Форум Рашевки

Темы для публикаций и разговоров


Церкви Рашівка Підкажіть, колись в містечку б...
14 декабря 2022 Валерій Кожуховський

Моя любимая Рашевка
19 октября 2009 (Васильева)

Бари села Рашівка
1 августа 2008 (житель села)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 10 ...

Вопрос
привіз причеп дров. Плати ніякої не брали, напевно в лісні вирішили так діяти!

24 декабря 2016

Вопрос
І закульгав я. Нога боліла. Ледве додому докульгав. Другого дня вже в ліс не пішов. В лікарню теж не ходив.
Потім за декілька днів нога пожовтіла. І так я цілий місяць провалявся. Тракторист розповів все лісничому. Другого дня коли я відлежувався в післяобідній час той тракторист, що я з ним працював

24 декабря 2016

Вопрос
Лиш закріпив деревину тракторист озирнувся і вже почав рухатися, але Бог напевно пожалів мене. Вже почали в ноги тріщати жили але тракторист озирнувся я махнув рукою, трактор зупинився. Допоміг тракторист звільнити мою ногу, та такий у нього був переляк.

24 декабря 2016

Вопрос
Одного дня трактор для витягування деревини був з лісної. Тракторист молодий. Прикріпляв тросом я. Там були дуби все переплутано, що повинен добре триматися правил безпеки. За однією з спроб я ледь не втратив ногу.

24 декабря 2016

Вопрос
Бензопилу давали з колгоспу, паливо відпускав теж колгосп. Валяв ліс гарний чоловік, який те вмів. Поряд нього коли він виконував ту роботу, був помічник, який направляв деревину в заданому напрямку впираючись в неї. Коли деревину спиляно, трактором волоком до місця розробки.

24 декабря 2016

Вопрос
З самого ранку поливає дощ землю. Картопляні кущі піднімаються, скоро вже цвіт буде. Жук притих, погода не дозволяє йому нищити рослини. Менше вкладається препаратів для нищення потомства, селянський бюджет не вкладається в препарати. ті кошти підуть на інше. Можливо відкладені яйця і гинуть від такої погоди. Радіє селянин!

24 декабря 2016

Вопрос
В Гадяцькому районі вибори. Хочу повідомляти передвиборну програму кандидатів. Чи потрібно це. Повідомте. Раніше я це робив. Василь!

24 декабря 2016

Вопрос
Хоч і тяжко волочити борону бо вона велика а результат є. Прискорюється прополка, сапкою того не втнеш. А тепер дощі а грядка чиста, тільки рослини картоплі, цибулі, помідорів, буряка та іншого радіють від того боронування в чистоті.

24 декабря 2016

Вопрос
Риби доволі. А особливо верховод! По поверхні бігають річкові павуки, різна рослинність водяна а по березі лози, верби і так хочеться хоч на часинку побувати там, пірнати під водою аж через всю річку.

24 декабря 2016

Вопрос
По війні. Дитинство. Різні пригоди. Річка. Навчання плаванню та пірнанню. Річка повноводна бо перепона воді була. Міст з дерева. Вода аж під дошки настилу. Огорожа. Гарно пірнати було з мосту в чисту воду. А старі люди проходили та ще й лякали, щоб не пірнав так бо там вила впали. Та які там в лиха вила. Пірнаю і далі!

24 декабря 2016


... 10 ...


  Закрыть  
  Закрыть