Questions-answers Interview All records

... 196 ...

Question
Олег! Ви пробачте мене, що я так часто. Добра Ви людина. Так і творіть! Он погляньте , що діється:
-Матвіївка. 11 річна дитина шукає роботу, до чого ми дожилися. А в когось такі діти розкошують. І ніхто напевно не зглянеться на того хлопчика! Де наша школа, інтернати, де міністри в спавах молоді та дитинства?
Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
так, це дуже сумно

4 january 2017

Question
СЬОГОДНІ! Ранок - а новини є. Ви пробачте мене.
Але як все? Колонка за колонкою. Звідки воно биреться? Ви сказали, що всі потроху: -там і бойові дії, і про уряд, і про новини з за кордону, і про людей. До кого прямує вся інформація? Не можу повірити, щоб новини писалися гуртом. Спочатку Петро, потім Іван...
Можливо й в гурті, але компонує один!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Йде вибірка програмним способом. Є перелік сайтів на яких постійно публікуються статті. Цей сайт лише підбирає заголовки з джерелом і посиланням, інколи і сам текст

4 january 2017

Question
Не легко ствоврити програму. Міста, села, погода. Та скільки тут всього. Якийсь титин тай годі. Скільки потрібно часу, щоб все оформити!
Карти фронтів. І все рухається. Не обізнана моя голівонька. Напишіть будласка розширено. А то все як у Василя з Галею балуваною, в нього мало а тут багато!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Багато інформації на сайті береться з інших джерел і все групується по населеним пунктам, розроблені скрипти мною, авторське право вказано

4 january 2017

Question
Де ж воно та команда? Молоді дівчата та хлопці!
Хтось в Львові, хтось в Києві, хтось в Сумах та скільки тих міст та сіл, скільки закордонів, скільки напруги! А я все просипаю. Молодіти мені вже не потрібно. А думка моя завжди молода!

4 january 2017

Question
Ото Вам і Галя. Ото Вам і баба! Спалила рукопис, та й коротеньке вийшло!

4 january 2017

Question
Уважаемый Олег. Вы не спрашивали у меня разрешения открывать для меня персональную страницу. Пожалуйста, уберите ее!!!!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я не знаю про яку сторінку йде мова. Дайте посилання, щоб я міг знати, як (хто) її створив

4 january 2017

Сердюк Віктор-Миколай, 1ua user
Віктор-Миколай Сердюк
Упс.... Новорічні свята розбалансують усі мізки!!!! Вот ьуберітє тє мєста, гдє я шастала по ІНЕТу!!! Вона ж думає, шо шастає і ніхто це не бачить? Як я люблю блондинок! :))))
12 february 2017
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
пойди туда, не знаю куда, принеси то, не знаю что ...)))
12 february 2017
Question
Цікаво! Хто тут подає новини? Напевно якісь дівчата в теплій хаті.
Найняли їх. Хтось в мікрофон каже а вони слухають та пишуть, не автомат же все творе?
То праця. Отримують вони 32000. Якщо не секрет?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Так, команда молодості нашої, 32000 грн за всю історію сайт стільки не заробив, все на голому ентузіазмі, пишуть все потроху, стараються всі, хто як може :)

3 january 2017

Question
Здравствуйте.Меня зовут ВИТАЛИЙ,я тракторист машинист с/х с большим опытом роботы....Имею стаж практику... Мне 38 лет.Имею семью...В новостях увидел сюжет'Меняющее село' очень заинтересовался... Хотел бы получить информацию о поиске роботы по специальности 'ЛЮБУЮ' ... Можно и другую,например на ферме... Желаю: жить,работать,розвиваться на благо и развитие села...Хотел бы получить ответ!!! 068 16 55 505 это мой мобильный...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Таких як Ви не вистачає в будь-якому селі. На жаль, я лише адмін соцмережі. Відео просто взято з інтернету, спробуйте шукати однодумців на селі

3 january 2017

Question
косян Ярослава, 1ua user
Ярослава косян
Ми с мужем хотели би переехать к вам в село обычаев . как к вам ддодзвониться
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
та я просто там ніколи не був, просто адмін соцмережі

3 january 2017

Сердюк Віктор-Миколай, 1ua user
Віктор-Миколай Сердюк
Ех, адмін, адмін... тепер ти відповідальний зе усе, що створив і приручив (цитата із Антуан Де-Сент Екзюпері) :))))) Пожиттєва карма!!!!!!
12 february 2017
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я пізніше цікавивсь тим Обичевом, бо люди дійсно туди рвуться, там дійсно гарно живеться селянам, свій сушильний коплекс і різні виробництва
12 february 2017
Question
Добрий вечір! У 2011 році створила сторінку на Вашому ресурсі, чи можливо її якось видалити?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
так, звичайно, в налаштуваннях, але спочатку потрібно ввійти під логіном і паролем. При невдалій спробі їх вводу відкриється форма 'Забули пароль?'

3 january 2017

... 196 ...

Close  
  Close