Questions-answers Interview All records

... 197 ...

Question
Ви адміністратор? Видаліть мою стару сторінку Іра Пенечок,дуже потрібно!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
вона була створена через іншу соцмережу, ід профіля - https://vk.com/id105132347 зайдіть 'вхід' на нашому сайті, видаліть сторінку у власних налаштуваннях

9 january 2017

Question
дайте номер телефона головы села Обычев
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Тел.: +380 (4637) 68-0-21

9 january 2017

Question
Доброго дня.Скажіть будь ласка можно якось повністю видалити інформацію про себе з вашого сайту.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити

8 january 2017

Question
Світ безкінечний. Осягнути те не можливо. І пізнати неможливого, не можливо, бо як подумаєш про те, то і в голові запаморочиться!
Василь Кириченко з Рашівки.

7 january 2017

Сердюк Віктор-Миколай, 1ua user
Віктор-Миколай Сердюк
Ну от... тепер я заморочився Василем із Рашівки, а воно мені нада? :)))))
12 february 2017
Question
Як добре, що є до кого обізватися. Та все пізнати!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Пізнайте себе - тоді пізнаєте і увесь світ (Г. Сковорода)

7 january 2017

Question
Бачте Олег! Так в прошлім році я поздоровив з Великоднем: -'У всьому просторі з святом'. Так я придумав. А тепер бачу під тією словесною цитатою і інші висловлюються, можливо в них думка сама виникла, можливо мене прочитали. Написа я віршоване, воно з мого життя. Про сніг та мороз, про дівчину гарну, про 'Горбатий місток',він у нас. Написав сьогодні.
Яке воно моє життя? Хочу знати Вашу думку від мого написаного!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Як Ви себе не пізнаєте, то як я можу це зробити замість Вас?

7 january 2017

Віктор-Миколай Сердюк
.... Отакої! Це вже схоже на залицяння... Бережіться! (а може радуйтесь?) :)))))
12 february 2017
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
та вже ніби попустило, тримаюсь на відстані :)
12 february 2017
Question
Хотів би я! Щоб Ви взяли папір: -не в службу а в дружбу! Та переписали моє написане про 'Горбатий місток', про дівчину і три куплети, та паказали десь в редакцію, там люди вчені, може надрукують. Ніколи я ніде не друкувався. Це така думка випала. Ну а як ніколи, то хай і так. Далеко я від редакцій, а то б сам!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
я теж далекий від редакції, бо вже давно їм не довіряю. Переважна більшість під владою або опозицією - всі пишуть проплачені статті, бо за існування друкового видання однієї реклами недостатньо. Думаю, поступово всі газети стануть безкоштовними, бо той бруд вже нікому не буде потрібний.

7 january 2017

Віктор-Миколай Сердюк
Бережіться, пане Олеже! Якщо усі газети стануть безкоштовними, вас завалять вимогами переписати й надрукувати!!! :))))
12 february 2017
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
та цього ніколи не буде, бо лісу скільки нема ...
12 february 2017
Question
Христос Рождається!
Пане Олеже, будь ласка, допоможіть мені відновити мій профіль. На жаль, мені не виходить; усі спроби були марними.
ПІБ» Тарас Мищук (lotr8@yahoo.com)
Завчасно дякую.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, з цієї скриньки не було реєстрації, мені треба посилання на вашу сторінку

6 january 2017

Question
Доброго вечора Олег!Мене дуже цікавить інформація про Обичів.Можливо зьявится бажання там жити
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Мене вже теж цікавить, хочу знати, чому всі цікавляться Обичевом

5 january 2017

Question
Добрый вечер,Олег. Обнаружила свою страницу на сайте, хотя ее не создавала. Зайти на нее и удалить не могу. Просьба к Вам удалить страницу. Спасибо.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Здравствуйте. Мне нужно увидеть ссылку на страницу

4 january 2017

... 197 ...

Close  
  Close