Questions-answers Interview All records

... 166 ...

Question
Олег! Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть ли в с. Московский Бобрик бабушка целительница. Она жила там примерно в 1994 году и помогла с позвоночником. Заранее благодарю
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
не знаю, я там не живу

5 june 2016

Question
Ніколенко Валерій, 1ua user
Валерій Ніколенко
Олеже! З днем народження! Бажаю всього найкпащого, миру, статку, успіхів, міцного здоров'я!
Валерій Ніколенко

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Велике спасибі!

3 june 2016

Question
В с. Веремья проживает моя тётя Настя муж Василий их дочь Наташа .Хочется восстановить сними , давно потерянную , свяэь. Спасибо. Сергей
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Не знаю чим допомогти

3 june 2016

Question
Збур'ївка село, 1ua user
село Збур'ївка
Фотографії які ви додали до альбому села Берегове не відповідають даній місцевісті
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
їх можна перемістити до іншого населеного пункту, тисніть редагувати

2 june 2016

Question
Скоро буде дощ!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
так, саме йде

30 may 2016

Question
Сходити б до ворожки щоб на картах кинула, чи можливо так бути, так померли ті бабусі. До Миколи Гоголя потрібно. Вчитатися, можливо він напоумить як те творити, та й політати просторами?!

30 may 2016

Question
Так би і мені хотілося б того навчитись, щоб політати по всій Україні, подивитися на людей, мову послухати, як у владі діють?!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
то подорожуйте прямо на сайті :)

30 may 2016

Question
Або то не одна людина подає фото, ну ніяк не можливо так швидко діяти, щось тут заплутано?! Пора б відкрити секрет того чудо-переміщення?!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
відповідь нижче

30 may 2016

Question
Тут все як в Миколи Гоголя. В нього переміщувалися в просторі дуже швидко, щоб черевички для дівчини дістати. Щось не вірю я в даний час в такі чудотворства?!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
відповідь нижче

30 may 2016

Question
Так би і мені хотілося так швидко скрізь бувати в усій Україні, бачити все та написати, як люди живуть. Григорій Сковорода так діяв але босоніж?!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
мабуть

30 may 2016

... 166 ...

Close  
  Close