|
Answer
Мия Айс да
Answer
Олег Сироватко Дякую, це атовцям
Question
вам подобається наше село?
вам подобається наше село?
Answer
Олег Сироватко не знаю яке саме
Question
здравствуйте.как удалить свою страницу?
здравствуйте.как удалить свою страницу?
Answer
Олег Сироватко читайте нижче
Answer
Олег Сироватко ця сторінка була створена через іншу соцмережу з акаунтом (id) - 144718497 - використайте зверху лінк 'вхід' з цієї (Вашої) сторінки на наш сайт і вилучіть у власних налаштуваннях
Question
Тетяна Нечипоренко У ВАС ОЧЕНЬ СЛОЖНЫЙ САЙТ, У МЕНЯ НЕТ ВОЗМОЖНОСТИ ОТСЛЕЖИВАТЬ ВСЕ НАСТРОЙКИ. ПОЭТОМУ ОЧЕНЬ ПРОШУ - ПУСТЬ ВАШ АДМИН УБЕРЕТ МОЙ АДРЕС ИЗ РАССЫЛКИ!
С ПАСИБО!
Тетяна Нечипоренко У ВАС ОЧЕНЬ СЛОЖНЫЙ САЙТ, У МЕНЯ НЕТ ВОЗМОЖНОСТИ ОТСЛЕЖИВАТЬ ВСЕ НАСТРОЙКИ. ПОЭТОМУ ОЧЕНЬ ПРОШУ - ПУСТЬ ВАШ АДМИН УБЕРЕТ МОЙ АДРЕС ИЗ РАССЫЛКИ!
С ПАСИБО!
Answer
Олег Сироватко Листи від адміністрації я вилучив, а від інших сторінок, якщо Ви підписувались, то відписуйтесь по лінках, що є в кожному листі
12 february 2017 |
12 february 2017 |
Question
Доброго дня. Не можу увійти у кабінет
Доброго дня. Не можу увійти у кабінет
Answer
Олег Сироватко Якщо Ви вводите неправильний логін і пароль - Вам буде виведено - 'Забули пароль?' - введіть свою скриньку там
Question
нефтебаза в Бобровицах продается
нефтебаза в Бобровицах продается
Answer
Олег Сироватко Не знаю, не продаю :)
Question
Посмотрел Ваши фотографии с. Белый Камень, выложенные в сети. Красиво, но большинство из них какие-то грустные. Но смотрятся очень хорошо. Спасибо.
Посмотрел Ваши фотографии с. Белый Камень, выложенные в сети. Красиво, но большинство из них какие-то грустные. Но смотрятся очень хорошо. Спасибо.
Answer
Олег Сироватко Будь ласка, радий що Вам сподобалось
12 february 2017 |
12 february 2017 |
|
| Close |