|
Question
Валерій Ніколенко Доброго здоров'я, Олеже!
На форумі з'явились антиукраїнські тролі. Розповсюджують московські побрехеньки про Україну.
На жаль , я не можу їх ані забанити , ані викинути з форуму.
На форумі з'явились антиукраїнські тролі. Розповсюджують московські побрехеньки про Україну.
На жаль , я не можу їх ані забанити , ані викинути з форуму.
Answer
Олег Сироватко Я забанив його на місяць
Question
в селе рудня шпилевская жил мой дедушка.капустин александр ник.хотелось бы узнать когда помер.и еще любую информацию.буду очень благодарен.
в селе рудня шпилевская жил мой дедушка.капустин александр ник.хотелось бы узнать когда помер.и еще любую информацию.буду очень благодарен.
Answer
Олег Сироватко зверніться до сільської ради
Question
Придумали Ви програму. Дома Вас за те корили.
Придумали Ви?
Боже, та відтворіть Ви хоч про моє КУКУРІКУ?
Василь Кириченко з Рашівки. Можливо почують,
щоб гривня не співала півнем!
Придумали Ви програму. Дома Вас за те корили.
Придумали Ви?
Боже, та відтворіть Ви хоч про моє КУКУРІКУ?
Василь Кириченко з Рашівки. Можливо почують,
щоб гривня не співала півнем!
Answer
Олег Сироватко Звісно я)
Question
Підтримайте ж стару сільську інтелігенцію з ціпочками обділену з наскоку, підло, забравши в них прийняті законом комунальні пільги. Від них же вся наука. І шофери, і трактористи, і генерали, і депутати, і уряд. Всіх вчили. Чому ж обділені. а ні паїв, ще й комунальні пільги 'пшик'.
Василь Кириченко з Рашівки.
Підтримайте ж стару сільську інтелігенцію з ціпочками обділену з наскоку, підло, забравши в них прийняті законом комунальні пільги. Від них же вся наука. І шофери, і трактористи, і генерали, і депутати, і уряд. Всіх вчили. Чому ж обділені. а ні паїв, ще й комунальні пільги 'пшик'.
Answer
Олег Сироватко Спасіння утопаючих ... - самі знаєте (гірка правда)
Question
Валерій Ніколенко Олеже! Дякую за фото з Кожухівки. Дуже гарна в нас молодь! Я не зміг залишити коментар, бо треба було заходити 'В контакте'. А як на своїй сторінці це зробити, я , на жаль, не знаю. З повагою В.Н.
Answer
Олег Сироватко Будь ласка, сервіс 'Хто? Де? Коли?' підтягує всі фото 'Вконтакте' - тому коментувати Ви їх можете лише зареєструвавшись там. На нашому сайті Ви можете робити публікації на форумі населеного - це найближча відстань від тих фото
Question
Доброго дня. У вас э ще фото с.Побірка?
Доброго дня. У вас э ще фото с.Побірка?
Answer
Олег Сироватко Все, що є розміщено на сайті, якщо буде щось нове - підписуйтесь на оновлення сторінки, щоб дізнатись про це першими
Question
Ви адміністратор, Вам і дорога до мого а в тім Вам видніше, придивіться, можливо я і помиляюся?!
Ви адміністратор, Вам і дорога до мого а в тім Вам видніше, придивіться, можливо я і помиляюся?!
Answer
Олег Сироватко :)
Question
Можливо, якщо є у Вас час то прокрутіть все написане мною. Звичайно не надовго, щоб не стовбичило. Те, що є нехай, нехай і далі буде.
Можливо, якщо є у Вас час то прокрутіть все написане мною. Звичайно не надовго, щоб не стовбичило. Те, що є нехай, нехай і далі буде.
Answer
Олег Сироватко :)
|
| Close |