|
Question
Ви адміністратор? Видаліть мою стару сторінку Іра Пенечок,дуже потрібно!
Ви адміністратор? Видаліть мою стару сторінку Іра Пенечок,дуже потрібно!
Answer
Олег Сироватко вона була створена через іншу соцмережу, ід профіля - https://vk.com/id105132347 зайдіть 'вхід' на нашому сайті, видаліть сторінку у власних налаштуваннях
Question
дайте номер телефона головы села Обычев
дайте номер телефона головы села Обычев
Answer
Олег Сироватко Тел.: +380 (4637) 68-0-21
Question
Доброго дня.Скажіть будь ласка можно якось повністю видалити інформацію про себе з вашого сайту.
Доброго дня.Скажіть будь ласка можно якось повністю видалити інформацію про себе з вашого сайту.
Answer
Олег Сироватко зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
Світ безкінечний. Осягнути те не можливо. І пізнати неможливого, не можливо, бо як подумаєш про те, то і в голові запаморочиться!
Василь Кириченко з Рашівки.
Світ безкінечний. Осягнути те не можливо. І пізнати неможливого, не можливо, бо як подумаєш про те, то і в голові запаморочиться!
Answer
Олег Сироватко :)
12 february 2017 |
Question
Як добре, що є до кого обізватися. Та все пізнати!
Як добре, що є до кого обізватися. Та все пізнати!
Answer
Олег Сироватко Пізнайте себе - тоді пізнаєте і увесь світ (Г. Сковорода)
Question
Бачте Олег! Так в прошлім році я поздоровив з Великоднем: -'У всьому просторі з святом'. Так я придумав. А тепер бачу під тією словесною цитатою і інші висловлюються, можливо в них думка сама виникла, можливо мене прочитали. Написа я віршоване, воно з мого життя. Про сніг та мороз, про дівчину гарну, про 'Горбатий місток',він у нас. Написав сьогодні.
Яке воно моє життя? Хочу знати Вашу думку від мого написаного!
Бачте Олег! Так в прошлім році я поздоровив з Великоднем: -'У всьому просторі з святом'. Так я придумав. А тепер бачу під тією словесною цитатою і інші висловлюються, можливо в них думка сама виникла, можливо мене прочитали. Написа я віршоване, воно з мого життя. Про сніг та мороз, про дівчину гарну, про 'Горбатий місток',він у нас. Написав сьогодні.
Яке воно моє життя? Хочу знати Вашу думку від мого написаного!
Answer
Олег Сироватко Як Ви себе не пізнаєте, то як я можу це зробити замість Вас?
12 february 2017 |
12 february 2017 |
Question
Хотів би я! Щоб Ви взяли папір: -не в службу а в дружбу! Та переписали моє написане про 'Горбатий місток', про дівчину і три куплети, та паказали десь в редакцію, там люди вчені, може надрукують. Ніколи я ніде не друкувався. Це така думка випала. Ну а як ніколи, то хай і так. Далеко я від редакцій, а то б сам!
Хотів би я! Щоб Ви взяли папір: -не в службу а в дружбу! Та переписали моє написане про 'Горбатий місток', про дівчину і три куплети, та паказали десь в редакцію, там люди вчені, може надрукують. Ніколи я ніде не друкувався. Це така думка випала. Ну а як ніколи, то хай і так. Далеко я від редакцій, а то б сам!
Answer
Олег Сироватко я теж далекий від редакції, бо вже давно їм не довіряю. Переважна більшість під владою або опозицією - всі пишуть проплачені статті, бо за існування друкового видання однієї реклами недостатньо. Думаю, поступово всі газети стануть безкоштовними, бо той бруд вже нікому не буде потрібний.
12 february 2017 |
12 february 2017 |
Question
Христос Рождається!
Пане Олеже, будь ласка, допоможіть мені відновити мій профіль. На жаль, мені не виходить; усі спроби були марними.
ПІБ» Тарас Мищук (lotr8@yahoo.com)
Завчасно дякую.
Христос Рождається!
Пане Олеже, будь ласка, допоможіть мені відновити мій профіль. На жаль, мені не виходить; усі спроби були марними.
ПІБ» Тарас Мищук (lotr8@yahoo.com)
Завчасно дякую.
Answer
Олег Сироватко Вітаю, з цієї скриньки не було реєстрації, мені треба посилання на вашу сторінку
Question
Доброго вечора Олег!Мене дуже цікавить інформація про Обичів.Можливо зьявится бажання там жити
Доброго вечора Олег!Мене дуже цікавить інформація про Обичів.Можливо зьявится бажання там жити
Answer
Олег Сироватко Мене вже теж цікавить, хочу знати, чому всі цікавляться Обичевом
Question
Добрый вечер,Олег. Обнаружила свою страницу на сайте, хотя ее не создавала. Зайти на нее и удалить не могу. Просьба к Вам удалить страницу. Спасибо.
Добрый вечер,Олег. Обнаружила свою страницу на сайте, хотя ее не создавала. Зайти на нее и удалить не могу. Просьба к Вам удалить страницу. Спасибо.
Answer
Олег Сироватко Здравствуйте. Мне нужно увидеть ссылку на страницу
|
| Close |