Questions-answers Interview All records

... 194 ...

Question
Доброго дня. А де саме знаходиться 'Кружок'. Дякую.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Не знаю про що Ви, мабуть про меню для зареєстрованих у верхній стрічці

20 december 2016

Question
Доброго дня, Олеже! Хочу видалити свої дані з цієї сторінки (сайту). Як це зробити?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити

20 december 2016

Question
marussja10@mail.ru ФОТО ПОВЯЗКА НА ГОЛОВІ І УКРАІНА ПОРТУГАЛІЯ ЗБОКУ СИМВОЛ
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Паролі до 2-х сторінок я скинув на цю скриньку (з неї була реєстрація). Якщо у Вас є інші сторінки - дайте на неї посилання (є знизу сторінки)

18 december 2016

Question
ЦЕ НОВА СТОРІНКА А Я ХОЧУ СТАРУ ТАМ АЛЬБОМИ ВСІ
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дайте Вашу скриньку

18 december 2016

Question
Мария Рывак ДОБРОГО ДНЯ НЕ МОЖУ НА НОВОМУ КОМПЮТОРІ ВВІЙТИ НА СВОЮ СТОРІНКУ СТАРАННЯ НАРНІ ВИХОДЯТЬ ІНШІ СТОРІНКИ ДЯКУЮ
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Це Ви зайшли з ін. соцмережі на сайт. Мені треба знати посилання на Вашу стару сторінку або адресу ел. пошти

17 december 2016

17 december 2016

Question
Поздоровив я Папу Римського з днем народження тут. Цікаво чі дійде моє вітання і як отримає Папа Франциск? Який вік у нас. Які сполучення. Хочу я, щоб він від мене вітання отримав. Лети ж моє сповіщення, лети на крилах, лети хвилею.
Василь Кириченко з Рашівки.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
пишіть на своїй сторінці, будь ласка

17 december 2016

Question
Ну біс з ним. Так то й так! А сторінку я вже пройшов. Писав писав Микола. Хотів чогось. А потім як заглянув до написаного то спалив аж цілий том. 'Не вынесла душа поэта позора мелочных обид'.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
на персональній сторінці чи сторінці населеного пункту, де Ви є адміном (Рашівка) є можливість забанити (недопустити) записів від недобросовісних публіцистів. Якщо в цьому причина - то все вирішується

17 december 2016

Question
Та хіба шкода віконце мені під 'Анонімно'. Дайте його мені. Не хочу бути анонімним. Напишу, щось, а там вискакує як на коні 'хтось написав'. Ну введить мені те!
'За кормой вскипаэт, чайки проважают нас в далекий путь'.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Розумієте, є певні технічні обмеження на кількість анонімних текстів.
Віконечко додається, коли хтось із зареєстрованих відпишеться на ті запитання. А якщо ніхто не відповідає, то і віконце не активне. Ви так і не відповіли, чому не хочете писати з своєї сторінки?

17 december 2016

Question
Олег Сироватко. Для Василя Кириченко з Рашівки просе!

Раніше вже я тут дійшов до другого місця. Призове воно як в спорті. За те спортсмени на підвищеннях. Медалі їм. Нічого я не хочу. Одне прошу! За все те, під анонімним створіть мені віконце, щоб я міг там повідомляти. Не консервуйтеся. Створіть.
Сторінок я не хочу. Те я вже пройшов. Хочу по новому!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
То Ви й так пишете. А чому ж не хочете з своєї сторінки?

17 december 2016

... 194 ...

Close  
  Close