|
Answer
Ольга Матвеєва незнаю
Ольга Матвеєва незнаю
Answer
Ольга Матвеєва так
Ольга Матвеєва так
Question
У Олега є сторінка, гомонить на ній він дзвінко, всім новини подає, мов на скрипці виграє. Все тут можна прочитати, навіть на портал зайти, друзів гарних віднайти, днину з ним отак пройти?!
У Олега є сторінка, гомонить на ній він дзвінко, всім новини подає, мов на скрипці виграє. Все тут можна прочитати, навіть на портал зайти, друзів гарних віднайти, днину з ним отак пройти?!
Answer
Олег Сироватко Дуже доречно і поетично, аж настрій підняли :)
Question
Кирилл Барков ищу армейского друга Семеннюк Олег из Локали - как найти на вашем сайте или на ином ресурсе. дайте знать reshape@bk.ru
Answer
Олег Сироватко спитайте у місцевих
Question
я вже давно видалив свою сторінку з вашого сайту але інформація досі надходить на мій електроний адрес як мені відмінити ваші повідомлення?
я вже давно видалив свою сторінку з вашого сайту але інформація досі надходить на мій електроний адрес як мені відмінити ваші повідомлення?
Answer
Олег Сироватко Аккаунт видалиться з сайту після 3-х місяців, якщо не заходити у власні налаштування. Там Ви можете налаштувати сповіщення, а також по сторінках на сайті видалити свою скриньку, звідки йдуть сповіщення
Question
На сайті порталу азбука Морзе. Написано, що потрібно б вивчати, якщо те дійсно потрібно, я можу навчити тому по телефону. Якщо дійсно хтось потребує того навчання, повідомляйте на Портал. Написав для Олега Сироватко?!
На сайті порталу азбука Морзе. Написано, що потрібно б вивчати, якщо те дійсно потрібно, я можу навчити тому по телефону. Якщо дійсно хтось потребує того навчання, повідомляйте на Портал. Написав для Олега Сироватко?!
Answer
Олег Сироватко так, написали для мене, але не розумію для чого ця азбука саме на сайті
Question
Ви, пане Олеже, молодчинка - а Ваша дружина - справжня красуня і скарб!
Ви, пане Олеже, молодчинка - а Ваша дружина - справжня красуня і скарб!
Answer
Олег Сироватко це комплімент, гідний похвали, дякую!
Question
А хто воно Патріот подає?
А хто воно Патріот подає?
Answer
Олег Сироватко п'ять найбільших патріотичних пабліків інтернету
Question
Олег, а почему Вы пишите про село Стройное? кто Вы?
Олег, а почему Вы пишите про село Стройное? кто Вы?
Answer
Олег Сироватко адмін соц. мережі, така робота моя...
Question
Добавить,фото
Добавить,фото
Answer
Олег Сироватко все що є - викладаю :)
|
| Close |