Questions-answers Interview All records

... 189 ...

Question
Ніколенко Валерій, 1ua user
Валерій Ніколенко
Доброго здоров'я, Олеже!
На форумі з'явились антиукраїнські тролі. Розповсюджують московські побрехеньки про Україну.
На жаль , я не можу їх ані забанити , ані викинути з форуму.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я забанив його на місяць

8 october 2016

Question
в селе рудня шпилевская жил мой дедушка.капустин александр ник.хотелось бы узнать когда помер.и еще любую информацию.буду очень благодарен.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
зверніться до сільської ради

5 october 2016

Question
Придумали Ви програму. Дома Вас за те корили.
Придумали Ви?
Боже, та відтворіть Ви хоч про моє КУКУРІКУ?

Василь Кириченко з Рашівки. Можливо почують,
щоб гривня не співала півнем!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Звісно я)

30 september 2016

Question
Підтримайте ж стару сільську інтелігенцію з ціпочками обділену з наскоку, підло, забравши в них прийняті законом комунальні пільги. Від них же вся наука. І шофери, і трактористи, і генерали, і депутати, і уряд. Всіх вчили. Чому ж обділені. а ні паїв, ще й комунальні пільги 'пшик'.

Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Спасіння утопаючих ... - самі знаєте (гірка правда)

27 september 2016

Question
Ніколенко Валерій, 1ua user
Валерій Ніколенко
Олеже! Дякую за фото з Кожухівки. Дуже гарна в нас молодь! Я не зміг залишити коментар, бо треба було заходити 'В контакте'. А як на своїй сторінці це зробити, я , на жаль, не знаю. З повагою В.Н.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Будь ласка, сервіс 'Хто? Де? Коли?' підтягує всі фото 'Вконтакте' - тому коментувати Ви їх можете лише зареєструвавшись там. На нашому сайті Ви можете робити публікації на форумі населеного - це найближча відстань від тих фото

27 september 2016

Question
Доброго дня. У вас э ще фото с.Побірка?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Все, що є розміщено на сайті, якщо буде щось нове - підписуйтесь на оновлення сторінки, щоб дізнатись про це першими

27 september 2016

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Інформація для тих, хто заходив на сайт через домени 1ua.com.ua, www.1ua.com.ua, www.1ua.com.ua - тепер він переадресовується на основний домен 1ua.com.ua. Прохання заново ввести логін і пароль (АБО зайти з іншої соцмережі), налаштувати новини і т.п., щоб прописати в браузері всі налаштування згідно основного домену

26 september 2016

Question
Ви адміністратор, Вам і дорога до мого а в тім Вам видніше, придивіться, можливо я і помиляюся?!

25 september 2016

Question
Можливо, якщо є у Вас час то прокрутіть все написане мною. Звичайно не надовго, щоб не стовбичило. Те, що є нехай, нехай і далі буде.

25 september 2016

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Маю добру новину - відтепер всі персональні сторінки оновлені, їх можна переглядати також з мобільних пристроїв та планшетів!

24 september 2016

... 189 ...

Close  
  Close