Форум Міженця

Теми для публікацій та розмов


Свято в Міженці 3 жовтня 2010 року в с.Міженец...
25 вересня 2010 Михайло Журовський

Знову перші
6 червня 2010 Михайло Журовський

Релігія
4 квітня 2010 (вчитель)

Змагання
4 квітня 2010 (вчитель)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 94.153.106.149 Тема: Змагання

 

 

 

 

Ось вже декілька років підряд спортсмени з Міженецької школи задають тон спорту в Старосамбірському районі.18 березня міженецькі дівчата доказали що,сильніших за них в районі баскетболісток немає.На пристойному рівні могли би виступити і на обласних змаганнях,але фінансів на такі поїздки нема. А жаль,тому що минулого року на приватному обласному турнірі Міженецька команда зайняла третє місце.

    Дуже важко діставатися учням з Міженця на різного виду;змагання,турніри,олімпіади в район.Автобус Старий Самбір-Дроздовичі ходить як собі хоче.І на змагання діти їдуть або приватним транспортом, або через другий район(Самбірський,Мостиський).Декілька років для нашої школи обіцяють шкільний автобус.Та це тільки обіцянки. Правда на с.Стрілки,де маршрутки до районного центру йдуть що 15хвилин виділили аж два автобуси-напевно так має бути.

   На мою думку районний відділ освіти ризикує втратити дуже велику кількість змагунів,учасників олімпіад,турнірів ,якщо не забезпечуватиме їх засобами пересування-шкільними автобусвами.

                                        Вчитель фізкультури   М.М.Журовський.

4 квітня 2010


1


  Закрити  
  Закрити