Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Запитання
тищенко
Відповідь
Ip: 37.73.161.236 Герой

24 жовтня 2022

Обухівський район: Витачів попрощався з Миколою Тищенком

26 вересня 2022

Українська громада: Витачів втратив ще одного бійця

23 вересня 2022

Витачів попрощався із загиблим бійцем

20 вересня 2022

У Витачеві під час толоки патріотично "побілили" дерева

20 квітня 2022

У Витачеві можуть закрити єдиний медичний заклад - читати далі...

29 січня 2020

Біля Витачів на Обухівщині не поділили дорогу Кайєн та Тойота: смертельна ДТП - читати далі...

19 жовтня 2019

Запитання
Коли вже прокладуть нормальну дорогу до каплички? Перед людьми, які приїздять милуватися красотами Витачева, соромно, добираються по багнюці, ямах, соромно.
Відповідь
Побідаш Валерій, користувач 1ua
Валерій Побідаш
Соромно. Після дощу. В спеку не соромно :-) Все впираеться в елементарну наявність чи відсутність коштів. Турфірми, до речі, заробляють на красотах Витачева абсолютно безкоштовно. І також обурюються - чого, мовляв, не зроблядь місцеві дорогу, аби ми могли сюди ще й европейців возити і заробляти ще більше? А Витачеву дуля з маком. Чи, навіть, і без маку...
Прийшла нова місцева влада, молоді, хваткі... думаю, візьмуться за це питання...

6 лютого 2016

Побідаш Валерій, користувач 1ua
Валерій Побідаш

ВИТАЧЕВУ - СУЧАСНУ ЄВРОПЕЙСЬКУ СИМВОЛІКУ.

Незабаром наше село отримає символіку європейського зразка, - власні  герб та прапор. Їх розробкою займається один з провідних спеціалістів Українського геральдичного товариства Ігор Дмитрович Янушкевич.

УГТ, засновниками якого були Центральний державний історичний архів України, Український фонд культури та Наукове товариство ім. Т.Г.Шевченка, утворене в 1990 році, і є членом Міжнародної Федерації Вексилологічних Асоціацій (FIAV) та Міжнародної Конфедерації Генеалогії та Геральдики (CIGH). 

Основною метою УГТ є сприяння відродженню та розвитку української геральдичної науки і суміжних з нею дисциплін і створення в Україні єдиної емблематичної системи, що досягається веденням науково-дослідницької роботи, вивченням та популяризацією геральдичної спадщини, розробкою основних напрямів розвитку сучасної української геральдики в окремих галузях та видах, надання консультацій органам місцевого самоврядування та різним організаціям.

Село стане другим населеним пунктом району (після міста Українки), що буде мати загальновизнану  геральдичну символіку, яка, безумовно, сприятиме подальшій популяризації Витачева – справжньої перлини України…

22 січня 2016

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Скільки церков знаходиться?
Відповідь
Погорелая Анна, користувач 1ua
Анна Погорелая
1

2 вересня 2015


1


  Закрити  
  Закрити