Questions-answers Interview All records

... 151 ...

Question
Как удалить свои регистрационные данные с этого сайта??? Это же просто ужас,у меня столько спама в неделю никто не присылает!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Див. 2 останні відповіді на моєму форумі в обраних записах

20 february 2016

Question
Доброго дня‚пане Олеже це с.Осмиловичі Іваничівського району?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго й вам, на сайті так, але місцевим видніше

18 february 2016

Question
Березюк Павло, 1ua user
Павло Березюк
Дякую за оперативну відповідь!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
завжди будь ласка :)

18 february 2016

Question
Добрий день!
Мене звати Павло, я є автором фотографій села Ротмистрівка, тобто тим самим Paolo_BPS. Коли я розміщував фото на Панораміо, то сумнівався, що вони кому-небудь знадобляться :)
В мене є багато фотографій з села, які я ще ніде не публікував окрім власного сайту. Якщо я викладу їх туди ж на Панораміо, ви їх опублікуєте на цьому ресурсі?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, дуже приємно, фото з панораміо додаються написаним мною скриптом по всій Україні випадково по координатам, де вони прив'язані. Коли додадуться фото з Вашого села - невідомо, краще реєструйтесь і додавайте фото на пряму тут, успіхів!

18 february 2016

Question
Чому ви вибрали мій будинок
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Запитання схоже по розміщених фото з панораміо, вони додаються на сайт автоматично, написаним мною скриптом

14 february 2016

Question
Доброго вечора.Я підписався на отримування листів з Ямполя Вінницької обл, а мені приходять також і з Ямполя Сумської обл. Хотів би отримувати лише з Ямполя Вінницької обл. Як це зробити? Спасибі.Якоб Ігор.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Спробуйте знайти ці сторінки через форму пошуку міст: http://1ua.com.ua/searc.php а тоді знизу сторінки видаліть/додайте Вашу скриньку

14 february 2016

Question
Здравствуйте, Олег! Подскажите, пожалуйста, как отписаться от подписки?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, треба дивитись на сам лист, як правило, там вказано, на якій сторінці треба ввести свою скриньку, щоб відписатись або зняти опцію 'Листи від адміністрації сайту' у власних налаштуваннях

11 february 2016

Question
Солодовник Сергій, 1ua user
Сергій Солодовник
Щось знову не те.. Змінити реєстраційні дані свої-ну щось не виходить... Тисну- збрасує...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
все має правити, вводьте 'ПІБ', 'Хто' тисніть змінити 'Реєстраційні дані'

10 february 2016

Question
Доброго дня а чому я неможу відворити ваше відео 'боянець опа опа'
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
треба глянути посилання, можливо оавтор обмежив його перегляд

9 february 2016

Question
можно у вас спросить Розкишне вы фоткали?подскажите как выйти на связь с этим миром?я много лет пытаюсь найти людей живших там но пока безуспешно.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
ні, фото взті з інету, мають автора

7 february 2016

... 151 ...

Close  
  Close