Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Вопрос
Какие операторы мобильной связи есть?
Ответ
Ip: 128.124.93.225 - Vodafon

26 апреля 2024

Мошківська Антоніна, пользователь 1ua
Антоніна Мошківська
        Історична довідка-характеристика.
                          21.08.1961 р
  Дем'янівська сільська Рада робітничих, селянських і червоноармійських депутатів утворена в 1919 році  на підставі постанови Раднаркому  України від 8 лютого 1919 року з центром села Дем'янівка.
    В 1939 році Дем'янівську сільську Раду робітничих, селянських і червоноармійських депутатів було переіменовано в сільську Раду депутатів трудящих
   З 1919 року по жовтень 1923 року в склад Дем'янівської сільради входила територія села Дем'янівки.
   В жовтні 1923 року Дем'янівську сільську Раду було ліквідовано, а територію села Дем'янівка було приєднано до Погребняківської сільської Ради робітничих, селянських і червоноармійських депутатів з центром в селі Погребняки.
   З 1919 року до 1923 року Дем'янівська сільська Рада робітничих, селянських і червоноармійських депутатів входила до складу  Оболонської волості Хорольського повіту.
    В січні 1926 року було утворено  Дем'янівську сільську раду робітничих, селянських і червоноармійських депутатів.
   В зв'язку з тим, щог було утворено  Оболонський район, Дем 'янівська сільська рада робітничих, селянських і червоноармійських депутатів ввійшла до складу Оболонського району Лубенського округу.
   З 1930 року до 1932 року Оболонський район, в який входила і Дем'янівська сільська Рада,  підпорядковувались безпосередньо центрові (Харків).
   З 1932 року до вересня 1937 року Дем'янівська сільська рада робітничих, селянських і червоноармійських депутатів входила до складу Оболонського району Харківської області, а з 22 вересня 1937 року Дем'янівська сільська Рада входить до складу Оболонського району Полтавської області.
     З вересня місяця 1941 року по вересень 1943 року Погребняківська сільська Рада припинила свою діяльність в зв'язку з тимчасовою окупацією німецько-фашистськими загарбниками.
   З вересня 1943 року Дем'янівська сільська Рада депутатів трудящих  відновила свою діяльність. В березні 1959 року Дем'янівська сільська Рада депутатів трудящих приєдналася до Погребняківської сільської Ради депутатів трудящих з центром в селі Погребняки.
   Дем'янівська  сільська Рада  депутатів трудящих являлася вищим органом Радянської влади в межах території села. Сільська Рада проводила  в життя розпорядження вищестоящих органів Радянської влади, вживала заходів до охорони порядку, керувала і спрямовувала культурне і господарче життя та сприяла соціалістичній перебудові села.
    Документальні матеріали Дем'янівської  сільської Ради з 1919 року по 1941 рік загинули в період Великої Вітчизняної війни.
   Документальні матеріали з 1943 року по 1954 рік включно з постійним терміном зберігання передані до  Державного архіву Оболонського району.
    /печать/
Голова С/Р
Секретар С/Р        підпис
   

20 сентября 2016

Мошківська Антоніна, пользователь 1ua
Антоніна Мошківська
           Історична довідка-характеристика.
Погребняківська сільська Рада робітничих, селянських і червоноармійських депутатів утворена в 1919 році  на підставі постанови Раднаркому  України від 8 лютого 1919 року.
   В 1939 році Погребняківську сільську Раду робітничих, селянських і червоноармійських депутатів було переіменовано в сільську Раду депутатів трудящих.
    В 1922 році  до Погребняківської сільської Ради було приєднано Шостаківську сільську Раду, після ліквідації останньої.
    В жовтні 1923 році до Погребняківської сільської Ради було приєднано Дем'янівську сільську Раду, а в 1926 р.Дем'янівка виділилась в окрему сільську Раду..
    Погребняківська сільська Рада робітничих, селянських і червоноармійських депутатів являється вищим органом Радянської влади в межах території сільської ради. Сільська Рада проводить в життя розпорядження вищестоящих органів влади, вживає заходів до охорони порядку, керує і спрямовує культурне і господарське життя та сприяє соціалістичні перебудові села.
    З 1919 року до 1923 року Погребняківська сільська Рада робітничих, селянських і червоноармійських депутатів входила до складу Оболнської волості Хорольського повіту.
    В зв'язку з тим що в 1923 році було утворено Оболонський район Погребняківська  с/рада робітниче селянських та червоноармійських  депутатів ввійшла до складу  Оболонського району Лубенського округу.
    З 1930 року по 1932 рік Оболонський район в який входила і Погребняківська сільська рада підпорядковувались безпосередньо центрові (Харкові).
     З 1932 року до вересня 1937 року Погребняківська сільська рада робітничих селянських і червоноармійських депутатів входила до складу Оболонського району  Харківської області, а з 22 вересня 1937 року Погребняківська сільська Рада входить до складу Оболнського району Полтавської області.
    З вересня місяця 1941 року по вересень 1943 року Погребняківська сільська Рада припинила свою діяльність в зв'язку з тимчасовою окупацією німецько-фашистськими загарбниками.
    З 23 вересня 1943 року Погребняківська сільська Рада депутатів трудящих відновила свою діяльність.
   В 1952 році до Погребняківської сільської Ради було приєднано Миронівську сільську Раду.
   В березні 1959 року до Погребняківської сільської Ради було приєднано Дем'янівську сільську Раду.
    В сучасний період Погребняківська сільська Рада депутатів трудящих об'єднує такі населені пункти : Погребняки, Дем'янівка,  Мирони, Видиші і Шуліки.
    Згідно штатного розпису Погребняківська сільська Рада налічує такий штат:
1. Голова Сільської Ради
2. Секретар сільської Ради
3. Рахівник-касір
4. Начальник військовооблікового столу.
     Документальні матеріали Погребняківської сільської Ради з 1919 року по 1941 рік загинули в період Великої Вітчизняної війни.
    Документальні матеріали з 1943 року по 1954 рік включно з постійним терміном зберігання передані до  державного архіву Оболонського району.
    Документальні матеріали за 1955р - 1960 року  описані, впорядковані і зберігаються в Погребняківській сільраді.

Голова Погребняківської
сільської Ради депутатів трудящих
     печать
Секрет ар сільської Ради
депутатів трудящих                   підпис
  /згідно з оригіналом/

20 сентября 2016

Мошківська Антоніна, пользователь 1ua
Антоніна Мошківська
            Історична довідка характеристика.
Миронівська сільська Рада робітничих селянських і червоноармійських депутатів була утворена в 1922 році.  Шостаківська с/Рада була передана до Погребняківської с/ради з населенним пунктом Шостаки, а населенний пункт  Мирони вийшов із складу Шостаківської с/ради і було утворено Миронівську сільську Раду, яка входила до складу Оболонської волості Хорольського повіту. Миронівська с/рада робітничоселянських та червоноармійських депутатів являється вищим органом Радянської влади в межах території сільської Ради. С/рада проводить в життя розпорядження вищестоящих органів влади, вживає заходів до охорони порядку керує і спрямовує культурне і господарське життя та сприяє соціалістичні перебудові села.
В зв'язку з тим що в 1923 році було утворено Оболонський район Миронівська с/рада робітниче селянських та червоноармійських  депутатів ввійшла до складу  Оболонського району Лубенського округу з підпорядкуванням центрові в м.Харків де згодом утворилася Харківська область яка була до 22 вересня 1937 року. З вересня 1937 року було утворено Полтавську область куди входив Оболонський район і Миронівська с/рада. З вересня 1941 по вересень 1943  Миронівська с/рада припинила свою діялдьність в зв'язку з тимчасовою окупацією німецько фашистськими загарбниками, а з 23 вересня 1943 року  Миронівська с/рада відновила свою роботу і була до 1952 року в складі с/рад  Оболонського Району Полтавської Області.
В 1952 році Миронівську сільську Раду було приєднано до Погребняківської с/ради депутатів трудящих з її населенними пунктами с.Мирони, х.Видиші, х.Шуліки. Документальні матеріали Миронівської с/ради 1922 по 1941 рік загинули в період Великої Вітчизняної війни. З 1943 року по 1952 рік включно з постійним терміном зберігання передані до державного архіву Оболонського Району.
Голова Погребняківської
  сільської Ради                       підпис                        /Щочка/
Секретар Погребняківської
сільської Ради                         підпис                         /Пипич/
   /Переписано з помилками та без розділових знаків, як у оригіналі/

19 сентября 2016

Мошківська Антоніна, пользователь 1ua
Антоніна Мошківська
Історія моєї сільської ради.

19 сентября 2016


1


  Закрыть  
  Закрыть