|
Question
Євген Лоївськ Олег, зд0р0в Будь! Ти д0вбанувся чи щ0? Видали р0лики ФК Рубань зі ст0рінки с.Рубань Немирівсь0г0 рай0ну...Ну ти ж бачиш, щ0 це ФК (футб. клуб) як0г0сь с.Верхівне Тур'я чи як й0г0 там...Д0 села Рубань т0й ФК і тв0ї віде0 немають ж0дн. відн....
Answer
Олег Сироватко То не я, то сервер назви не розпізнав, дайте посилання, видалю
Question
а можно фото или видио села Брицкое
а можно фото или видио села Брицкое
Answer
Олег Сироватко Фото ні, а відео з пошуку буває додаються, підпишіться на оновлення сторінки
Question
Виктор Дрожчаный У вас сайт якийсь незрозумілий. Не знаєш, з якого боку його правильно читати і роздивлятись. І ще багато всіляких глюків.
Answer
Олег Сироватко Якби частіше користувались, то звикли б. А так давайте конкретні зауваження, що саме не задовольняє
Answer
Олег Сироватко Дайте посилання, тоді скажу як
Question
Здравствуйте, Вы администратор сайта?
Здравствуйте, Вы администратор сайта?
Answer
Олег Сироватко Так, я
Question
Юлія Фесенко Доброго дня! Я б хотіла розмістити на вашому сайті оголошення рекламного характеру. Скажіть, будь-ласка, наскільки це можливо та яка вартість буде токаї послуги?
Юлія Фесенко Доброго дня! Я б хотіла розмістити на вашому сайті оголошення рекламного характеру. Скажіть, будь-ласка, наскільки це можливо та яка вартість буде токаї послуги?
Answer
Олег Сироватко Доброго дня! Це залежить від Вашого бюджету і де саме Ви хочете розмістити оголошення
Question
Владимир Бесчастный Пане Олександре! Я щороку мандрую велосипедом по Білорусі. Щоразу пересікаю кордон у Сеньківці. Цього літа знову їду до Мінська й хоів би рухатися новис шляхом, через Ільмівку. На кордоні проблем не буде? З повагою Володимир
Answer
Олег Сироватко Вітаю, це краще спитати у місцевих, там я ніколи не був
Question
Здравствуйте Олег а у вас в селе есть дома на продажу?
Здравствуйте Олег а у вас в селе есть дома на продажу?
Answer
Олег Сироватко Не знаю, в нас ще місто селом ніхто не називав
25 january 2018 |
See all 3 comments |
24 february 2018 |
Question
Як адмін видаліть помилкові записи на прохання
Як адмін видаліть помилкові записи на прохання
Answer
Олег Сироватко Дайте посилання на сторінку
Question
прошу припинити надсилання мені повідомлень