Questions-answers Interview All records

... 240 ...

Кириченко Василь, 1ua user
Василь Кириченко

2 march 2018

Василь Кириченко

2 march 2018

Василь Кириченко

2 march 2018

Василь Кириченко

2 march 2018

Василь Кириченко

2 march 2018

Василь Кириченко
  Хочу повідомити про некондиційність системи при редагувнні. Коли натискаю на слово редагувати і провіривши писане,  знову тисну на редагуйте. воно відправляється, але коли випраляє все в тексті, то там ніяких тобі абзаців уже не видно, що воно у лиха за система така, може ви так для сміху зробили, щоб менше читали.

2 march 2018

Василь Кириченко
Ви Віктор-Миколай, а я Василь!
   Доброго вам ранку!
   Снідати вже скоро.
   А он снігу, та снігу.
   Ви чоловіче добрий, не гнівітесь.Нічого, що я писав вам, не пропало, воно є, ото тільки, мишкою пробігтися по сторінці Рашівка, і наше кіно мелькне. А якщо не хочте мені відповісти, то напослідок, щоб я не зазирав до вашої сторінки. намалюйте тут Василеві дулю, щоб я дивився на неї, і щоб я  її зрів оком, і щоб мені весело було, коли ненароком поглядатиму у наше товариство, і дуля казатиме: -стій, чого тобі?.. -ось на куштуй, і йди від цього столу, днювати та ночувати.

2 march 2018

Василь Кириченко
Небо коробочку відкрило на усе,
Сніжком дороги занесе і понесе,
Водою до ярів і полоскати луки,
У річці під мостом льодові звуки.

Загуляє риба по полях у тій воді,
Із річки у верху на пасовисько,
А там кормів для неї є на дні,
Далеко попливе, туди не близько!

28 february 2018

Question
Здравствуйте,скажите пожалуйста как можно сохранить оригинальное фото с С,Шапиевка??Спасибо!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю! Фото взято з інтернету. Автор указаний, як з ним звязатись не знаю. При кліканні правої кнопки миші є можливість зберегти велике фото, як і на інших сайтах.

27 february 2018

Question
Здравствуйте.Олег, Вы можете загрузить фотографии села Березичи. Это моя малая Родина,последний раз я там был в 1969 году.Благодарю за внимание.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, на жаль це все, що вдалось зберегти з panoramio. Можливо, спитайте в місцевих, вони Вам розмістять.

25 february 2018

... 240 ...

Close  
  Close