|
Question
Как удалить свои регистрационные данные с этого сайта??? Это же просто ужас,у меня столько спама в неделю никто не присылает!
Как удалить свои регистрационные данные с этого сайта??? Это же просто ужас,у меня столько спама в неделю никто не присылает!
Answer
Олег Сироватко Див. 2 останні відповіді на моєму форумі в обраних записах
Question
Доброго дня‚пане Олеже це с.Осмиловичі Іваничівського району?
Доброго дня‚пане Олеже це с.Осмиловичі Іваничівського району?
Answer
Олег Сироватко Доброго й вам, на сайті так, але місцевим видніше
Answer
Олег Сироватко завжди будь ласка :)
Question
Добрий день!
Мене звати Павло, я є автором фотографій села Ротмистрівка, тобто тим самим Paolo_BPS. Коли я розміщував фото на Панораміо, то сумнівався, що вони кому-небудь знадобляться :)
В мене є багато фотографій з села, які я ще ніде не публікував окрім власного сайту. Якщо я викладу їх туди ж на Панораміо, ви їх опублікуєте на цьому ресурсі?
Добрий день!
Мене звати Павло, я є автором фотографій села Ротмистрівка, тобто тим самим Paolo_BPS. Коли я розміщував фото на Панораміо, то сумнівався, що вони кому-небудь знадобляться :)
В мене є багато фотографій з села, які я ще ніде не публікував окрім власного сайту. Якщо я викладу їх туди ж на Панораміо, ви їх опублікуєте на цьому ресурсі?
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, дуже приємно, фото з панораміо додаються написаним мною скриптом по всій Україні випадково по координатам, де вони прив'язані. Коли додадуться фото з Вашого села - невідомо, краще реєструйтесь і додавайте фото на пряму тут, успіхів!
Question
Чому ви вибрали мій будинок
Чому ви вибрали мій будинок
Answer
Олег Сироватко Запитання схоже по розміщених фото з панораміо, вони додаються на сайт автоматично, написаним мною скриптом
Question
Доброго вечора.Я підписався на отримування листів з Ямполя Вінницької обл, а мені приходять також і з Ямполя Сумської обл. Хотів би отримувати лише з Ямполя Вінницької обл. Як це зробити? Спасибі.Якоб Ігор.
Доброго вечора.Я підписався на отримування листів з Ямполя Вінницької обл, а мені приходять також і з Ямполя Сумської обл. Хотів би отримувати лише з Ямполя Вінницької обл. Як це зробити? Спасибі.Якоб Ігор.
Answer
Олег Сироватко Спробуйте знайти ці сторінки через форму пошуку міст: http://1ua.com.ua/searc.php а тоді знизу сторінки видаліть/додайте Вашу скриньку
Question
Здравствуйте, Олег! Подскажите, пожалуйста, как отписаться от подписки?
Здравствуйте, Олег! Подскажите, пожалуйста, как отписаться от подписки?
Answer
Олег Сироватко Вітаю, треба дивитись на сам лист, як правило, там вказано, на якій сторінці треба ввести свою скриньку, щоб відписатись або зняти опцію 'Листи від адміністрації сайту' у власних налаштуваннях
Question
Сергій Солодовник Щось знову не те.. Змінити реєстраційні дані свої-ну щось не виходить... Тисну- збрасує...
Answer
Олег Сироватко все має правити, вводьте 'ПІБ', 'Хто' тисніть змінити 'Реєстраційні дані'
Question
Доброго дня а чому я неможу відворити ваше відео 'боянець опа опа'
Доброго дня а чому я неможу відворити ваше відео 'боянець опа опа'
Answer
Олег Сироватко треба глянути посилання, можливо оавтор обмежив його перегляд
Question
можно у вас спросить Розкишне вы фоткали?подскажите как выйти на связь с этим миром?я много лет пытаюсь найти людей живших там но пока безуспешно.
можно у вас спросить Розкишне вы фоткали?подскажите как выйти на связь с этим миром?я много лет пытаюсь найти людей живших там но пока безуспешно.
Answer
Олег Сироватко ні, фото взті з інету, мають автора
|
| Close |