|
Question
Станом на сьогодні на рашівських полях дозріває гарний урожай кукурудзи. Україна в лідерах по зернових. Планують продати 40 мільйонів. Зараз на радіо гомонять та й на вулиці теж, що дощу нема. А я думаю не так, дощ зараз і не потрібний, кукурудза ще не достигла, соя, потрібне тепло велике.
Станом на сьогодні на рашівських полях дозріває гарний урожай кукурудзи. Україна в лідерах по зернових. Планують продати 40 мільйонів. Зараз на радіо гомонять та й на вулиці теж, що дощу нема. А я думаю не так, дощ зараз і не потрібний, кукурудза ще не достигла, соя, потрібне тепло велике.
Answer
Олег Сироватко це добре :)
Question
Україна вперед!
Вже наші програмісти попереду усіх,
Вже наші олімпійці ідуть до перемог,
У небі на змаганнях пілот наш переміг,
В житті у нас багато для першості доріг.
Україна вперед!
Вже наші програмісти попереду усіх,
Вже наші олімпійці ідуть до перемог,
У небі на змаганнях пілот наш переміг,
В житті у нас багато для першості доріг.
Answer
Олег Сироватко :)
Question
Тоді те анонімно ліквідувати. А віднайти щось зручне. Сторінку створити то можна. Але анонімно теж цікаво, там можна в ярах про струмки написати, про комариків, про гірчицю. Взагалі КАЛИБАЛИК! БАЗАР! Галаганство! І як би його до Пилипа Орлика достукати? Василь Кириченко!
Тоді те анонімно ліквідувати. А віднайти щось зручне. Сторінку створити то можна. Але анонімно теж цікаво, там можна в ярах про струмки написати, про комариків, про гірчицю. Взагалі КАЛИБАЛИК! БАЗАР! Галаганство! І як би його до Пилипа Орлика достукати? Василь Кириченко!
Answer
Question
А чому на Рашівці анонімно на йде? Василь Кириченко!
А чому на Рашівці анонімно на йде? Василь Кириченко!
Answer
Олег Сироватко Треба реєструватись або згадувати свій старий пароль - тоді буде видно :)
Question
Бажаю Вам успіхів! Василь Кириченко!
Бажаю Вам успіхів! Василь Кириченко!
Answer
Олег Сироватко дякую :)
Question
Вже промайнуло красне літо. Вже ластівки на проводи. Кусючі мухи допікають. Пора до війська парубки! Василь Кириченко!
Вже промайнуло красне літо. Вже ластівки на проводи. Кусючі мухи допікають. Пора до війська парубки! Василь Кириченко!
Answer
Question
Олександр Іванов Задрали Вы со своими интервью...Лезете и раздражаете...Хочется пореже заходить сюда...назойливая тупость!!!!!
Answer
Олег Сироватко Все в Ваших руках :)
Але пам'ятайте, що пропозиція пройти інтерв'ю висвітлюється лише там, де ви знаєте людину/населений пункт. Якщо Ви натиснете 'Ні' - то повідомлення більше не буде Вас дратувати
Але пам'ятайте, що пропозиція пройти інтерв'ю висвітлюється лише там, де ви знаєте людину/населений пункт. Якщо Ви натиснете 'Ні' - то повідомлення більше не буде Вас дратувати
Question
Жители села Новолазаревка
Жители села Новолазаревка
Answer
Олег Сироватко не зрозумів
|
| Close |