Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

позивний БАТЯ Тема: політика

Назва: РОКИТНІВСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТІЧНОЇ ПАРТІЇ ВПЕРЕД. УКРАЇНО!
Дата регістрації: 27.07.2007 
Лідер: ЧЕРНЯКОВИЧ ВІТАЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ 
Адреса: 34244. Рівненська обл.. Рокитнівський район. село Томашгород. ВУЛ. КІРОВА. будинок 1. квартира 1 
Кількість членів: 
Телефон: 
Тип організації: Політична партія
Номер сертифікату: 232292


18 січня 2010

позивний БАТЯ Тема: політика
| До старої школи - зась... 


Так вирішили батьки школярів села Глинне, що на Рокитнівщині. Першого вересня вони відмовилися пустити дітей до Глиннівської школи І-ІІІ ступенів. 

Як розповів начальник відділу освіти Рокитнівської райдержадміністрації Григорій Таргонський, ситуація, що склалася в селі, є досить непростою:

- 31 серпня у школі пройшли батьківські збори, на яких були присутні начальник управління освіти ОДА Іван Вєтров, голова Рокитнівської райдержадміністрації Василь Поліщук, інші посадовці та батьки. Проте досягти згоди не вдалося і в День знань з-поміж майже 700 учнів до школи не прийшов жоден.

За словами Григорія Таргонського, ситуація є непростою. Батьки вимагають збудувати в селі нову школу, фундамент якої вже закладений. Та ж школа, що працює у Глинному зараз, мало того, що в аварійному стані, то ще й не розрахована на таку кількість учнів.

За інформацією прес-служби «Народної Самооборони», село Глинне є одним з рекордсменів з народжуваності у Європі.

Керівник Рокитнівського районного осередку «Народної Самооборони» Віталій Чернякович висловився щодо проблеми так:

- Поведінка людей є закономірною, зважаючи на популізм депутатів та партійних функціонерів. Перед виборами вони з нечуваною щедрістю роздають обіцянки направо і наліво. А коли отримують зручні депутатські крісла, забувають про людей на чотири роки - до наступної виборчої компанії. Тому не дивно, що глинівчани, по горло ситі обіцянками, не вірять владі.


18 січня 2010

позивний БАТЯ Тема: політика
НЕ ПУСТИЛИ ДІТЕЙ У СТАРУ ШКОЛУ батьки школярів села Глинне, що на Рокитнівщині. Першого вересня вони відмовилися пустити дітей до Глиннівської школи І-ІІІ ступенів. Як розповів начальник відділу освіти Рокитнівської райдержадміністрації Григорій Таргонський, ситуація, що склалася в селі, є досить непростою: — 31 серпня у школі пройшли батьківські збори, на яких були присутні начальник управління освіти ОДА Іван Вєтров, голова Рокитнівської райдержадміністрації Василь Поліщук, інші посадовці та батьки. Проте досягти згоди не вдалося і в День знань з-поміж майже 700 учнів до школи не прийшов жоден. За словами Григорія Таргонського, ситуація є непростою. Батьки вимагають збудувати в селі нову школу, фундамент якої вже закладений. Та ж школа, що працює у Глинному зараз, мало того, що в аварійному стані, то ще й не розрахована на таку кількість учнів. За інформацією прес-служби «Народної Самооборони», село Глинне є одним з рекордсменів з народжуваності у Європі. Керівник Рокитнівського районного осередку «Народної Самооборони» Віталій Чернякович висловився щодо проблеми так: — Поведінка людей є закономірною, зважаючи на популізм депутатів та партійних функціонерів. Перед виборами вони з нечуваною щедрістю роздають обіцянки направо і наліво. А коли отримують зручні депутатські крісла, забувають про ллюдей на чотири роки — до наступної виборчої компанії. Тому не дивно, що глинівчани, по горло ситі обіцянками, не вірять владі.

18 січня 2010

позивний БАТЯ Тема: політика
Село без землі і твердої ленінської руки
03.12.2009 / Роман Мартин, www.reporter.rovno.ua
Майже сотня мешканців села Заверіччя Рокитнівського району готуються до акцій протесту та непокори. Радикальні настрої населення пов’язані із наслідками адміністративної реформи, яку ще в минулому столітті провели недолугі чиновники та в результаті якої ціле село перетворилося на вулицю селища Томашгород.


- Якщо влада не вирішить проблему людей, то вони погрожують перекрити залізничні колії, - говорить голова Рокитнівської районної організації «Народна самооборона» Віталій Чернякович. - Тут проходять поїзди на Варшаву і ще є колії міжнародного сполучення. Якщо чиновники й надалі будуть ігнорувати проблеми людей, то мешканці Заверіччя будуть змушені вдаватися до радикальних дій… На жаль, ситуації чиновницької апатії спостерігаються чи не у всіх районах нашої області. Отримавши ту чи іншу державну посаду, вони дуже швидко забувають про проблеми простих людей. Представники нашої політичної сили не збираються миритися з такою ситуацією, ми підключили до розв’язання проблеми депутатів Верховної ради, юристів. створюємо ініціативну групу людей, яка буде займатися вирішенням питання і контролюватиме його.


18 січня 2010


1




  Закрити  
  Закрити