Форум Рашевки

Темы для публикаций и разговоров


Церкви Рашівка Підкажіть, колись в містечку б...
14 декабря 2022 Валерій Кожуховський

Моя любимая Рашевка
19 октября 2009 (Васильева)

Бари села Рашівка
1 августа 2008 (житель села)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 11 ...

Вопрос
Сіяна цибулька з насіння стрімко зростає. Часник сьогодні зранку пасинкував. На тій цибулі, що кущиться, яку садив в зиму, багато насінників, все зриваю бо плоду не буде, раніше те викидав а це ні, ношу до хати, щоб використовувати!

24 декабря 2016

Вопрос
В вчора налетів такий вітер, що сьогодні люди коло хліба аж журилися. Напевно десь дерев багато завалило, бо земля так вологою напилася, що не тверда. Раніше, в долинці завалило шовковицю!

24 декабря 2016

Вопрос
А то може картопля в бадилля поросте а з плодами не буде. Хто вніс з осені до грядки гноївку, ефект від того великий. Де його не внесено рослини не такі буйні. На три дні знову обіцяють дощі. Тільки що лопотіло а це трішки прояснилося. Помідори довго сиділи а це почали підростати.

24 декабря 2016

Вопрос
І що воно в природі. Зараз я радію, що волочив борону. Вже картопля бадиллям закриває ріллю. Є місцини де я і сапою не торкався. Ще декілька днів витримає все таку погоду!

24 декабря 2016

Вопрос
А ще й на будівництві були випадки, коли на волосину був від смерті!
Все не вгадаєш про свою долю?!

24 декабря 2016

Вопрос
Організм мій витримав те. А от на пальцях руки є слід від травми, коли притуляюся до тих місцин відчуваю те враження і сліди видно.

24 декабря 2016

Вопрос
Задня панель відкрита. Одного дня, 19 серпня захотілося подивитися телепередачу, щось там не ладилось і я миттєво простягши до задньої панелі руку отримав враження струмом. Довго я був без свідомості. Штучне дихання робили. Отямився лиш тоді коли з лікарні приїхали.

24 декабря 2016

Вопрос
Деякий час працював я і в шахті. Там і брат був. але з часом професію замінив. У брата був телеприймач Львів. Старенький він. Вирішив подарувати мені.

24 декабря 2016

Вопрос
А одного дня при роботі ледве не вбила суха деревина, яка обвалилася миттєво, як то я встиг вислизнути від біди. І скільки на віку було тих курйозів але якщо не смерть то не смерть!

24 декабря 2016

Вопрос
З часом все пройшло але відзнаки лишилися інколи відчуваю те й до цих пір.

24 декабря 2016


... 11 ...


  Закрыть  
  Закрыть