Форум Рубіжного

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Дівчинка з Рубіжного отримала колісне крісло від благодійників

12 грудня 2022

Розтоплювали сніг, щоб напитися: історія родини з Рубіжного, яка живе в Луцьку

4 грудня 2022

Сильно розбиті: Як виглядають Сєвєродонецьк та Рубіжне

ВІДЕОФАКТ. Квартири в Рубіжному зяють виламаними спотвореними дверима, всередині – сліди перебування мародерів

Гайдай показав майже знищені Сєвєродонецьк та Рубіжне (фото, відео)

1 грудня 2022

Гайдай показав майже знищені Сєвєродонецьк та Рубіжне (фото, відео)

Гайдай показав фото з Рубіжного Луганської області: Деокупуємо – жахнемося

29 листопада 2022

В Рубіжному люди змушені самостійно ремонтувати дахи та опалювати оселі газом

Жителі Рубіжного самостійно ремонтують дахи та вікна

Російські військові пограбували лікарню в Рубіжному

22 листопада 2022

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Бывает ли базар, в какие дни?
Відповідь
Ip: 46.211.92.171 - Нет

26 вересня 2022

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Какое здание самое высокое?
Відповідь
Ip: 46.211.92.171 - 14 ээтажка

26 вересня 2022

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>

26 червня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Солдат Петров загинув у бою, знищивши 7 найманців РФ

Український солдат Ігор Петров уродженець м.Рубіжне, Луганської області захищаючі свою землю від путінськіх виродків, знищив 7 бойовиків, але дістав смертельне поранення...

'Активні бойові дії в районі Новотошківського противник розпочав вчора о 17-й годині. Після вогневого нальоту із застосуванням артилерії та мінометів, ворог намагався оволодіти нашими опорними пунктами, що на околицях Новотошківського.

Завдяки вчасно обладнаним позиціям бойової охорони, напад противника не був раптовим. Розвідники вступили в бій та відкинули ворога. До 20-ї години ворог не полишав спроб обійти наші укріплення, вів вогонь з артилерії та мінометів. Для придушення ворога та підтримки наших оборонців, Об’єднаними силами був застосований увесь наявний арсенал, зокрема вогневого ураження', - повідомив представник прес-центру..

'Відбиттям атаки о 19.30 вмілими оборонним діями підрозділів Об’єднаних сил ситуація навколо населеного пункту Новотошківське була стабілізована. Під час бою сміливо та рішуче діяв гранатометний підрозділ механізованого батальйону. Вчасно змінюючи вогневі позиції, гранатометники відкривали вогонь по противнику, що намагався обійти опорний пункт. Влучним вогнем розрахунку автоматичного гранатомету, де навідником був солдат Ігор Петров, було знищено сімох бойовиків. Унаслідок сміливих та рішучих дій Ігоря Петрова наступ противника був зупинений. На жаль, він зазнав поранень у бою, які стали смертельними. За сміливі та рішучі дії солдата Петрова представлено до нагороди', - зазначив Бондарчук...
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

17 червня 2018

Сироватко Олег, користувач 1ua
Олег Сироватко


Во время проведения операции подразделениями сил АТО между Северодонецком и Рубежном Луганской обл. погибли 6 вооруженных ополченцев. Об этом написал на своей странице в Facebook журналист Роман Бочкала ссылаясь на неназванный источник. 'Визит боевиков со стороны Северодонецка в Рубежное около 14 часов, сегодня. На грузовике 'Урал', следом шла 'Нива' с открытым верхом и еще три легковых авто и в них боевики в черном, с минометами, пулеметами и автоматами около 30-40 человек. На ул. Трудовой они разделились на две группы: одна на Линево, вторая в сторону п/л 'Горн' для обхвата в полукольцо блокпоста Нацгвардии Ст. Краснянка. И начали обстрел с минометов, пулеметов и автоматов', - говорится в сообщении. Как сообщает Бочкала, Нацгвардия отбила атаку, в результате боя погибли 6 ополченцев. 'В результате игры в войнушку самообороной 'ЛНР' были вынуждены отступить на Северодонецк - увезли с собой на двух захваченных авто у рубежан - 6 трупов + несколько тяжело раненых. У Нацгвардии - 1 контужен', - написал журналист. Напомним, ранее сообщалось, что во время проведения операции подразделениями сил АТО была задержана группа боевиков с арсеналом оружия, среди которых наемник из Российской Федерации.

16 червня 2014


... 1


  Закрити  
  Закрити