Форум Рашевки

Темы для публикаций и разговоров


Церкви Рашівка Підкажіть, колись в містечку б...
14 декабря 2022 Валерій Кожуховський

Моя любимая Рашевка
19 октября 2009 (Васильева)

Бари села Рашівка
1 августа 2008 (житель села)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 8 ...

Вопрос
Вже наближається новий дощовий фронт. З заходу вже зачорніло а з сходу ще лагідно сонце посилає свої промені. По рослинах велика роса. Жук поховався а от рослини картоплі тягнуться до верху, пройде тиждень, вже можливо і цвіт появиться а там і молоденьку їсти будемо, не дорого вона буде, бо соя не з Єгипту, менше препарату в землю вкинемо бо жук не виграє, все буде чисте, оброблено руками господарів українського села!

24 декабря 2016

Вопрос
Село велике а тому не зуміють
зруйнувати. Вся влада буде тут, не потрібно кататися!

24 декабря 2016

Вопрос
Поступово молоді люди повернуть свої сили до землі. Вже те починають. Вже повернули свою землю та сіють різні культури окремо своїми зусиллями. Товариства згинуть, та й чому їм тут бути, невчасно вони за користування розраховуються, всі прибутки собі!

24 декабря 2016

Вопрос
Привезуть на ярмарок з Опішні посуд різний, для дітей свистки,
і чого ще там тільки не буде, навіть рутька з Черевків, кавуни та дині, возів багато а от такого, як зараз не буде, бо нові, молоді люди порядок наведуть.

24 декабря 2016

Вопрос
У величезному будинку культури будуть вистави, цирк приїде, крутитимуть кінофільми, як старі так і нові, на Євробачення з сільської молоді з українськими піснями на конкурсі оберуть претендента і так заживе село. як раніше Микола Гоголь про нього писав!

24 декабря 2016

Вопрос
Побудують в селі великі ряди для торгівлі, як раніше: - стовпці а на них укріплення на яке покладуть дошки, покрівлі ніякої, щоб протягу не було, щоб люди не хворіли, багато там буде покупців, торгівля ітиме жваво, будуть там і ярмарки. Лунатимуть в церквах передзвони, каруселі, сміх, танці під музику скрипки, пісні. різні витівки!

24 декабря 2016

Вопрос
На полях сходи соняшника, кукурудзи, рядки вже гарно видно, поле чисте від бур`яну.

24 декабря 2016

Вопрос
Іде формування буряка, моркви.
Люди на грядках проривають від зайвих рослин. Часу в цей час в селянина на відпочинок обмаль бо весняний день рік годує. Земля мокра а тому пальці рук цілими днями в маслянистому чорноземі, то гарно, не потрібно рукавиці на руках, від землі ліки! А дехто в рукавицях на грядках і я сміюся з такого ПАНСТВА! Не ховайте свої руки від природи!

24 декабря 2016

Вопрос
На горішинах теж плоди. Буде з чого цукерки творити. Прилинуть покупці. Продавцям-селянам потрібно бути згуртованими, щоб не продати все за дарма, пора вже знати ціну своїй праці!

24 декабря 2016

Вопрос
Вже і калина радує нас цвітом.
Будуть ягоди.

24 декабря 2016


... 8 ...


  Закрыть  
  Закрыть