
світило!
Я Українець, це
найголовне!
Микола Токар.


10 листопада 2015

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Як російський президент контролює новини в РФ - Huffington Рost РФ, Сьогодні, 08:52 Друкувати Російська журналістка розповіла усю правду про стан свободи слова в країні. Володимир Путін Getty Images 'Путінські' ЗМІ: як російський президент контролює новини в РФ Російські ЗМІ практично повністю підконтрольні президенту РФ Володимиру Путіну, який має необмежений доступ до медіа різних форм власності. Відтак російські журналісти говорять лише те, що подобається очільнику Кремля. Про це під час інтерв'ю 'Huffington Рost' заявила російська журналістка 'Slon Magazine' Наталія Ростова. Читайте також: Як російські ЗМІ викривляють звіт про МН17 – Der Spiegel 'Коли Путін захопив владу у 2000 році, він встановив контроль над трьома основними телевізійними станціями. У 2001 і 2002 році він взяв під свій контроль дванайбільші телеканали - ОРТ (нині Перший канал) і НТВ. Держава телекомпанія РТР (тепер Росія 1) також підконтрольна йому', - розповіла вона. За словами медіа-експерта, під час свого наступного року при владі Володимир Путін вирішив ще більше загарбати владу над ЗМІ. Для цього призначалися 'свої' гендиректори та редактори, які точно будуть виконувати будь-які вказівки. Директор ВДТРК, найбільшого державного медіа-холдингу, який володіє 'Росія 1', 'Россія 2' і т.д., призначається президентом. Щодо приватних медіа, то тут підписується угода між Кремлем, власником і шеф-редактором. Навіть 'Ехо Москви', яке інколи називають останньою незалежною радіостанцією в Росії, насправді такою не є. Читайте також: Російська журналістка на власні очі побачила 'розбірки' бойовиків під 'ім'ям ФСБ' Редактори і режисери мають так звані щотижневі зустрічі з президентською адміністрацією, щоб поговорити про майбутні події, які дозволено транслювати. Причиною такого ганебного становища свободи слова в країні, вважає Ростова, є байдужість журналістської спільноти та суспільства. 'Люди пасивні щодо захисту своїх прав і свобод. Їх не хвилює цензура, вони всьому вірять. Ось, що найстрашніше', - заявила журналістка. Читайте також: Російська журналістка отримала притулок у Британії Вона вважає, що свобода, яка була дана зверху після ліквідації СРСР, не ціниться росіянами, бо вони її практично не виборювали. 'Ми не боролися за неї, це було просто дане нам. Тому люди це і не цінують', - наголосила Наталія. Свободу слова в Росії, за словами Наталії, вирішили добити остаточно, коли ухвалили закон про обмеження прав іноземців володіти ЗМІ. Від наступного року не більше 20% можуть мати іноземці в медіахолдингу. Раніше саме такі ЗМІ були острівцем свободи та вільнодумства. 'Наприклад, журнал Forbes, який був заснований в 2004 році Полом Хлєбніковим, американцем із російським корінням. Його застрелили одразу за кілька місяців після випуску журналу, справа досі не завершена. Однак навіть після смерті Хлєбнікова видання залишалося якісним ЗМІ. Тим не менш, наразі його купив російський власник. Кілька днів тому він публічно заявив, що суспільство не зацікавлене в інформації про посадових осіб та їхні статки. Це фактично самоліквідація видання', - пояснила журналістка. На думку російського медіа-експерта, така ж доля чекає й інші вільнодумні видання. Рівень свободи слова в Росії продовжує падати, а довіра до президента росте. Чи не парадокс? Подiлитись посиланням: Рекомендувати 13 Теги: Росія, Свобода, медіа, президент, журналісти, Путін, Володимир, ЗМІ, свобода слова Помітили помилку? Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter Розмістити у блозі Переслати Друкувати За матеріалами: The Huffington Post / ВБ Сортувати по: даті популярності Немає коментарів Коментувати Для того, щоб залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь через: ТСН ВКонтакте Facebook Twitter Або створіть новий обліковий запис Символів залишилось: 1000 Мета-Новости Loading... Спецпроект Донбас, лонгрід Світ останнє популярне коментують Ізраїльські військові вважають, що А321 загинув від атаки терористів Ізраїльські військові вважають, що А321 загинув від атаки терористів Терористи змінили тактику в Сирії – російський генерал Терористи змінили тактику в Сирії – російський генерал Авіація РФ зменшила кількість бойових вильотів в Сирії Авіація РФ зменшила кількість бойових вильотів в Сирії На фасаді будинку в Петербурзі німфу перетворили на 'степову бабу' На фасаді будинку в Петербурзі німфу перетворили на 'степову бабу' У Росії заговорили про необхідність повернутися в ПАРЄ У Росії заговорили про необхідність повернутися в ПАРЄ Росіяни масово шукають в Інтернеті, як доїхати до Єгипту на потягу Росіяни масово шукають в Інтернеті, як доїхати до Єгипту на потягу У Росії 'шиють' кримінальну справу проти художника за підпал дверей ФСБ У Росії 'шиють' кримінальну справу проти художника за підпал дверей ФСБ Популярне у соцмережах Науковці показали, як глобальне потепління змінить світ. Інтерактивна мапа (+фото) 0 | 60 | 25 | 60 | З 'чорних ящиків' російського А321 витягнули всю інформацію 0 | 33 | 4 | 33 | Оприлюднено попередній аналіз даних 'чорних скриньок' А321, який розбився у Єгипті 0 | 9 | 6 | 9 | У російському аеропорту зіткнулися два літаки 0 | 8 | 8 | 8 | Нова війна. Як Путін може використати смерть 224 людей на борту російського літака в Єгипті 0 | 2 | 2 | 2 | Відео > [фото] Українське суспільство і толерантність Українське суспільство і толерантність [фото] На Київщині священники пішли в чиновники На Київщині священники пішли в чиновники [фото] Італійські в’язні опановують ресторанний бізнес просто з-за грат Італійські в’язні опановують ресторанний бізнес просто з-за грат [фото] Каталонія ухвалила резолюцію про незалежність Каталонія ухвалила резолюцію про незалежність [фото] Російський художник підпалив двері будівлі російських спецслужб у Москві Російський художник підпалив двері будівлі російських спецслужб у Москві Фото < [фото] Кремезні м'язи та відверті бікіні: у Києві змагалися найкращі бодибілдери та фітнес-діви Кремезні м'язи та відверті бікіні: у Києві змагалися найкращі бодибілдери та фітнес-діви [фото] Найяскравіші фото дня: нові мурали у Києві, історичні вибори у М'янмі, японський принц у Бразилії Найяскравіші фото дня: нові мурали у Києві, історичні вибори у М'янмі, японський принц у Бразилії [фото] Масивні бороди і витончені вуса: у Нью-Йорку серед сотні чоловіків обирали найкрасивішого бороданя Масивні бороди і витончені вуса: у Нью-Йорку серед сотні чоловіків обирали найкрасивішого бороданя [фото] Російські десантники знову 'спалились' на Донбасі Російські десантники знову 'спалились' на Донбасі [фото] На Кіровоградщині погорів на хабарі майор ДСНС На Кіровоградщині погорів на хабарі майор ДСНС Опитування На Вашу думку, чим обернеться військове вторгнення Росії в Сирію? На Росію чекає повний провал і глобальні проблеми Кремль врятує режим Асада, але стане ворогом на Близькому Сході Путін завдяки спецоперації повернеться до G8 і впливатиме на світові процеси Росія розверне нову хвилю агресії проти України Москва отримає колосальні економічні збитки і з ганьбою вийде з Сирії Сподіваюсь, Росія залишить у спокої Україну Результати » Новини Онлайн Відео Випуски ТСН Фото Погляди Блоги Проспорт Авто Леді Туризм Інтерв'ю Напишіть нам Реклама на сайті Правила користування сайтом Політика конфіденційності Мобільна версія Статті в розділі «Погляди» друкуються мовою автора. Новини України і світу - новини від TCH.ua. Останні новини політики, економіки, спорту та шоу-бізнесу, фото і відео - все це ексклюзивно на сайті TCH.ua.«Мапа сайту» Также читайте наши новости на русскоязычной версии сайта.«Карта сайта» TCH.ua © TCH.ua. Усі права захищені. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на УНІАН, РИА Новости, Reuters, Інтерфакс-Україна, Українські новини, AFP , суворо забороняється. Передрук усіх інших матеріалів, у тому числі відеосюжетів, а також цитування будь-якої інформації з ефіру телеканалу «1+1», дозволяється тільки за умови посилання на TCH.ua за винятком використання таких матеріалів у мобільних, Smart TV та інших додатках. Використання зазначених вище матеріалів та цитування будь-якої інформації з ефіру телеканалу «1+1» в будь-яких додатках можливе винятково у разі письмового погодження з редакцією TCH.ua. Для інтернет-видань обов’язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання в першому абзаці на конкретну новину чи матеріал. Редакція сайту TCH.ua надає Користувачам можливість вбудовування та перегляду відеоконтенту за допомогою медіа-плеєра «1+1» з використанням Embed-коду за умови прямого гіперпосилання на www.tsn.ua. Зберігання та доведення до загального відома такого відеоконтенту здійснюється безпосередньо з серверного обладнання редакції сайту і не спричиняє фактичного розміщення відеоконтенту на сайті або обладнанні третіх осіб. Матеріали з позначкою «Реклама», «Новини компаній», «Актуально», «Точка зору», «Офіційно», «Прес-реліз», «Вибори», а також у розділі «Вікно» публікуються на правах реклами. Редакція ТСН.ua може не розділяти позицію авторів розділу «Погляди» та не несе відповідальність за матеріали авторів розділу «Блоги». Яндекс.Метрика
Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/p...

9 листопада 2015


... 4


  Закрити  
  Закрити