|
Answer
Lyudmila Gaevaya Так
15 march 2016 |
Answer
Lyudmila Gaevaya Так
15 march 2016 |
Answer
Lyudmila Gaevaya Так
Answer
Lyudmila Gaevaya Допоможе ближньому
15 march 2016 |
Answer
Lyudmila Gaevaya Так
15 march 2016 |
Question
Олександр Клочаний Доброго дня ! Скажiть будь ласка чому на Вашому проэктi. де днаходиться мапа району нема села Дулiцьке.???
Answer
Олег Сироватко Я можу додати будь-який населений пункт України, якщо Ви вкажете його назву, до якого району, області він відноситься і його координати
Question
Добрий день. Як мені відновити сторінку, яка була зареєстрована 5 вересня 2011 року. Я зареєструвався і другий раз, але хотів би повернутись на свою стару сторінку. Дані: Денчик Сергій Івановмч, проживаю в селі Хухра.Я забув і логін і пароль. На нову сторінку в мене є і логін і пароль, але я хотів би повернутись на стару сторінку, а нову анулювати.
Добрий день. Як мені відновити сторінку, яка була зареєстрована 5 вересня 2011 року. Я зареєструвався і другий раз, але хотів би повернутись на свою стару сторінку. Дані: Денчик Сергій Івановмч, проживаю в селі Хухра.Я забув і логін і пароль. На нову сторінку в мене є і логін і пароль, але я хотів би повернутись на стару сторінку, а нову анулювати.
Answer
Олег Сироватко Дані доступу відправив на sdenchik@ukr.net
Друзі, маю для вас декілька приємних новин.
По-перше, перша всеукраїнська соціальна мережа переходить на новий рівень розміщення та оцінювання записів форуму.
Відтепер зареєстровані користувачі мають змогу закріплювати записи на своїй сторінці і на сторінках населених пунктів (там, де вони є адміністраторами). Від так всі улюблені записи перемістяться до верху у секцію обраних і будуть завжди на видноті, не загубляться серед численних публікацій.
По-друге, кожен запис на форумі може бути оцінений за п\'ятибальною шкалою. На противагу лайків всіх конкуруючих соціальних мереж, 1ua дарує зірки всім авторам публікацій. Трирівнева система сповіщень включає в себе відправлення листа на e-mail (не частіше 1 листа на 6 годин), спливаючі повідомлення та записи оцінок в сервісі сайту \\\'Мої новини\\\'. Історію можна також побачити під кожним записом форуму.
По-третє, всі суспільно-корисні матеріали за різними напрямами життєдіяльності громади населених пунктів розміщуються знизу їх форумів. Кожен українець може долучитись до таких публікацій, написавши адміністрації сайту статтю для її розміщення на всіх сторінках громад населених пунктів.
По-четверте, наша соціальна мережа відновила пік відвідуваності за останні 4 роки в 4 тис. користувачів на добу. Націлюємося на вищу відвідуваність, продовжуємо вдосконалюватись.
По п\'яте, зараз йде акція до кінця місяця всім, хто замовить в нас рекламу на сторінках сайту. Знижка на рекламу - 50% (!!!). Тобто ціни на рекламу в місяць з урахуванням знижки будуть становити по району/області/України - 15грн/150грн/1250грн. Не втрачайте нагоду скористатись вигідною пропозицією, адміністрація сайту виготовить Вам рекламний банер безкоштовно.
Question
Я уже много лет ищу свою подругу детства..можно сказать родную...как сестрёнка..92 году мы разъехались..каждый день пытаюсь её найти при помощи интернета..вот сегодня зашла в справку жителей Украины и мне выдали,что возможно похожая по приблизительным параметрам такая жительница проживает в селе Зелёный Колодезь. Олег,вы не могли бы мне написать,проживает такая жительница у вас или нет...?
Я уже много лет ищу свою подругу детства..можно сказать родную...как сестрёнка..92 году мы разъехались..каждый день пытаюсь её найти при помощи интернета..вот сегодня зашла в справку жителей Украины и мне выдали,что возможно похожая по приблизительным параметрам такая жительница проживает в селе Зелёный Колодезь. Олег,вы не могли бы мне написать,проживает такая жительница у вас или нет...?
Answer
Олег Сироватко ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗАДАТИ МЕНІ ЗАПИТАННЯ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ЩО Я ЖИВУ В НОСІВЦІ. ПИТАННЯ ПО ІНШИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ НЕ ВИРІШУЮ. Є СТОРІНКИ ІНШИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ, АДРЕСУЙТЕ СВОЇ ЗАПИТАННЯ ТАМ, БУДЬ ЛАСКА
Question
Добрый вечер,Олег! Извините за беспокойство,вы не могли бы уделить мне несколько минуточек...?
Добрый вечер,Олег! Извините за беспокойство,вы не могли бы уделить мне несколько минуточек...?
Answer
Олег Сироватко Доброго вечора, питайте
|
| Close |