|
Question
как читать Темы для разговоров
как читать Темы для разговоров
Answer
Олег Сироватко тисніть саму тему, знизу появиться (розкриються) її записи на форумі
Question
Напевно я вас дістала, бо це знову та дівчина з проханням про видалення сторінки. Я надіслала фото документа який стверджує, що то моя сторінка, сюди admin(sobaka)1ua.com.ua
Адже доступа не має до тієї сторінки яка прив*язана до сторінка на цьому сайті.
Напевно я вас дістала, бо це знову та дівчина з проханням про видалення сторінки. Я надіслала фото документа який стверджує, що то моя сторінка, сюди admin(sobaka)1ua.com.ua
Адже доступа не має до тієї сторінки яка прив*язана до сторінка на цьому сайті.
Answer
Олег Сироватко ок, я побачив вже :)
13 november 2016 |
Question
Олег, спасибо за работу. Нашёл своё фото Никольского. Panoramio скоро закрывают.
Олег, спасибо за работу. Нашёл своё фото Никольского. Panoramio скоро закрывают.
Answer
Олег Сироватко Будь-ласка. Щодо панораміо - це для мене новина, буду вдячний за більш повну інформацію
Question
Це я та дівчина, яка нещодавно дізналася про існування сторінки на цьому сайті. Ось послання http://1ua.com.ua/ri70515098 .Щиро вдячна за розуміння, я не очікувала відповіді, тому ще раз дякую і прошу вибачення, можливо ,образила тим що не хочу мати тут сторінку.
Це я та дівчина, яка нещодавно дізналася про існування сторінки на цьому сайті. Ось послання http://1ua.com.ua/ri70515098 .Щиро вдячна за розуміння, я не очікувала відповіді, тому ще раз дякую і прошу вибачення, можливо ,образила тим що не хочу мати тут сторінку.
Answer
Олег Сироватко Я пам'ятаю :) Ваша сторінка була створена через іншу соц мережу (зверху сайту є лінк 'Вхід' - далі можна вибрати соцмережу, через яку можна зареєструватись). В базі залишивсь лише id сторінки тієї соц. мережі - 153670183. Якщо у Вас до тієї сторінки є доступ, можете повторно ввійти до нас на сайт через вказаний 'вхід' або ж вислати на admin(sobaka)1ua.com.ua копію будь-якого документу з Вашим ПІБ - я видалю Вашу сторінку самостійно
13 november 2016 |
13 november 2016 |
Question
А де і кому можна написати,щодо видалення своє сторінки, але проблема в тому, що я не маю доступ до електроної пошти до якої прив'язана сторінка на цьому сайті? Прошу допомогти, я не дуже розуміюся на цьому сайті. Завчасно дякую
А де і кому можна написати,щодо видалення своє сторінки, але проблема в тому, що я не маю доступ до електроної пошти до якої прив'язана сторінка на цьому сайті? Прошу допомогти, я не дуже розуміюся на цьому сайті. Завчасно дякую
Answer
Олег Сироватко Розумію. Дайте посилання на сторінку, яку потрібно видалити
Question
Прошу допомогти, в мене виникла така проблема - Я вирішила 'загуглити' своє ім'я в гуглі і виявилося, що я маю сторінку на цьому сайті уже як три роки, але парадокс в тому, що я її тут не створювала, тому я хочу видалити будь яку інформацію з цього сайту. Підскажіть як мені це зробити. Прошу допомоги, адже я трішки здивована і не хотіла б , щоб моє прізвище і особисті дані були тут.Перепрошую можливо образила, я не хотіла, хочу щоб ви мене зрозуміли.
Прошу допомогти, в мене виникла така проблема - Я вирішила 'загуглити' своє ім'я в гуглі і виявилося, що я маю сторінку на цьому сайті уже як три роки, але парадокс в тому, що я її тут не створювала, тому я хочу видалити будь яку інформацію з цього сайту. Підскажіть як мені це зробити. Прошу допомоги, адже я трішки здивована і не хотіла б , щоб моє прізвище і особисті дані були тут.Перепрошую можливо образила, я не хотіла, хочу щоб ви мене зрозуміли.
Answer
Олег Сироватко Розумію. Дайте посилання на сторінку, яку потрібно видалити
Question
Здраствуйте Олег, Вы еще находитесь на данном сайте?
Здраствуйте Олег, Вы еще находитесь на данном сайте?
Answer
Олег Сироватко щодня буваю :)
Question
Я хотела бы узнать Вы знали Ходаковского Владимира Ивановича он работал на сахарном заводе в п. Радостное и его жену Людмилу если да то ответьте мне на одноклассниках Валентина Ходаковская - Исаева это мой брат я не могу с ними связаться
Я хотела бы узнать Вы знали Ходаковского Владимира Ивановича он работал на сахарном заводе в п. Радостное и его жену Людмилу если да то ответьте мне на одноклассниках Валентина Ходаковская - Исаева это мой брат я не могу с ними связаться
Answer
Олег Сироватко Я там никогда не был
Question
бандерiвськi свинi...
бандерiвськi свинi...
Answer
Олег Сироватко :))))
|
| Close |